Evet feci bir şey olabiliyor. En son şehir dışında yaşayan bir mülk sahibi ile irtibata geçmiştim. Evi görüp değerleme raporu çıkaracağım dedim. Tabi dedi, anahtar komşuda dedi. Uzatmayım, anlaştık, yetkimi aldım, satışa çıktım. Götürdüğüm alıcı adaylarına komşu ulaşıp apartmanı kötülüyordu. Kendi katındaki daire ne kadar geç satılırsa o kadar katta tek kalacağından komşunun çocuk sesini çekmeyeceğinden ötürü. Siz gidin müşterilerinize "anahtarı bana vermeyin, komşuya verin, ben alıcı getireceğim zaman onla haberleşirim" diyin. Diyebilirsiniz elbette. Devam edin böyle. |
İstanbul Kartal Bölgesinde Emlakçı Tavsiyeniz Var Mı ? (2. sayfa)
-
-
Çok sevindim.Ahmet Bey ve ekibinden çok memnun kalacağınıza eminim.Hayırlısı olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amerika menşeili firmalar cüzi miktarda olsa bile sürümden büyük paralar kazanıyorlar. Birde emlak sektöründe dönen para büyük olunca her satıştan da doğal olarak büyük paralar aktığını düşünmekteyim.
-
Firmalar bütün satışlardan %8 alıyorlar.. Geri kalan %92 ofis sahibi ve danışmana kalıyor..
-
Hepinizin ilgi ve alakasına teşekkürler. Kartal Reyting gayrimenkul ofisinden Ahmet bey ile satışları yaptık. Kendisine ve tüm ekibine de sorunsuz şekilde işlem yapmalarından dolayı teşekkür ederim. Kartal bölgesinde emlakçı arayanlara da gözü kapalı tavsiye ederim. Zaten sizde tanıyınca göreceksiniz.
-
Bizimde Kartal'da binamız kentsel dönüşüme girecek. Oturacağım haricindeki kalan dairelerin satışını gerçekleştirmek istiyorum. Daha önceden kendi dairemin satışını yaptım ama ev alıcısından çok emlak danışmanlarının aranması beni meşgul etti. Şimdi tekrar aynı şeylerle uğraşmak istemiyorum bir tanıdığa mı versem o mu ilgilense yoksa Kartal'da emlakçı bulup ona mı devretsem aklım biraz bu konuda karışık.
-
Ben memnun kaldım sende reyting gayrimenkul Ahmet beyi tavsiye ederim. Yine de araştır istersen ama ben araştırıp Ahmet beyi buldum ve memnun kaldım.
-
Ben yazana kadar bir çok kişi yazmış
Kartal'da hatta Anadolu yakasında reyting gayrimenkul Ahmet bey hem tecrübeli hem de güven veren bir arkadaş. Bizim Kartal ve Üsküdar'da yerimizi sattı. Tanıyınca sizde samimiyetini göreceksiniz. Yada yabancı bir kaç firma onlardan birini seçip şansınızı deneye bilirsiniz.
-
Babamım İstanbul Maltepe'deki evi için benimde dürüst bir emlakçıya ihtiyacım var. Kendim ilan verdim sadece emlakçılar arıyor hiç müşteri aramadı. Emlakçıları da tanımıyorum başımıza bir iş gelir mi diye korkuyorum. Bu nedenle kurumsal firmalar daha güvenli geliyor ama onlardan da çok şikayet var şikayet sitelerinde. Maltepe bölgesinde önereceğiniz bir emlakçı var mı? -
Evet gerçekten insanın uykularını kaçıracak bir sorun bu. Elimizde bir dairemiz var onu da kaybedersek ne yaparız. Reyting Ahmet bey Anadolu yakasına bakıyormuş bence onunla görüşün. Ondan başka bir kaç firma ile daha görüşün hangisi size güvenilir geliyor ise onu seçin derim.
Bende yerli firmaların kullanılması taraftarıyım. Fiyatları hizmetler aynı olduğu halde neden yabancı firma ile çalışalım. Hatta yerli mahalli emlakçılar ile pazarlıkta yapabiliyorsunuz. Yabancı firmalar kuruşu kuruşuna alıyor.
Fiyatı çok fazla yazdıysanız ondandır. İlan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X