Şimdi Ara

İstanbul'lu Arkadaşlara Sorum Olacak.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geldiğinde araştırırsın, illa ki korsan taksi bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAbursa

arkadaşlar taksimden binerim büyük ihtimalle. bir arkadaşım taksimden saat başı havaş otobüsleri kalkıyor dedi. pazar gecesi 3 te falan devam ediyomudur bu havaş otobüsleri?

ekleme : 4 te taksimde thy ofisinin önünden havaş otobüsü gidiyormuş sabiha gökçene . gecenin 4 ünde binsem 5.30 a kadar orada olabilirmiyim?

Kesinlikle olursun.Hiç taksiyle felan uğraşma.
    Zaten havaş'ı ararsan onlar sana çok daha detaylı bilgi verirler,ortalama 3-5 dk fark ile 3.00 havaş otobüsünün saat kaçta sabiha gökçen'de olacağını bile söylerler.Ama 1.5 saat heleki gecenin 3'ünde çok rahat varırsın 5.30'a kadar.

Bu arada kampanya bilet mağdurumusun sende?Bende aynı dertten müzdaribimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilxx92 -- 17 Aralık 2009; 4:10:00 >

• normal taksiyi bi kere aklinin ucundan bile geçirme.... sabiha gökçen DÜNYANİN Bİ UCU.... nerden baksan 50 60 belki daha fazla paraya patlar sana....
  • HAVAŞ yada İETT (E-10) ile gidebilirsin..

E-10 hat numaralı otobüs sanırım Kadıköy-Sabiha Gökçen arasında çalışıyor...Çift Akbil geçerli yani eski deyimle çift biletli hat (Ekspres hat olduğu için)..Tam olarak hangi gün saat kaçta S.Gökçen tarafına geçeceksen ona göre aşağıda verdiğim linkten otobüs saatine bak (Kadıköy kalkış olarak) ona göre gidersin..

Tabi HAVAŞ tercih etmeyeceksen..

http://www.iett.gov.tr/saat/orer.php?hid=hat&hatcode=E-10&BtnSaatler.x=22&BtnSaatler.y=9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaldor -- 17 Aralık 2009; 4:43:30 >

• havaş dan şaşma. en fazla 1 saat 15 dk. o saatte yollar bombos olur
  • Havaş bulamazsan erkenden kadıköyde ol e10 a bin. Havaalanında 4-5 saat beklersin.

Taksiyi kesinlikle düşünme. Pendik merkezdeydim havaalanı kaç yazar diye sordum 25 dedi. Sabiha Gökçen pendikte diye geçiyor. 25 yazar dedi, sen karşıdan geleceksin bir de. 100 felan tutar.
  • Dostum bende senin yapmak üzere olduğun hatayı daha önce yaptım. İzmir'den Sabiha Gökçen'e gittim yol 45 dk sürdü Sabiha Gökçen'den Taksime gitmem 2 buçuk saat. Daha sonra öğrendim ki Atatürk Havalimanından metro bile varmış. Yani diyeceğim o ki işin Avrupa yakasındaysa bileti Atatürk Havalimanına al yoksa çok çile çekersin.
  • 96 k var sabihe gökçen ekpress iiett hattı sabiha gökçen diye büyük puntada yazar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shopar.

normal taksiyi bi kere aklinin ucundan bile geçirme.... sabiha gökçen DÜNYANİN Bİ UCU.... nerden baksan 50 60 belki daha fazla paraya patlar sana....

Nereye 50 60 tutuyor Sedat yaa
    Ben sefaköyden yenikapıya 45 liraya gittim üstelik normal tarife. 22 kilometrelik yol.. Hava aydınlanmadan gece tarifesi kapattırmak da zor, hele ki yabancı bu arkadaş istanbula.. En az 80 lira yazar diyorum ben. Üstüne köprü ücretinide geçirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

quote:

normal taksiyi bi kere aklinin ucundan bile geçirme.... sabiha gökçen DÜNYANİN Bİ UCU.... nerden baksan 50 60 belki daha fazla paraya patlar sana....

Ben sefaköyden yenikapıya 45 liraya gittim üstelik normal tarife. 22 kilometrelik yol.. Hava aydınlanmadan gece tarifesi kapattırmak da zor, hele ki yabancı bu arkadaş istanbula.. En az 80 lira yazar diyorum ben. Üstüne köprü ücretinide geçirir

ee hocam ayni kapiya çikiyo işte.... cebindeki tüm paradan olur öyle döner evine.. tahminimce zaten tutarda o kadar bide adam az çakalsa az biraz gezdirirse off diyorum başka bşiy demiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 17 Aralık 2009; 6:30:22 >

• quote:

quote:

quote:

ee hocam ayni kapiya çikiyo işte.... cebindeki tüm paradan olur öyle döner evine.. tahminimce zaten tutarda o kadar bide adam az çakalsa az biraz gezdirirse off diyorum başka bşiy demiyorum

