Şimdi Ara

İstanbul Havalimanı uluslararası yolcu trafiğinde ikinci sıraya yükseldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeşil kuşak projesi tamamen Abd nin projesidir gene sapla samanı karıştırıyorsunuz ne diyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • daysleeperxp kullanıcısına yanıt
    Tabi canım otobüse alınmayan insanlar “bilimsel düşünceden uzak” oldukları için alınmadılar! Ankara valisi tandoğan “ulan öküz anadolulu” lafı da zaten bilimsel tez ürünüdür…

Akıl tutulması mı yaşıyorsunuz bizim aklımızla mı dalga geçiyorsunuz?

• Diğer havalimanlarının zararınıda karşılıyordur umarım gelirleri.

• dr20mouse kullanıcısına yanıt

şu yolcu garantileri geyiği kabak tadı veriyor artık. evet fazla veriliyor ama sonuçta yapan kişi de o güvenceyi almadan işe girmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferrum650 F kullanıcısına yanıt

Hadi ya!. Vallaha mı? Ciddi misin? Ay ben bilmiyordum. hahahhahha

okuduğunu anlamıyor musun sen. Amerikalıların yeşil kuşak projesinden bir görüntü.

kim alınmamış ya ? duyduğunuz birkaç olayı milyonlara mal edip papağan gibi tekrarlıyorsunuz.

• @Umit_22 he canım ilk ondadır. Lan birşeyi de takdir edin be. Ama yok. Zihniyet bozuk.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bazıları rüzgar var uçaklar inemiyor diyorlardı bu konuda son durum nedir

• canguler917 kullanıcısına yanıt
    Bizzat ben gördüm yer 1993 ankara ığdır yolculuğunda

o günden beridir şehirlilere düşman mısın ? argümana bak

• Umit_22 kullanıcısına yanıt
    Havalimanlarını bile partileştirip siyasallaştırıyorsunuz ne gereksiz mesajlar. Atatürk havalimanında çok sefer yolculuk ettim, daracık koridorları sıkışık hali, çoğu zaman anons ile çıkış kapılarının yerlerinin aniden değiştiği, kalabalıklar içinde çoğu uçağıma son anda bindiğimi hatırlarım. Ama sırf adı Atatürk diye bunu kutsallaştırıp abartmanın manası ve gereği yok. Sağ muhafazakarlar da bunu yapıyor diye taklit etmek de komik. Bu ülkede sağın solun böyle kutsallar ve önemli sıfat ve isimler üzerinden hava limanları, köprüler gibi yapıları kutsallaştırması bana komik geliyor. İsminden dolayı da kapatılıp yeni havalimanı yapıldığını sanmıyorum Atatürk kültür merkezi de yenilendi ve hala kullanılıyor o zaman onun da ortadan kaldırılması gerekiyordu. Dünyada İkinci olması bence başarılı bulunmalı kutlamayı da bilmek gerek. Eleştirdiğine benzemek sana bir şey katmıyor aksine götürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 13 Nisan 2022; 10:27:31 >

• MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt

Atatürk havalimanı kapasitesinin üstünde yolcu sayılarına ulaştığı için önce genişletildi. Sonra daha fazla yamalı bohça gibi genişletilemeyeceği anlaşılınca, yıkıp yeniden kurulması daha tek yol olduğu için bu yola başvuruldu. Ama sanki İstanbul'da hiç havalimanı yokmuş gibi, bunlar İstanbul'a ilk havalimanı getirmişlerde, bu proje tutmuş gibi davranıyorlar. Alakası yok. Bunlar zaten olan havalimanını kuzeye taşımış oldular.

Muhalefet tarafında en büyük tartışma konumu oldu. İstanbul zaten yeşilliğe muhtaç iken, gittiler ağaç kestiler. İnşa edildiği yer tamamen bilimsellikten uzak rant için seçilen yer.

Atatürk ismi, ister beğen ister beğenme islamcıların gözünde kültürlerinin karşısında düşman olarak görülüyor. En basit örneği verelim. Atatürk kadınlara eşitlik hakkı verdi. Erkek ve kızların aynı okulda aynı sınıfta beraber eğitim ve öğretim görmelerini sağladı. İslamcılar ise buna tamamen karşı. Kız çocuklarının okutulmasına, hele de erkek çocukları ile aynı yerde bulunmasına karşılar.

Osmanlıda nüfus sayımında kadınlar sayılmıyordu. Sen düşün adamların zihniyetini.

Atatürk Kültür Merkezi yıkıldığında, oraya tekrar bir kültür merkezi yapılmayacağını bildikleri için insanlar tepkilerini ortaya koydu. Yoksa çirkin bir mimari. Şimdi de çirkin bir mimari. Olay tamamen zihniyette.

Yukarıda adama bir şey anlatıyorum, hemen hakarete başladılar. Bende yapıştırırım hakareti. Bunlar böyle çirkef mahlukatlar çünkü.

Olay isimde değil, olay tamamen yaşam biçiminde. O yüzden Atatürk ismine hakaret ediyorlar.

Bu ülkeyi kutuplaştıran, ötekileştiren siyasal islamcılardır. Bunların ağababalarıda, dinle alakası olmadığı halde oy için muhafazakar görünen Menderes'ti.

• İktidar nefretiyle hayata tutunanlar dayanılmaz bir haber daha. Hemen gömme çalışması başlatılmış.

İstanbul Havalimanı uluslararası yolcu trafiğinde ikinci sıraya yükseldi

burada kastettiğiniz tam olarak nedir?

ben böyle bir olay hatırlayamadım. yaşım 45...

• Umit_22 kullanıcısına yanıt

boş verin, siz yine efendiliğinizde kalın... İstanbul Havalimanı uluslararası yolcu trafiğinde ikinci sıraya yükseldi 

• 2001-2009= donanımhaber
    2009-2022...= donanimAhaber

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atatürk havalimanı açılsııı!!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.