Şimdi Ara

İstanbul Özel honda servisi?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
21.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • özel servise ucuz olsun diye gidiyorsun ama onlarda az değiller ben focus u götürüyordum maaşallah adamlar servis kadar para aldılar benden servise götürsem 20 tl daha alır en azından temiz bir yerde oturmuş olurdum. ama tabiki adamlar kazıklamıyorlarsa özel servise gitmek daha akıllıca en azından 10.000 bakımı yaptırılabilir.
  • Anadolu yakasında özel servis arayanlar için Ferit Usta'yı (www.HondaFerit.com) ben de tek geçerim. Kendisi Honda Merkez Servis teknisyenlerinden olup, daha sonra kendi yerini açtı. Aracınızı götürdüğünüzde bizzat kendisi ilgilenen ve her sorunuza bıkmadan detaylı cevap veren birisi. İşçilik fiyatları da Honda servislerine göre çok makul.
  • honda özel servis önerim:aris otomotiv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by-e -- 24 Eylül 2015; 3:43:29 >
  • ferit usta (honda ferit) göztepe oto sanayiden maltepeye taşındı.bakımları kendisi ve oğlu birlikte yapıyorlar ve fiyatları anadolu yakasındaki servisler arasında benin bildiğim en uygunu,
  • Suan honda yetkili servislerinde bahar kampanyasi var telden arayip aldigim fiyat 230 gittim yaptirdim imdirim uygulandi 180 odedim ciktim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncüler oto bilal öncü.. 0212 279 01 59.. yada 0532 277 80 23.. kesinlikle tavsiye ederim..yedek larca için de zen japon ali tunç bey var. konyada . her türlü honda parçasında tek geçerim, düzgün karater sahibi bi esnaftir..ali tunc no 05322618239

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.