Şimdi Ara

İstanbul hayatı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günlerim sürekli toplu taşıma araçlarında geçiyor. 16 yaşındayım malesef. Bu seneye kadar hiç deş çalışmadım ama derslerden kolaylıkla geçerdim. Şuan ise çalışma sebebim 1. Cisi boy uzatma ameliyatı olmak.
    2. Cisi ise buralardan çok uzağa, sessiz, gelişmiş bir şehire gidip orda kendimin tasarladığı evi inşaa ettirmek.

Dersler, sınavlar, yaşıtlarımın çoğunun mal olması beni hayattan bezdirdi artık.

Kendim bir ev çizdim aklımdan aslında ve inşaa edilmesi için milyon gerekiyor. 1-10 arası yeterli gibi.

Günlük yazıp, kendimi sürekli geliştirip, zevklendirmeye çalışacağım yakında. Sadece şu ilk sınavlar bitsin.

Hayattan zevk almak için neler yapılır yani o kadar bosveriyorum ki kendimi hiçbirseyden korkmaz oldum tek korkum Allah ve hayallerimi gerçekleştirememek.
    Yoksa film filan komik geliyor hatta yani diğerleri korkarken ben gülebilirim o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.Cisi türkçe öğren

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların hiçbiri olmayacak. Önce üniversite sınavına gireceksin olmazsa bir daha deneyeceksin.

Sonra üniversiteye gidip binbir güçlükle mezun olacaksın. Askere gidip geleceksin.

Geldiğinde bu ormana yerleşme fikirleri yalan olacak. Boyun hayatını zorlaştıracak karar kısa değilse onu da unutacaksın. Ev geçindirme ve para kazanma derdinden her şeyi unutacaksın. Yıllar geçip emekli olana kadar. O zaman da iş işten geçmiş olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: tırışka

Bunların hiçbiri olmayacak. Önce üniversite sınavına gireceksin olmazsa bir daha deneyeceksin.

Sonra üniversiteye gidip binbir güçlükle mezun olacaksın. Askere gidip geleceksin.

Geldiğinde bu ormana yerleşme fikirleri yalan olacak. Boyun hayatını zorlaştıracak karar kısa değilse onu da unutacaksın. Ev geçindirme ve para kazanma derdinden her şeyi unutacaksın. Yıllar geçip emekli olana kadar. O zaman da iş işten geçmiş olacak.

Hocam iaacugkna kadar yapmaya çalışacağım. Bunlar kendimi bildim bileli aklımdalar. Mesela evi o kadar ayrıntısına kadar planladim ki mühendisliğini bile yapabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SametArtuc

Günlerim sürekli toplu taşıma araçlarında geçiyor. 16 yaşındayım malesef. Bu seneye kadar hiç deş çalışmadım ama derslerden kolaylıkla geçerdim. Şuan ise çalışma sebebim 1. Cisi boy uzatma ameliyatı olmak.
    2. Cisi ise buralardan çok uzağa, sessiz, gelişmiş bir şehire gidip orda kendimin tasarladığı evi inşaa ettirmek.

Dersler, sınavlar, yaşıtlarımın çoğunun mal olması beni hayattan bezdirdi artık.

Kendim bir ev çizdim aklımdan aslında ve inşaa edilmesi için milyon gerekiyor. 1-10 arası yeterli gibi.

Günlük yazıp, kendimi sürekli geliştirip, zevklendirmeye çalışacağım yakında. Sadece şu ilk sınavlar bitsin.

Hayattan zevk almak için neler yapılır yani o kadar bosveriyorum ki kendimi hiçbirseyden korkmaz oldum tek korkum Allah ve hayallerimi gerçekleştirememek.
    Yoksa film filan komik geliyor hatta yani diğerleri korkarken ben gülebilirim o kadar.

Merak etme boyun ilerde(hastalık yoksa)

• quote:

Orijinalden alıntı: malatya6089

quote:

Orijinalden alıntı: SametArtuc

Günlerim sürekli toplu taşıma araçlarında geçiyor. 16 yaşındayım malesef. Bu seneye kadar hiç deş çalışmadım ama derslerden kolaylıkla geçerdim. Şuan ise çalışma sebebim 1. Cisi boy uzatma ameliyatı olmak.

Merak etme boyun ilerde(hastalık yoksa)

Yok hocam kıkırdaklar kapanmış yani 173 cm kaldım

• Olm anlamiyorum goren 1.55 falan sanicak siz turkiye ortalamasini ne zannediyorsunuz 1.75 im ve gayet memnunum zaten kizlarin boyu 1.55-1.60 turkiyede nabiim daha uzun boyu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş hayatı...
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.