Bir gece (sabah 4 civar) 5 alkollü arkadaş, arabaları taksimde otoparkta bırakıp taksiyle eve dönelim dedik. O gece de her tarafta çevirme var. Yemedi tabi araba sürmek.
    Taksim meydanında bindik taksiye, dedik sefaköy, sür. Adam anladı tabi sarhoş olduğumuzu. Yol boyunca makara kukara falan.. Niyeyse hepimize yol biraz uzamış gibi geliyor! Kafamı bir çevirdim, yenibosnanın içindeyiz. Aramızda yaşça büyük bir abimiz vardı, ses etmeyin dedi, devam edin. Neyse abi biz makaraya devam ediyoruz. Aramızda o geceyi hatırlamayanlar bile var, o derece sarhoştuk. Ama ben araba süreceğimi düşündüğüm için fazla içmemiştim. Yine içmemiş halimle 4-5 bardak vodka içtim
    Bi köprüyü döndük, aha dedim geldik sefaköye. Kafamı cama uzattım, o da ne? Ulan avcılardayız! Göz ucuyla taksimetreye baktım, gece tarifesi + şehir dışı, 40 liranın üstünde.. Taksici abimizi bize ufak bi istanbul turu attırdı sefaköye girince, yaşça büyük olan abimiz hafif kuytu bir yerin tarifini verdi. Taksici oraya gelince 20 lira çıkarttı al dedi.
    Aboo taksici bir köpürdü dalgamı geçiyorsunuz diye.. Hem suçlu hem güçlü..
    Bilimum akrabalarını anarak silkeledik taksiciyi orada, parada vermedik. Çokta eğlendik

• Kardeş o saatte en ucuz ve hatta tek yolu havaştır. Belediye otobüsü filan düşünme bile. Taksi dersen 80 tl civarı gidersin taksimden.

Havaş taksim cumhuriyet caddesi mcdonald ın az ilersinden ( Harbiye tarafına doğru) THY ana ofisin önünden kalkar.

Her saat başlarında (bir dakika bile geçirmeden) kalkar.

00:00
    01:00
    02:00
    03:00
    04:00
    05:00 gibi....

Ücret 12 TL dir.

Uçağın 06:45 te ise saat 04:00 e binip çok çok rahat yetişirsin zaten iç hatlar ve muhtemelen pegasus olduğu için (Sabiha iç hatların nerdeyse tamamı pagasusa ait gibi) zaman sıkıntın olmaz hatta binmeden sigaralık tuvaletlik bile zamanın kalır. İç hatlarda 1 saat hatta 50 dk. yeterli.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bir gece (sabah 4 civar) 5 alkollü arkadaş, arabaları taksimde otoparkta bırakıp taksiyle eve dönelim dedik. O gece de her tarafta çevirme var. Yemedi tabi araba sürmek.
    Taksim meydanında bindik taksiye, dedik sefaköy, sür. Adam anladı tabi sarhoş olduğumuzu. Yol boyunca makara kukara falan.. Niyeyse hepimize yol biraz uzamış gibi geliyor! Kafamı bir çevirdim, yenibosnanın içindeyiz. Aramızda yaşça büyük bir abimiz vardı, ses etmeyin dedi, devam edin. Neyse abi biz makaraya devam ediyoruz. Aramızda o geceyi hatırlamayanlar bile var, o derece sarhoştuk. Ama ben araba süreceğimi düşündüğüm için fazla içmemiştim. Yine içmemiş halimle 4-5 bardak vodka içtim
    Bi köprüyü döndük, aha dedim geldik sefaköye. Kafamı cama uzattım, o da ne? Ulan avcılardayız! Göz ucuyla taksimetreye baktım, gece tarifesi + şehir dışı, 40 liranın üstünde.. Taksici abimizi bize ufak bi istanbul turu attırdı sefaköye girince, yaşça büyük olan abimiz hafif kuytu bir yerin tarifini verdi. Taksici oraya gelince 20 lira çıkarttı al dedi.
    Aboo taksici bir köpürdü dalgamı geçiyorsunuz diye.. Hem suçlu hem güçlü..
    Bilimum akrabalarını anarak silkeledik taksiciyi orada, parada vermedik. Çokta eğlendik

10 Numara yapmişiniz....

buna benzer bi olayda benim başimdam geçmişti... eski kiz arkadaşim isviçreden gelicekti o gün de işten erken çikmişim evi toparlamişim fln içki raki meze fln hoş sohbet niyetine.. telim çaldi cnm evin önündeyim sende ne kadar para var param çikişmadi fln.. dedim tmm bekle iniyorum aşagi.. neyse indim aşagi ne kadar dedim herif gözümün içine baka baka 57 TL dedi.... kiz arkadaşima döndüm dedim taksiyi sen isviçreden mi tuttun ne bu.... tmm sen yukari çik ben hallederim fln işte.. neyse taksiciye döndüm usta içtin mi sen yaa dedim ne 57 TL si.. işte yol kapaliydi çalişma vardi trafik vardi siraliyoda siraliyo.. benim kankanin dayisida taksici hemen aradim dedim mehmet abi böyle böyle bi durum var trafik oralarda nasil hiç geçtin mi o taraflardan fln.. dedi ne trafigi lan yollar bomboş.. o puşt para kirmaya çalişiyodur... zaten bunu duydum tam dellendim.. dedim al sana 35 Tl uza dayi yoksa tepem aticak kötü olucak..... işte ben hakkimi isterim fln. ulan puşt ne hakkinda bahsediyosun dedim alti üstü atatürk havalimanindan geldin buraya.. hiç gitmesek hiç bilmesek yutucaz.... dedim yaa 35 Tl al git yada arim polisi derdini ona anlat... tmm tmm dedi 35 tl yi aldi uçtu gitti... aslinda 35 tl bile tutmuyoda SİRFFF o gün bi tatsizlik olmasin sevgilim gelmiş hoş güzel vakit geçirim diye plan yapmişim moraller bozulmasin diye ilk defa bi hiyari bu kadar alttan aldim.. yoksa ne agiz kalirdi ne göz...

Ulan hatirlayinca bile köpürdüm.....

• yardım eden arkadaşlara cok teşekkür ederim . bir arkadaş sormuş evet bende promosyonlu bilet mağduruyum a.h.l için değiştirmek istedim biletleri ama dğeiştirmediler neyse sağlık olsun havaş'a binip gidicem artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

korsan taksi 4eva 25 liraya halleder sanırım bu işi.

4eva mı?

Havaş en mantıklısı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.