Şimdi Ara

İstanbul Hukuk | 2018 Girişliler | 15+ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
5
Favori
2.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    geçen sene sonuçlardan 1-2 gün sonra koymuşlardı bu sene de bi tanıtım kitapçığı yayınlandı temmuzda ya da ağustos başı, orda kayıtla ilgili bilgiler olabilir isterseniz bakın hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okulun sistemi var arkadaşlar aksis öncelikle buna kaydolmanız gerekiyor siteden, sonrasında giriş yaptığınızda en üstte obs’ye tıklayıp özlük bilgilerinize giriyorsunuz burda 10 haneli öğrenci numaranızı görebilirsini. kayıt için bu sene geçen seneyle aynıdır diye düşünerek söylüyorum ki 6 adet vesikalık fotoğraf, iö iseniz harç yatırdığınıza dair makbuz sonuç belgesi, ikamet belgesi vs hatırladığım bunlar bunları istiyorlardı, eğer ekayıt yaptırırsanız bunları okul başladıktan sonra teslim edicekseniz, giderek kayıt yaptırıcaksanız da (benim önerim budur imkanınız varsa ailenizle gider okulu gezersiniz kartlar basılmıştır diye tahmin ediyorum onları teslim alırsınız heyecanınızı yaşarsınız) okul numaranızı nasıl gördüğünüzü yazdım zaten ona göre gidiyorsunuz şehir dışındansanız istanbulkart ve okul kimliğinizi teslim ediyorlar resmen bir iühfli oluyorsunuz, okulun bağlı olduğı vakıflara başvuru da bu sırada oluyor diye biliyorum evet ama okulun ilk 2 haftası da devam ediyordu geçen sene tabi bu son dediğime çok güvenmeyin. ama kayıt için sonuç olarak gelemeyecekseniz vs e kayıt yaptırırsanız e devletten sorun çıkmaz

edit: maillerinizi de kontrol edin aksise kaydolduktan sonra çünkü bu gerekli belgeleri oryantasyon programını vs mail olarak gönderiyolardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehappyone -- 1 Eylül 2018; 4:26:28 >

• Kayıt yaptırdınız mı arkadaşlar?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.