Şimdi Ara

İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ GİRİŞLİLER 2017

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • giren pek yoktur diye düşünüyorum ama en azından bir görelim . Umarım tek ben değilimdir

• tek miyim akm
  • Tek değilsin forumda bakıyorum 2 saattir forumdan yazan yok galiba bizim okulu
  • Ghosthex kullanıcısına yanıt
    senin hangi bölüm hocam . hazırlık okuyacak mısınız
  • Çok iticü sünüz arkadaşlar.

(Tamam vurmayın)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoggabaz H kullanıcısına yanıt
    :(((((
  • Kafiye Lordu kullanıcısına yanıt
    siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler . hazırlık var sınavı geçemezsem mecbur :d
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ŞEHİTLERİ SINIFLANDIRAN BİR OKUL.. NORMAL ŞEHİT ÇOCUĞUNA %50 BURS VERIRKEN,15 TEMMUZ ŞEHİDİ COCUGUNA %100 BURS VERIYOR YOK BÖYLE BİR KAFA..

ekleme: bu olay sene içinde okuluma gelip dağıttıkları broşür de yazıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bazenoguz -- 14 Ağustos 2017; 19:13:39 >
  • Bir.. sensin.

Hatırladın mı.

hangi fakültede o :D sütlücede mi olacaksın hazırlıktan sonra. bence geçme hazırlığı . dersler ing olacak sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahso

Bir.. sensin.

Hatırladın mı.

kuyruk acın var galiba :))
    insan ve toplum aynen hazırlıktan sonra sütlüce
    Aynen.

güzel hocam benle iletişimi koparma arkadaş ekle hatta whatsappını falan ver 5-6 kişi olursak grup açarım
  • up
  • Up

• Ak köpek olmuş okula gideceksiniz hayırlı olsun.

Tisortunuze rte rozeti de takmayi unutmayin, bursunuzu felan keserler yazik olur

• UP
  • daha okula başlamadan instagram da burayı yazan bir çok ''solcu'' dediğiniz insan gördüm . Karışık bir üniversite . İbn-i Haldun ile karıştırma bence
  • Bazenoguz kullanıcısına yanıt
    ― BURSLAR ve İNDİRİMLER ―

TERCİH BURSU:
    Üniversitemizi 1. 2. veya 3. sırada tercih ederek yerleşen öğrencilere 350 TL. (ödeme/burs) şeklinde, normal öğretim süresince her yıl Ekim ayında başlayıp Haziran ayında sona ermek üzere 9 ay boyunca ödenir.

ÜSTÜN BAŞARI İNDİRİMİ;
    Bölümlerine en az iki yarıyıl devam eden, bu yarıyıllarda alması gereken tüm dersleri almış, tam burslu öğrenciler hariç, bölüm bazında yapılacak sıralamada ilk üçe giren öğrencilerden;
    Akademik yıl ortalaması (3.80–4.00) arasındaki öğrencilere, bir sonraki öğretim yılı ücretinin %100’ü burs olarak verilir.
    Akademik yıl ortalaması (3.60–3.79) arasındaki öğrencilere, bir sonraki öğretim yılı ücretinin %50’si burs olarak verilir.
    Akademik yıl ortalaması (3.50–3.59) arasındaki öğrencilere, bir sonraki öğretim yılı ücretinin %25’i burs olarak verilir.
    ŞEHİT ÇOCUĞU İNDİRİMİ:
    Şehitlerin üniversitemizde okuyan eş ve çocuklarına; %100 oranında indirim sağlanır.

KARDEŞ İNDİRİMİ:
    Üniversitemizde okumakta olan her bir kardeşe; %25 oranında indirim sağlanır.

İTO MECLİS ÜYELERİ İNDİRİMİ:
    İTO Meclis Üyesi ile eş ve çocuklarına; %25 oranında indirim sağlanır.

İTO VE İŞTİRAKLERİ PERSONEL İNDİRİMİ:
    İTO veya iştiraklerinde çalışan personeli ile eş ve çocuklarına; %25 oranında indirim sağlanır.

İTO ÜYELERİ İNDİRİMİ:
    İTO Üyeleri ile eş ve çocuklarına; %15 oranında indirim sağlanır.
    *Türkiye'deki Ticaret ve Sanayi Odalarına Yönetim Kurulu Üyesi ya da Meclis Başkanı ile Başkanlık Divanı eş ve çocuklarına bulundukları akademik yıl içinde %15 oranında indirim sağlanır.

İTO TARAFINDAN KURULAN LİSE MEZUNLARI İNDİRİMİ:
    İTO tarafından kurulmuş liselerden mezun olup Üniversitemizi ilk üç tercih içerisinde seçmiş olan ve Üniversitemize kayıt yaptıran öğrencilere; %15 oranında indirim sağlanır.

İSTANBUL ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ İNDİRİMİ:
    Bursun tanındığı akademik yılda, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği üye ile eş ve çocuklarına; %10 oranında indirim sağlanır.

ENGELLİ ÖĞRENCİLER İNDİRİMİ:
    Engelli olduğuna dair raporunu sunan öğrencilerin ödemesi gereken öğrenim ücreti tutarlarından, özürlülük oranı kadar indirim yapılır.

ULUSLARARASI DİPLOMA DERECESİNE SAHİP ÖĞRENCİLER İNDİRİMİ:
    Uluslararası diploma notu derecesine sahip olup Üniversitemizde okumakta olan öğrencilere; % 10 oranında indirim sağlanır.

OKUL BİRİNCİLİĞİ İNDİRİMİ:
    Okul birincisi olduğu yıl üniversitemizi tercih edip yerleşen öğrencilere; % 25 oranında indirim sağlanır.

KONAKLAMA BURSU:
    Üniversitemiz bölümlerini tercih eden ve yerleştiği puan türünde ilk on binde(10.000) yer alan İstanbul dışından gelen öğrencilere öğrenim süresi ile sınırlı olacak şekilde yurt ücreti (yurt bursu) verilir.

ÇİFT ANADAL İNDİRİMİ:
    Tam burslu, indirimli veya ücretli olmasına bakılmaksızın genel not ortalaması 4.00 üzerinden en az 3.25 olan öğrenciler ücretsiz olarak Çift Anadal yapabilirler.
    Üniversitemize ÖSYM burslu olarak yerleşen öğrenciler Çift Anadal programlarına mevcut bursları ile kayıt yaptırabilirler.

YATAY GEÇİŞ İNDİRİMİ (BÖLÜMLER ARASI):
    Önlisans ve lisans düzeyinde öğrenim gören öğrenciler yatay geçiş esaslarına belirtilen şartları sağlamaları halinde kurum içinde başka bölümlere mevcut bursları ile yatay geçiş yapabilirler.

KÜLTÜR SPOR SANAT İNDİRİMİ:
    T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren federasyonlarda, Ulusal ve Uluslararası müsabakalarda derece almış ferdi ve takım sporcularına burs yönergesi çerçevesinde indirim sağlanır.

kaynak :http://www.ticaret.edu.tr/tr/Sayfa/Universitemiz/Mevzuat/UniversitemizMevzuati/Yonergeler/BursYonergesi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.