Şimdi Ara

İstanbul - Samsun yol güzergahı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
93.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar nasipse yakında Gebze- Kocaeli den Alaçam-Samsun a gideceğim.Karadenize ilk yolculuğum.Yakın zamanda giden gelen arkadaşlardan yol durumu ve hangi güzergahı izlemem gerektiği konusunda yardımlarını bekliyorum.
  • Bende Bursadan Samsuna gideceğim.Bursadan araba buldum alıp geleceğim inşaAlah.Doğu izmit gişesinden girip gerededen çıkacağım.. Karabük Samsun yol ayrımını buldum.kocaman tabela koymuşlar (2 kez )... hgs yok gişelerde ptt var mı..kaçak geçsem samsunda nerde öderim..

İstanbul - Samsun yol güzergahı?

Gerede gişeleri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desert@eagle -- 14 Mayıs 2017; 23:28:46 >

• İstanbul'dan Samsun'a mola vermeden ve ceza yemeden 7,5 saatte gitmek mümkün artık. Ortalama hız 100km/h yapıyor ki, oldukça normal. Yol özellikle bahar aylarında çok keyifli. Zamanı olanlara ve hiç geçmemiş olanlara, Düzce Akçakoca üzerinden sahile çıkıp denizi takip ederek gitmelerini öneririm. Bu şekilde yolun yapısından ötürü 12 saat sürebilir.
  • Kastamonu İstanbul 3 - 4 saat sürüyor Kastamonu samsun 2 saat desen 5 - 6 saate gidersin c sınıfı güçlü bi araçla tecrübeyle sabit. Radara karışmam .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.