Şimdi Ara

Istanbul’un Sefiri Ekrem Baskan: Viz gelir tiris gider. Cesaretin varsa gel de kapat kresleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Belediyenin işi kreş değil, anaokulu değil. Anayasaya aykırı bir durum varsa müdahale edilir ve doğru olan da budur. MEB onayı olmadan eğitim veren kurum olamaz. Oldu o zaman herkes kafasına göre bir kreş açıp anaokulu faaliyetinde bulunsun. Çatır çatır da kapatılacaklar inşallah. İt ürür kervan yürür.

• nk061 kullanıcısına yanıt

Tarikatların merdiven altı dergahlarına medreselerine çıt çıkarmazsın binlerce onbinlerce vatandaşın yararına olan hizmeti engellemeye çalıştırırsınız. Aynen it ürür kervan yürür yürüyor da zaten İstanbul’u başta olmak üzere bütün şehirleri kaybettiğiniz için yıllarıdr ürüyor sizin tayfa ama hayat devam ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekrem İmamoğlu’nun Türk milletine yaptığı hizmetleri engelleyebileceğini sanan millet düşmanı saray soytarıları kendilerini şimdiden İmamoğlu iktidarına hazırlasınlar hahah

Onu akp yıllardır tarikat ve cemaatlere bunun için izin verirken neden demediniz? Yoksa amacınız aslında başka bir şey mi?

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Aynen.

Tarikatların cemaatlerin İŞiD kaçkını terörist ve sapık yetiştirme merkezlerine laf etnezler ama CHP milletin yararına bir iş yaptı ya hemen “ İSTEMEZÜK “

Zamanında devlet fabrika da işletmez deyip elde avuçta ne varsa 3 paraya sattıkları gibi. Bunlar direkt millet düşmanı hiç angajmana girmeye gerek bile yok. PKK bile bu millete bunlar kadar zarar verenezler

"Belediyenin işi kreş değil, anaokulu değil."

aynen.

sosyal yardım dağıtmak,

konser vermek,

bisiklet dağıtmak,

gıda dağıtmak,

kurs açmak, vs.

belediye ne alaka!

yol su imar planı yeterli.

bunları yapan belediyeler neden soruşturulmuyor?!

değilmi!

bi laf ediyorsunuz, ne başı mantıklı ne sonu :)

bari chatgpt ye yazdırında, sizde birşeyler öğrenin!

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

Tarikatlarda da din perdesine sarılmış vaziyette aykırı şeyler yapılıyorsa onlar da kapatılsın, hepsinin canı cehenneme. Ben yanlışı yanlışla savunmam. Tarikatlar var o zaman kreşler de olsun demem sizin gibi. Hata neredeyse devlet tepesine çöksün isterim.

• Ekrem İmamoğlu tarikatçı cemaatçi sözde Eğitim Bakanı’na ağır yüklendi

"YUSUF BEY NASIL PROFESÖR OLDU?"

"BUNLAR KARARNAME ÇOCUKLARI"

Yusuf Bey, bakan değil mi? Nasıl Yusuf Bey profesör oldu?

Bu ülkede profesör nasıl olunur? Vatandaşlarımız biliyor mu?

5 yıl doçentlik kadrosunda kalmanız gerekir. Peki Yusuf Bey 5 yıl kaldı mı doçentlik kadrosunda? Kalmadı.

Peki 5 yıl kalmayan Yusuf Bey sonra profesör oldu, ardından rektör oldu.

Nasıl? Rektör nasıl olunur? 3 yıl profesör kalmanız lazım. Pat diye profesör, pat diye rektör oldu. Nasıl oldu biliyor musunuz?

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle.

www.cumhuriyet.com.tr
    'Kreş' tartışması sürüyor... Ekrem İmamoğlu'ndan Bakan Yusuf Tekin'e yanıt: 'Bir Milli Eğitim Bakanı böyle konuşur mu?'
    https://www.cumhuriyet.com.tr/siyaset/kres-tartismasi-suruyor-ekrem-imamoglundan-bakan-yusuf-tekine-2273620

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 28 Kasım 2024; 18:29:47 >

• Saray ‘’ DİNİMİZİN ÇİMENTOSU ‘’ dediği sapık ve terörist islami tarikatların sözde okul öncesi eğitim adı altında açtığı terör ve tecavüz yuvalarına ses çıkarmıyorken uzantıları aracılığıyla İBB’ye baskıyı arttırıyor.

İstanbul valiliği İBB’den halka hizmet eden kreşlerin sayısını istemiş.

Büyük ihtimalle bu kreşlerin kapatılması ve halka hizmetin engellenmesi planlanıyor.

İstanbul Valiliği'nden kreş hamlesi

İstanbul Valiliği, belediyelerden kreş, anaokulu ve gündüz bakımevi sayılarını bildirmelerini istedi. Valiliğin yazısında, bu bilgilerin aynı gün içerisinde iletilmesi zorunlu kılındı.

www.cumhuriyet.com.tr
    İstanbul Valiliği'nden kreş hamlesi
    https://www.cumhuriyet.com.tr/siyaset/istanbul-valiliginden-kres-hamlesi-2273762

• İmamoğlunu savunan saraçhane bülbülleri yok İmamoğlu 200 kreş açtı 300 kreç açtı yok 500 tane açtı o olmasa ülke batar çocuklar biter diye atıp tutuyordu :D

Bakanlık resmi sayısını istemiş bakalım açıklacaklar mı. Resmi görünen 88 deniyor. Bakalım oda mı yalan çıkacak. ( Ben CHP'yi biraz tanıyorsam cevap vermeyip işi polemik çevirmeye ve SIĞ ucuz siyasete çekmeye devam edeceklerdir. )

Not: Daha geçen TV100 de CHP'li bir isim konuşuyordu Türkiye'de ki bütün CHP'li belediyelerin yaptıkları kreşlerin toplamı Türkiye'nin yüzde 2-2.5 civarını kapsıyor demişti.

"kararname çocukları" çok iyi ya.  

ekrem beyin 2 tane hizmetini yazarmısın süt ve temel atmama töreni hariicinde 2 dönemdir istanbulun hangi sorunu hafifledi sizce. 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.