Şimdi Ara

İstanbul'un göbeğinde ambulans krizi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim evin önünde az önce bi çocuğu bıçakladılar. Polisi ve ambulansı çağırdık. Aradan 15 dakika geçti polis ve ambulans hala yok! Yerler hep kan oldu. Kaçan kaçtı. Polisimiz hala ortalarda yok.

dün bir arkadaş böyle mir topik açmıştı... bugün ise aynı olay taksimde meydana geldi sizinde haberiniz olsun ve hiçbir şeye kayıtsız kalmayın...
    çünkü bir gün sizin, çocuğunuzun ve bir yakınınızın başına bu olay gerebilir
    .

habarin kaynağı:http://haber.mynet.com/detail_news/?mainPage=1&which=summary&type=Flash2&id=A00E9764&ref=haberHome&ref2=1&date=04Haziran2006

Taksim'de yolun karşısına geçmeyen çalışırken bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanan genç kız, yaklaşık 40 dakika boyunca ambulans bekledi. Durumu ağır olan bayan, "Ne olur beni hastaneye götürün" diye inleyince polis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, Taksim Tarlabaşı Caddesi üzerinden yolun karşısına geçmeye çalışan Fatma Aydın (24), Ali Güngör idaresindeki 34 DH 4792 plakalı aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. 40 dakika boyunca yerde yaralı olarak ambulans bekleyen Aydın, acılar içinde kıvranarak, "Ne olur hastaneye götürün beni" diye yanındaki vatandaşlara ve polise yalvardı. İstanbul'un göbeğinde dakikalarca ambulansın gelmesini bekleyen polis ekipleri, genç kızın daha fazla acı çekmesine izin vermeyerek polis aracıyla Aydın'ı hastaneye kaldırdı.

Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırılan Aydın'ın sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi.

• çocuk yaşarsa bıçaklıyanları yakalarlar fakat gene aramızda geziceklerdir çok geçmeden. Ülke olarak ne kadar kalkındığımızın belgesi . İstanbuldaydım 1 ay önce . Herkez polat olmuş , belinde emanetle geziyor. Ama üflesen dötüne bakmadan kaçıcak emaneti olmasa. Bizim erkekliğimiz bu . Teksen kaç çoksan ağzına sağlık ...
  • Bir akşam işten dönüyorum.Minibüsteyim.Dışarıyı izlerken bir semt te tam polis karakolunun önünden geçiyoruz ağır ağır.Çocuğun tekini bıçaklayıp kaçtılar.Çocuğun arkadaşları polisi tutuyo gel diye polis gelmiyo.Yaralanan çocuk ayağa kalktı yürüye yürüye biraz ilerideki polikliniğe gitti.Poliste tık yok.Bıçaklayan adam da yürüye yürüye kaçtı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.