Mayıs celbi Piyade okulu tuzla ya gidecekleri bekliyoruz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Mayıs celbi Piyade okulu tuzla ya gidecekleri bekliyoruz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende 7 sine oradayım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende oradayim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 gün sonra ,yedek astsubay adayı olarak ,orda olacağım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yedek subay adayı olarak acemilik buraya çıktı, genel olarak eğitimlerden, koğuşların durumundan, genel şartlarından bahsedecek olan var mıdır ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkside_ -- 3 Mayıs 2024; 11:28:40 > |
aynı şekilde yedek subay olarak burda eğitim alacağım, tavsiyeler nedir? ayrıca e-devlet üzerinden sevk başvurusu yapamıyorum henüz, bir bekleme süresi mi var? |
Hocam sevk belgesi bende de gözükmüyor, sanırım en kötü şubeden halledeceğiz gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bazıları 10 gün kala çıkıyor demiş ama bilemiyorum hocam, pazartesi duruma göre şubeye gitmek gerekebilir. |
Nasıl bir yer olduğuna dair bilgileri olan arkadaşlar paylaşırsa çok iyi olur. |