Şimdi Ara

İstanbul Üni.Makina Yatay Geçiş veya Kocaeli Meka+Makina ÇAP?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hmsk
    açar mısın biraz daha nereye yatay geçiş yapmayı düşünüyorsun yada hangi bölümle çap ?

istanbul üni inşaat çap için de 4 bölüm var harita-jeoloji-jeofizik ve cevre mühendisliği hangi secenek daha iyidir veya hangi bölüme başvuru yapmak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urian -- 1 Ağustos 2012; 14:52:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: urian

quote:

açar mısın biraz daha nereye yatay geçiş yapmayı düşünüyorsun yada hangi bölümle çap ?

istanbul üni inşaat çap için de 4 bölüm var harita-jeoloji-jeofizik ve cevre mühendisliği hangi secenek daha iyidir veya hangi bölüme başvuru yapmak?

ytü inşaat olma ihtimali yok mu ? haritayla çap yapabilirsin ama benim önceki mesajda vurguladığım mekatronik mühendisliğinin durumuydu yani sana illa haritayla çap yap demiyorum ama faydası olur kesinlikle.sen stajlarına gereken önemi ver öncelikle eğer istanbulda staj yapmayı düşünüyorsan istanbul üni.ye gelebilirsin.biraz daha araştır eğer çapta karar kılarsan haritayla yap ama kesinlikle.

• quote:

quote:

quote:

ytü inşaat olma ihtimali yok mu ? haritayla çap yapabilirsin ama benim önceki mesajda vurguladığım mekatronik mühendisliğinin durumuydu yani sana illa haritayla çap yap demiyorum ama faydası olur kesinlikle.sen stajlarına gereken önemi ver öncelikle eğer istanbulda staj yapmayı düşünüyorsan istanbul üni.ye gelebilirsin.biraz daha araştır eğer çapta karar kılarsan haritayla yap ama kesinlikle.

ytunun başvuruları çoktan geçti :D
    istanbul ünide inşaat bakımından iyi ama kocaeliden iyi mi tartışılır tabi.Kocaelide okuyup da stajı istanbulda yapamaz mıyım bence tabi çap da çok iyi olur benim için:)
    çok kararsızım aslında

• quote:

quote:

quote:

quote:

istanbul ünide inşaat bakımından iyi ama kocaeliden iyi mi tartışılır tabi.Kocaelide okuyup da stajı istanbulda yapamaz mıyım bence tabi çap da çok iyi olur benim için:)
    çok kararsızım aslında

Tabi yapabilirsin sonuçta stajı yazın yapıyorsun ama okurken de 3. veya 4. sınıfta calısabılırsın mesela staj yaptıgın yerlerde.çapın sana ne katacagını düşün çap yaptığın bölümün imza yetkisini alamıyorsun galiba bunu bi öğren önemli çünkü.

• quote:

quote:

çok kararsızım aslında

Tabi yapabilirsin sonuçta stajı yazın yapıyorsun ama okurken de 3. veya 4. sınıfta calısabılırsın mesela staj yaptıgın yerlerde.çapın sana ne katacagını düşün çap yaptığın bölümün imza yetkisini alamıyorsun galiba bunu bi öğren önemli çünkü.

o zaman ben ne anladım çap yapmaktan oyleyse zaten geçiş yaparım muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urian -- 2 Ağustos 2012; 0:11:35 >

• quote:

geç kaldım galiba ne yaptın @sessizlik12 hangisine karar verdin ? inşallah mekatronik çapında karar kılmışsındır onu tavsiye edecektim çünkü.

Yatay geçişten vazgeçtim . Mekatronik çap yapmaya kesin gözüyle bakıyorum artık.Biraz araştırdım , zorluğu varmış evet ama karşılığını da iyi alıyorsun.Derslerinin çoğu makinayla ortak oldugu için az ama zor dersler alacağım sanırım. Bizim okuldan birisiyle konuşuyorum o da 4.sınıfa geçti makina+mekatronik çap yapıyor.Şuan mercedes-benz de staj yapıyormuş . Yani iyi olacak gibi mekatronik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Gel koç endüstriye sende benim gibi. Ben makina dan endüstriye çap yapıyorum. Zor ama katlanıyoruz. Katlanırım dersen çap yapmanı öneririm. Mekantronik istiyorsan mekatronikte iyidir onlada çap yapabilirsin. Yapan arkadaşım var , ders sayısı bize göre daha az , ama biraz daha zor tabi. Uygulama olmasından dolayı zorluğu var tabi. Daha fazla uğraşıyorsun. Fakat birşeyi söylemeden geçemeyeceğim , sedat karabay ı tanırsın belki , kendisi uzun süreler sanayide çalışmış bir akademisyen. Akadamisyenlekten çok daha fazla sanayide çalışmışlığı var. Kendiside hep parayla alakalı bir ikinci bölüm okuyun diye söyleyip dururur. Yani Sedat hocanın tavsiyesi endüstri mühendisliği ile çap yapmak olurdu bu durumda. İlla önemli birinin yorumunu da duymak istersen dediğim gibi sedat hocamızında düşüncesi bu yönde. Mekatronikle alakalı derslere giriyor sedat hoca mekatroniklede ilgili yani. Mekatroniğinde önemli olduğunu her defasında söyler. Sanayi için otomasyon önemlidir sedat hocanında dediği gibi. Ama hocamıza göre heralde mekatronikçilerin yaptığı işi makinacılarda yapabilir diye düşünüyor sanırım çünkü bu yönde kendinizi geliştirebilirsiniz diyordu. ( mekatronik okumadan sadece makinadan mezun olarak).

Endüstri konusunda da pek emin değilim işte. Ama mekatroniğe daha sıcak bakıyorum.Bahsettiğin hocayı biliyorum ama hiç konuşmadım . Mekatronik okursam sanki endüstriye göre daha avantajlı olacak gibi geliyor bana. Bizim okulun da mekatroniğinin gerçekten iyi oldugunu biliyorum.Zaten bölüm ilk bizim okulda açılmış(2000 senesinde sanırım). ÖSYM puanına bakınca da okulun en yüksek puanlı mühendisliği şuanda .

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.