Şimdi Ara

İstanbul İçin En İyi Cinemaximum Sinema Salonu Hangisidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba uzun zamandır beklediğim efsane film; Terminator 2 filmi nihayet yarın gösterime başlayacak ve film Cinemaximum salonlarında gösterilecekmiş.

Acaba İstanbul için en iyi Cinemaximum sinema salonu hangisidir? (Avrupa yakası Anadolu yakası fark etmez)

Perde büyüklüğü benim için müthiş önemli ancak perdenin 21:9 olması da çok önemli.

Görüntü kalitesi ses kalitesi çok önemli diğer önemli etmen.

uzun lafın kısası İstanbul`da filmi adam gibi bir sinema salonunda seyredebileceğim öneriler rica ediyorum.

Misal Cinemaximum Vialand`da filmi Hindistan sinema salonu gibi bir salonda, 4:3 perdede (geniş ekranı perdeye sığdırmak için görüntüyü ufaltmışlardı üstüne görüntünün bir kısmı dışarda kalmıştı) dışarıdan gelen ses rahatsız ediciydi.

Son olarak arkadaşlar:

Terminator 2`yi IMAX salonunda oynatacak bir kuruluş var mı? Ayrıca film ülkemizde sadece 3D olarak mı gösterilecek?

Eğer başka Cinemaximum dışında başka sinema salonlarında gösterilecekse, bu konuda bilgi verecek arkadaşlara minnettar olurum.

• İstinye Park IMAX iyi bence. IMAX için gidersem oraya giderim, eve çok yakın gerçi onun payı büyük. Terminator olayını bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnrl89

İstinye Park IMAX iyi bence. IMAX için gidersem oraya giderim, eve çok yakın gerçi onun payı büyük. Terminator olayını bilmiyorum

Cevabınız için teşekkür ederim ama Terminator 2 IMAX salonlarında gösterilmiyor diye biliyorum (ne olur forumda bunu yanlış biliyorsun diyen biri çıksın ).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhaba1975 -- 31 Ağustos 2017; 15:12:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.