Şimdi Ara

istanbul graffiti nerede?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

graffiti duvarları konulu bir projeye başladım fakat gezerek bu duvarları aramak çok zamanımı alıyor şu an için istiklal caddesi nin galatasaray lisesi tarafını taradım güzel şeyler de buldum özellikle atlas pasajı çıkışındaki otopark ve çevresi çok başarılı işler var kadıköyde bir kaç otopark ve moda iskelesinin oraları çektim.

sizden ricam gördüğünüz grafitileri burada paylaşmak tarif ederek ya da semt ve sokak adı vererek yakında bakırköy taraflarını da gezicem orada çok varmış ama tam nerelerde bilmiyorum.

kısacası sizden yardım istiyorum istanbulda gördüğünüz graffiti duvarlarını paylaşmanız.

aslında terk edilmiş binaların üzerine veya içine yapılan graffitiler de güzel olabiliyor böyle yerler bilen varsa bunları da paylaşsın lütfen

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumuyesi -- 12 Aralık 2011; 22:14:07 >

• Kadıköy moda taraflarında bulabilirsin bolca. Bir ara acıbadem köprüsünün bulunduğu duvarlarada çok yapıyorlardı bir senedir görmüyorum ama
  • Modada iskeleye giderken sağda bir tarihi eser tabelası olan boş bir bina üzerinde var onları çektim

yardımın için teşekkürler...
  • Güngörenede tranvay yolunun solunda var Rode crewin kullandığı bir duvar var ama duvar dediğim uzun yani zeytinburnu bagcılar tranvaryında izzet ünver lisesinin orda inebilirsin

Gerçi güngörende çoğu elektirik trafosunda güzel çalışmalar var belediye destekli yapılan çalışmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kitai -- 12 Aralık 2011; 18:30:38 >
  • teşekkürler @WDesinG oralara gitmek lazım...
  • wdesing ın anlattığı yeri şöyle söyliyim. merter metro durağına gel. durağın bi tarafında e-5 var bi tarafında başka bi cadde işte o caddeyi bakırköy yönünde yürü biraz ilerde solunda başlar o duvar full graffiti

eskiden çok güzel çalışmalar vardı sonra tabi kayboldu graffitinin kuralı bu herkes üstüste yapıyo tabi

bunun dışında çapada hastanenin pazartekke tarafındaki duvarının dışında çok güzel şeyler var oraya da kesinlikle gitmeni tavsiye ederim

anlatmakta zorlandıysam google mapstan işaretlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: qscvqscv

wdesing ın anlattığı yeri şöyle söyliyim. merter metro durağına gel. durağın bi tarafında e-5 var bi tarafında başka bi cadde işte o caddeyi bakırköy yönünde yürü biraz ilerde solunda başlar o duvar full graffiti

eskiden çok güzel çalışmalar vardı sonra tabi kayboldu graffitinin kuralı bu herkes üstüste yapıyo tabi

bunun dışında çapada hastanenin pazartekke tarafındaki duvarının dışında çok güzel şeyler var oraya da kesinlikle gitmeni tavsiye ederim

anlatmakta zorlandıysam google mapstan işaretlerim

Benim dediğim yer orası değil benim dediğim yer direk güngörende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hadi ya orayı da ayrıca görmek lazım o zaman
  • bu işi ya 2 haftada bitiricem (azmin zaferi olur) ya da 6 ayda :) paylaşımlar için teşekkürler google mapsten sadece sokak adı verseniz yeterlidir teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: qscvqscv

hadi ya orayı da ayrıca görmek lazım o zaman

Zeytinburnundan t1 bagcılara binersen izzet ünver lisesinden bir sonraki duvar orası çoğu trafoda felanda gene rodelerin grafitileri var belediye destekli yapıyorlardı en son
  • çapada tatlıpınar cad

merterde gen. ali rıza gürcan cad

dostum gidip bakıcam bi ara
  • Bakırköyde ataköy minibüslerinin gittiği yolda bir altgeçit var, orada var. Kitapçıların olduğu köprüden inerken var olması lazım.
  • bu tarifler süper oldu en kısa zamanda buraları ziyeret edicem tek tek...
  • sirkeci - halkalı hattı üzerinde herhangi bir graffiti gören var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumuyesi

sirkeci - halkalı hattı üzerinde herhangi bir graffiti gören var mı ?

zeytinburnu-yedikule

cankurtaran-yenikapı

yer olarak tam emin değilim ama sık kullanıyorum bidahakinde dikkat ederim senin için ne kalitede onu da yazarım

quote:

Orijinalden alıntı: b437

Bakırköyde ataköy minibüslerinin gittiği yolda bir altgeçit var, orada var. Kitapçıların olduğu köprüden inerken var olması lazım.

hocam orda bişey var mıydı hiç görmedim :S inci **ker yazıodu biyerde düz spreyle sadece

aklıma yeni geldi beşiktaşta 720 adrenaline skateparkın duvarlarını s2k yaptıydı yolun düşerse bakarsın yıldız yokuşunda adeks'in oralarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qscvqscv -- 12 Aralık 2011; 20:03:04 >

• not aldım bakmakta yarar var...
  • aslında terk edilmiş binaların üzerine veya içine yapılan graffitiler de güzel olabiliyor böyle yerler bilen varsa bunları da paylaşsın lütfen
  • Olmesin bu topik paylasima devam
  • daha daha ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.