Şimdi Ara

★İstanbul Üniversitesi / 2014 Girişliler★ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
706
Cevap
24
Favori
25.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üniversitede düzen sorunu var bunu eski öğrencilerde her yerde yazmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, 95' liyim. Askerlik durum belgesi almam gerekiyor mu? Nereden alabilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz3425

Arkadaşlar, 95' liyim. Askerlik durum belgesi almam gerekiyor mu? Nereden alabilirim?

Gerekiyor sanırım. Askerlik şubelerinden tecil ettirmen gerekiyor diye biliyorum.
  • ThePoseidon kullanıcısına yanıt
    20 yaşını geçmek gerekmiyor mu? Bir de şöyle sıralayayım belgeleri bir eksiğim var mı diye: ösys sonuç belgesi, diploma, kimlik fotokopisi, ikametgah, nüfus sureti, vesikalık foto... Tamam mıdır?

• quote:

20 yaşını geçmek gerekmiyor mu? Bir de şöyle sıralayayım belgeleri bir eksiğim var mı diye: ösys sonuç belgesi, diploma, kimlik fotokopisi, ikametgah, nüfus sureti, vesikalık foto... Tamam mıdır?

İkametgah başka bir şey. Kayıt kılavuzundan elle doldurulan bir forum var onu yazıcıdan çıkartıp doldurman lazım. İkametgah ve nüfus sureti gereksiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePoseidon -- 29 Ağustos 2014; 15:21:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePoseidon

quote:

İkametgah başka bir şey. Kayıt kılavuzundan elle doldurulan bir forum var onu yazıcıdan çıkartıp doldurman lazım. İkametgah ve nüfus sureti gereksiz.

Sağ ol birader. O formu aldım, ne olur ne olmaz ikametgah ile nüfus suretini de temin ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz3425 -- 29 Ağustos 2014; 17:16:50 >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar, 95' liyim. Askerlik durum belgesi almam gerekiyor mu? Nereden alabilirim?

Gerekiyor sanırım. Askerlik şubelerinden tecil ettirmen gerekiyor diye biliyorum.

arkadaş 95liyim 20 olmadım henüz nisanda olacağım askerlik belgesi gerekir mi? almadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumyheros

quote:

quote:

arkadaş 95liyim 20 olmadım henüz nisanda olacağım askerlik belgesi gerekir mi? almadım

94lü bazı arkadaşların geçen sene tecil ettirdiklerini hatırlıyorum. Dediğim gibi emin değilim iyice araştırın benim ipimle kuyuya inmeyin
  • turkiye.gov.tr'den kayıt yaptıranların bir daha okula gidip kayıt yaptırması gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vart andelay

turkiye.gov.tr'den kayıt yaptıranların bir daha okula gidip kayıt yaptırması gerekiyor mu?

15-19 Eylül arası belgelerini okula götürmen gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathDoctor

quote:

Orijinalden alıntı: vart andelay

turkiye.gov.tr'den kayıt yaptıranların bir daha okula gidip kayıt yaptırması gerekiyor mu?

15-19 Eylül arası belgelerini okula götürmen gerekiyor.

Anladım. Çok teşekkürler.
  • matematik, ekleyebilirsiniz
  • Yaz Çapa

• Kesin kayıt tarihleri ve yerleri ile ilgili bir link göremedim, onu da ben atayım:

http://ogrenci.istanbul.edu.tr/wp-content/uploads/2014/08/2014KayitYeriTarihiAdresleri.pdf

Burda tüm bölümlerin kesin kayıt tarihleri yazıyor ilk mesaja eklerseniz iyi olur @AnadoluKizi
  • Kayıta giden arkadaşlar müsait olduklarında bizi aydınlatabilirler mi? Tam olarak naptınız, ek olarak istedikleri belge oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePoseidon -- 1 Eylül 2014; 14:05:49 >
  • ThePoseidon kullanıcısına yanıt
    Kılavuzda yazan dışında bir şey istenmedi. Çok uzun sürmeden hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PartizanMLKM -- 1 Eylül 2014; 16:25:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PartizanMLKM

Kılavuzda yazan dışında bir şey istenmedi. Çok uzun sürmeden hallettim.

Hocam siz saat kaç gibi gittiniz? Ben saat 9 buçuk gibi kayıt olduğumdan kartların hazır olmadığını öğleden sonra 2 gibi geleceğini söylediler. Ya da 15'inde gelip alırsın dediler. Ben de beklemeden eve geldim. Size öğrenci kartınızı verdiler mi?

Olmadı yarın gidip alıcam kartımı.
  • Arkadaşlar yarın veya diğer günlerde kayıt yapacak arkadaşlar için,

Ek: Önkayıtı orada da yapabiliyormuşsunuz.
    Okula girdiğimizde bize 2form doldurmamız gerektiği söylendi.
    öğrenci kayıt formu ve ikametgah beyan formu ( Klavuzdakinden) Ben klavuzdakini yazıcıdan çıkartıp doldurduğum için sadece öğrenci kayıt formunu doldurup imzaladım kuyruğa geçtim, uzun uzun bekleyişlerden ( baya bir uzun) sonra sıra geldi içeri girdik. üçer üçer kişi aldılar, oraya girdiğinizde,
    İlk olarak nüfus cüzdanınızı alıp ön kayıt sayfasını açıyorlar, bilgileri tekrar kontrol ediyorsunuz beraber yanlış var ise düzeltiyorsunuz.
    Daha sonra verdiğiniz belgeler ( Kayıt klavuzundakiler sadece) bunları öğrenci dosyanıza koyuyor ve ön kayıtta gerekli belgeler kısmında getirdiğiniz belgelere tik koyuyor. Zaten hepi topu 5-6 evrak var,
    -ÖSYM Yerleştirme sonucu çıktınız
    -Diploma aslı
    -8 Fotoğraf [Arkasına ad soyad ve öğrenci ( otomasyondakı kullanıcı adınız) yazmayo unutmayın]
    - Nüfus cüzdanınızın arkalı önlü fotokopisi
    -Beyan ve öğrenci kayıt formu
    Sonra orada bir kaç işlem yapıyor kayıt mayıt derken işleminiz bitiyor size yabancı dil muafiyet sınavı ile ilgili bilgi veriyor , oryantasyon ile ilgili bir kağıt veriyor ve tüm yıllarda almanız gereken dersleri gösteren bir kaç kağıt veriyorlar birde öğrenci belgesi sonra işleminiz bitiyor.. Sonra da yanda stand da ( işletme fakültesinde öyleydi diğerlerini bilmiyorum) öğrenci numaranızın son 3 rakamını söyleyip zarfınızı alıyorsunuz, öğrenci kartınızı alıp imza atıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hei. kullanıcısına yanıt
    Hei, ben 2'den sonra yaptığım için sorun olmadı, aldım kimliği.
  • 95li olup askerlik belgesi istenen varmı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.