Şimdi Ara

İstanbul Hukuk'u bırakmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
2.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nsbduman

quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

Kardeşim nasıl hazırlanacaksın ne gibi durumların var , bende bu sıralar bırakıp hazırlanmayı düşünüyorum ama içim içimi yiyor.

nasıl hazırlanıcam ; dersanedeyim bu sene kısmetse barınma olarak da kendi evimdeyim bunun hem dez hem de avantajları var tabi onun dışında ne gibi durumların var derken onu tam anlayamadım ama anladığım kadarıyla durumum şu 2012 girişli iühf öğrencisiyim bu sene okula gitmeyip sınava hazırlanıcam , iyi bir netice gelirse okulumu değiştiricem yok gelmezse aklımda soru bırakmayıp iühf'ye devam edicem

Ne zamandan beri dershaneye gidiyorsun ? Bende bu hafta içinde yazılacağım da bir dershane ama edebiyat bilmiyorum hiç umarım lysye kadar kapanır.
    Geçen sene çelişkilerdeydim bölümle ilgili bir türlü yapamadım devam edeyim dedim sürekli , bu sene yine aynı olaylar yinelendi ve dayanamadım bıraktım.

Sana önerim cidden bölümünden memnun değil isen bu sene çalış istediğin bölüme geç yoksa benim gibi yine bıkacaksın bölümünden

bölümümden memnun değil miyim değilim ama nefret etmiyorum seneye yine aynı bölüme gidebilirim ,

ne zamandan beri dershaneye gidiyorum daha bugün başladım ygs denemesi ile birlikte yarın sabah sınıfım belirlenicek yani daha yeni başladım.

onun dışında senin bölümün ne acaba? bir de okul tabi

Bende yarın başlayacağım dershaneye aynı durumdayız

Ben değil sevmek nefret ediyorum geçen yıldan beri böyle , bıldır yapmadığımdan beri pişmanım.
    Arkın da devam etmeyi düşünmüyorum. Bende dün girdim ygs denemesine tm2 401 yaptım işte , Odtü Matematik öğrencisiyim.
    Eşit Ağırlıktan hazırlanıp Uluslararası yada Siyaset Bilimi okuyacağım :)
    Edebiyat hiç bilmiyorum , Matematik unutmuşum ygs Fende.
    Sosyalim iyi allahtan

• Bi50likdaha B kullanıcısına yanıt
    şimdi 'bıldır' ve 'Arkın' bu kelimeleri anlıyamadım :D onun dışında nefret ediyorsan arkana bile bakma derim , ben de nefret ediyorum ama tam olarak bölümden değil okul + bölüm bu kombinasyondan nefret ettim :D onun dışında bölüm olarak iyi araştır derim bu sene yaparsın iyi bi puan ama sonra pişman olma ihtimalini düşün o yüzden tamam bi yandan dersane bi yandan çok abartmadan düzenli çalışma bi yandan da bölüm okul vb araştır derim.

ben tm'ci olmama rağmen bende de edebiyat yok hallederiz merak etme sonuçta kendini vererek yapabilirsin kuru ezber anlamında.

ygs denemesi konusuna gelirsek eyvah eyvah sabah bi girdim dersaneye sınava , oturdum sıraya kitapçık geldi haydaaa dedim acaba geri mi dönsem sonra toparladım kendimi :D ama hem süre anlamında hamlamışım hem de konuları falan unutmuş dil bilgisi vb vb :D ya taban aritmetiğine bile baktım bön bön :D yine toparladım ama fen falan çözmedim 120 soru üzerinden 96 net yaptım çok fena değil ama yetmez tabi ki ama düşün 1 Nisan 2012'den beri ilk ygs sınavım :D bu arada sen de 2012 girişlisin di mi?

• quote:

şimdi 'bıldır' ve 'Arkın' bu kelimeleri anlıyamadım :D onun dışında nefret ediyorsan arkana bile bakma derim , ben de nefret ediyorum ama tam olarak bölümden değil okul + bölüm bu kombinasyondan nefret ettim :D onun dışında bölüm olarak iyi araştır derim bu sene yaparsın iyi bi puan ama sonra pişman olma ihtimalini düşün o yüzden tamam bi yandan dersane bi yandan çok abartmadan düzenli çalışma bi yandan da bölüm okul vb araştır derim.

ben tm'ci olmama rağmen bende de edebiyat yok hallederiz merak etme sonuçta kendini vererek yapabilirsin kuru ezber anlamında.

ygs denemesi konusuna gelirsek eyvah eyvah sabah bi girdim dersaneye sınava , oturdum sıraya kitapçık geldi haydaaa dedim acaba geri mi dönsem sonra toparladım kendimi :D ama hem süre anlamında hamlamışım hem de konuları falan unutmuş dil bilgisi vb vb :D ya taban aritmetiğine bile baktım bön bön :D yine toparladım ama fen falan çözmedim 120 soru üzerinden 96 net yaptım çok fena değil ama yetmez tabi ki ama düşün 1 Nisan 2012'den beri ilk ygs sınavım :D bu arada sen de 2012 girişlisin di mi?

Bıldır geçen yıl
    quote:

Bıldır yediğin hurmalar , ,,,,, tırmalar :)
    , Arkın gelecek yıl arkadan gelen anlamında güzel sözcükler :).
    Aynen hocam sevmiyorum , bölümümden dolayı ODTÜ dar gelmeye başladı keyif alamaz oldum :)
    Bölüm olarak kafamda iki yer var. Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi ama teke indiremedim ikisinden birini iyi seçmem gerek , yine aynı pişmanlığı yaşamak istemiyorum :)

Benim de kafam da o açıdan azcık rahat kıçımı kırıp edebiyat okuyup öğreneceğim , sende en azından temel var biraz bende o da yok çalışacağız artıkın :)

Abi geçen sene yaşadım onu ben , acaba geri dönsem mi bölümüme puanıma yazık mı ediyorum ? Ne işim var burada ? diye diye bir yılımı kaybettim.

Dil bilgisi unutmuşum , matematik unutmuşum ama benim ygs fena değildi.
    31 net Türkçe 33 sosyal 30 net Mat 12 net fen yaptım ki bu daha ilk denemem ki ben 2011 girişliyim :)
    Toparlarız hocam , rehavete kapılmamamız gerek.
    Önümüzde yok zaman var daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi50likdaha -- 13 Kasım 2013; 9:25:08 >

• Bi50likdaha B kullanıcısına yanıt
    simdi ben o zaman isi farkli boyuta tasiyim bugun hoca sayisaldan gir ne kaybediceksin dedi , simdi bunun ustunde calisiyorum bakicaz artik yani sayisaldan hazirlanip hem sayilsal hem de esit agirliktan giricem galiba sinavda , bunu dusunuyorum 1-2 gune karar verip haberdar ederim :D @Bi50likdaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iü sayılı hukuk fakültelerinden biri bence. neden bırakıp özel ünide hukuk okumayı düşünüyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptığın senin açından büyük bir hata olur İstanbul Üniversitesi hukuk fakültesi Ülkemize saygın hakim ,savcı ve avukatlar yetiştiren sayılı bir okuldur..
  • Yalniz sorun surda hakim ya da savci olmayi dusunmuyorum anca avukat olabilirim ileride de noterlik falan belki o kadar o yuzden hukuk cok mantikli gelmiyor

• Şerbetçi Ş kullanıcısına yanıt
    özel üni'de hukuk okuma işini rafa kaldırdım hukuka dönücek olursam istanbul üni'den devam edicem inş.
  • Şimdi ne yaptın bıraktın mı okulu 🤔🤔🤔

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.