Şimdi Ara

İSTANBUL SUPERCARS ARŞİV (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
171
Cevap
18
Favori
9.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alıştık biz ülkemize artık. Yurtdışında herkesin en büyük hayali evrimi çözmek, Türkiye'de ise Ferrari sahibi olmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Alıştık biz ülkemize artık. Yurtdışında herkesin en büyük hayali evrimi çözmek, Türkiye'de ise Ferrari sahibi olmak.

Kızı da Ferrariyle beraber mi vermişler acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

Alıştık biz ülkemize artık. Yurtdışında herkesin en büyük hayali evrimi çözmek, Türkiye'de ise Ferrari sahibi olmak.

Hanım kızımız baya güzel ama bende Honda Civic 2004 var benim nişanlım bundan güzel. Kalbimin prensesi o benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 5 Ağustos 2012; 20:49:37 >

• quote:

quote:

quote:

Hanım kızımız baya güzel ama bende Honda Civic 2004 var benim nişanlım bundan güzel. Kalbimin prensesi o benim.

Öyledir.

• bir arabaya 300bintl den fazla vermek mantıksızlık geliyor, 300bin tl dede lüx suvlar oldgundan 300bin tl dedim. Diger türlü o parayla yatırım yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

quote:

Orijinalden alıntı: guyverland

Düşündümde şuan böyle bir aracım olsa bu şekilde burada sergilenmesinden rahatsız olurdum.

Peki neden merak ettim ?

Sahsen benim aracim olsa sunlardan biri ki fazla uzakta degiller ama neyse cok sık resim cekinirdim ama oyle iphonela degil adam gibi makinalarla guzel sanatsal degerli resimler cektirir ve nete yayardim.boyle baskalarinin cektigi resimlerdense benim cekimlerim yurusun.

Turkiyede bide plaka olayi varki adam arabayi degil plakasini unlu yapmaya calisiyor plakam taninsin yeter diyor

Cevabı sen vermişsin bir nevi. :)

İnsanlar algıda yeterli değiller resmen küfrediyorlar burada, kaliteli bir platform değil burası.
    Cem Yılmaz'ın ifade ettiği gibi hani beğeni de küfürle bizde ancak karışıyor bazen, insanların aracı nasıl elde ettiğine kafa yoruluyor aracın specialityleri nasıl kullandığı önemli değil onlar için.
    Niye rahatsız olmayayım ki?

Mesela Serhat'ın niçin resimler paylaştığını görmüyorsunuz? Şahsi profilinde resim çok ancak buraya eklemek ayrı, herşeyi yazdırmayın anlıyorsunuz işte.

Ayrıca insanları plakalarıyla, mekan fotoğraflarıyla bir nevi etiketliyorsunuz...
    Şimdilik neyse deyip geçiyoruz.

Plaka konusunda ise arkadaşlar araçların birçoğunun önünde plaka takılacak bir nokta, bağlantı yok nasıl takacak bu insanlar. Sport makineler dünyası böyle ve trafik kanunlarına aykırı değil. Belirgin plaka olması şart, ön arka da olması değil. Ayrıca arkasında uygun alan bırakılmayan makineler için plakayı öne takmak zorundasınız ki üreticisi buna göre düzenliyor. Anlamanın bu kadar zor olduğu meseleler olmaması lazım bunların super sport motorsikletlerin ekseriyetinde kaç plaka var yahu ön de neresine takacaklar bunu ALLAH aşkına.
    Polisliğe vurmuşlar bir de işi emniyet müdürü gelse üreticinin koymadığı şey ile ilgili bana hesap soramaz bu kadar basittir...

• quote:

quote:

quote:

yenge avatarı görmesin

• Güzel İstanbulumuzda bu kadar ensesi kalın godomanı görmek beni memnun etti. İnşallah bizede biri nasip olur.
  • Misafir plaka olanlar da dikkatimi cekmedi degil. Bkz :  İSTANBUL SUPERCARS ARŞİV
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

quote:

quote:

quote:

yenge avatarı görmesin

Umarım görmez hocam.

• arabalar fena
  • Beyler O Değilde Bütün Arabalar Güzel Tamam da Yarısından Çoğu Toz Toprak İçinde B*k Götürüyor Resmen
  • Arabalar güzel de özellikle İstinye Park'da arabaları resimleyen ve gördüğüm kadarı ile de gayet hoş bi hatun kişi var. Arabalardan çok dikkatimi bu çekti Hani hep biliriz, evet altında spor bi araba varsa genel olarak hatunlar içine düşerler. (Genel olarak dedim, istisnaları karıştırmayın) Bir kere kısmet olmadı böyle bir duyguyu yaşamak . Bilen yaşayan varsa bir kaç anısını paylaşsa da şu güzel makinalarla birlikte konu harmanlansa.
  • O Cls 63 AMG benim olun dönüp birine bile bakmam
  • Trafikte hiçbir şey eskisi olmayacak!

Trafikte denetimlerin dijital ortama geçmesi, Emniyet'in yükünü büyük oranda azalttı. Ancak şehir merkezleri ve karayollarındaki MOBESE kameralarının, hız limitini aşan milletvekili, hakim ve savcılara ait araçlara otomatik olarak ceza göndermesi sıkıntı doğurdu.

Zaman gazetesinin haberine göre cezalar, Emniyet'i, Meclis ve yargıyla karşı karşıya getirdi. Başbakan Erdoğan'ın talimatıyla hazırlanan Karayolları Trafik Güvenliği 10 Yıllık Eylem Planı'yla tartışmaya nokta konulacağı öğrenildi. Resmî Gazete'de yayımlanması beklenen planda, söz konusu imtiyazın yer almayacağı, Erdoğan'ın kendisine aktarılan şikâyetler üzerine trafikteki bu ayrıcalıkların kaldırılması talimatı verdiği belirtildi.

http://www.haberturk.com/yasam/haber/765542-trafikte-hicbir-sey-eskisi-olmayacak

***Tamda konuşulan konuların üzerine çıkan bir haber...Doğrusuda bu zaten...Örnek olması gerekenler kural tanımıyorsa, bırak onu bizim seçtiğimiz vekil bizim hakkımızı yiyorsa ne anladım bu işten...İnşallah en kısa sürede yürürlüğe girerde şu "hamili yakınımdır" kartlılar kuzuya dönse...

• Buda benden

İSTANBUL SUPERCARS ARŞİV
  • Yeter lan yeter çoluğumu çocuğumu kesicem senin yüzünden
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yenge avatarı görmesin

Umarım görmez hocam.

Türkiye de bir insanın hayaline ulaştıktan sonraki 30 saniye ;

"gidip bir çay koyayım bari."

Bizim özümüz bu

• quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yenge avatarı görmesin

Umarım görmez hocam.

Türkiye de bir insanın hayaline ulaştıktan sonraki 30 saniye ;

"gidip bir çay koyayım bari."

Bizim özümüz bu

Vallahi öyle hocam. Hırs yok. Hırs yapıyoruz yapıyoruz elde edince de aynen dediğiniz gibi "bi çay koyayım bari"

• Bisikletli polis Veyron'u durdurdu!

Londra sokaklarında ön plakası olmadan gezen bu Bugatti Veyron, bisikletli bir polis tarafından kenara çekildi.

http://oto-park.com/video.asp?videoID=494&bisikletli-polis-veyron-u-durdurdu.html

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.