quote:Orijinalden alıntı: KeepOut tırın içine gir sakın çıkma mazallah başına taş düşerr. Hacı Mükemmelsin Ya
quote:Orijinalden alıntı: Sistem Mühendisi köpeğini gezdirmeye çıkmamışmıydın sen doluya tutulunca kaçtın herhalde hemen :P Yağmur bahane , memleket nere
quote:Orijinalden alıntı: MackaLi6161 quote:Orijinalden alıntı: Sistem Mühendisi köpeğini gezdirmeye çıkmamışmıydın sen doluya tutulunca kaçtın herhalde hemen :P Yağmur bahane , memleket nere Kanka yavaş post kas ya bu ne ya 1000 ne çıkmışsın ben bile 150 yi geçemedim
quote:Orijinalden alıntı: FRoM24 quote:Orijinalden alıntı: MackaLi6161 quote:Orijinalden alıntı: Sistem Mühendisi köpeğini gezdirmeye çıkmamışmıydın sen doluya tutulunca kaçtın herhalde hemen :P Yağmur bahane , memleket nere Kanka yavaş post kas ya bu ne ya 1000 ne çıkmışsın ben bile 150 yi geçemedim Kankisi post kastmaktan değil engin bilgilerimi paylaşıyorum kardeşlerimle
quote:Orijinalden alıntı: fabrikatöroğlu of mersedese yazı olucak cadde sel götürüyor 2-3 tane daha alırsın bişey olmaz