Şimdi Ara

---İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2016 GİRİŞLİLER--- (Whatsapp Grubu Kurulmuştur) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
713
Cevap
21
Favori
22.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normal kayıttan önce e-kayıt yaptırmak zorunda mıyız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • prolotus37 kullanıcısına yanıt
    Bende sms doğrulaması felan istemedi.Başka üniversitelerde galiba kayıt olup olmadığını öğrenmek için bir sistem var girip onaylandığını felan görüyorlar bizde öyle bir sistemde yok.Adamlar harç paralarını AKSİS üzerinden verilecek olan numarayla yatırılacağını söylüyor sisteme girilmiyor telefonla arıyoruz açan yok üstüne bir de açıklama yapmıyorlar sınav bitti stress bitti derken şimdi sınavdan 2 kat stress yaşatıyorlar.
  • Değilsiniz hocam dilerseniz üniversitenin belirlediği günde gidip kaydınızı elden yapabilirsiniz dilerseniz de E kayıt yapabilirsiniz.
  • Öğrenci numarası hakkında geçen sene İÜ ye kayıt olan arkadaşıma sordum cevap gelince editleyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sağolun hocam cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.History

Değilsiniz hocam dilerseniz üniversitenin belirlediği günde gidip kaydınızı elden yapabilirsiniz dilerseniz de E kayıt yapabilirsiniz.

Teşekkürler :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazırlık yeterlilik sınavı geçmiş yılın sınav sorularını nereden bulabilirim?
  • makine mühendisliğinde hazırlık var mı?
  • e kayidi yaptim hemencecik bitti :D hayirli ugurlu olsun insallah. ders programina baktim bir ders var 13 saat. nedir la bu ben sabah aksam universitedeyim 3 ogu yemek oradan
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Siz okul numaranızı alabildiniz mi başka üniversiteleri kazananlar hemen okul numaralarını almışlar bir de AKSİS'e girebiliyor musunuz?
  • Dr.History kullanıcısına yanıt
    yok hocam sistem vermedi okul numarasi

aksis e kayit olmayi denedim basaramadim, kayitli ogrenciler arasinda yoksunuz diyor.

yalniz benim kayit biraz garip oldu ayin 12 sinde 12:12 de kayit oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 12 Ağustos 2016; 12:27:54 >
  • Beyler bu ön kayıttan felan bahsediliyor ondan sonra numara verilecekmiş ön kayıtta AKSİS üzerinden oluyormuş ama ne yazık ki şu an AKSİS'e giriş olmuyor.Alttaki linkte detaylı bilgi var başka konular hakkındada.

https://www.facebook.com/iubilgi/posts/1111724395584598
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz bu AKSİS hakkında araştırma yapayım dedim millet sırf bu sistem yüzünden üniversiteden nefret etmeye başlamış ders seçimleri yapılırkende sıkıntı çıkartıyormuş en son sıkıntıyı mail olarak aksis destek'e yolladım telefonla aradım açan olmadı 1-2 saate bir daha arayacağım yani bu kadar önemli bir iş var ve sistem bozuk ama halen üniversite açıklama dahi yapmıyor ya da daha kötüsü sistemin bozuk olduğundan haberleri yok.Okul numaramızı alamamızın sebebi AKSİS'e giriş yapılamamasıymış yani daha yeni açılan bir üniversitenin dahi otomasyon sistemi adam gibi çalışırken böyle köklü ve büyük üniversitenin bu tip sıkıntıları öğrencilerine yaşatması çok kötü.
    Yorumlara baktığımızda kimse aksis e girememiş herhalde en olmadı belgeleri götürdüğümüz zaman onlar yapsın kaydı orada

Galiba bir ara bir sıkıntı yaşanmış o zamanda mail üzerinden bilgileri isteyip öyle kayıt yapmışlar milleti
    İü avcilar yerleskesi teknik bilimler myo insallah dgs ile elektirik elektironik muh de gecerim tek hayalim ve amacin bu onun icin yazdim herkeze hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Fre4Mee

İü avcilar yerleskesi teknik bilimler myo insallah dgs ile elektirik elektironik muh de gecerim tek hayalim ve amacin bu onun icin yazdim herkeze hayirli olsun

Hayırlı olsun hocam. Bende e-kayıt olayını bitirdim acaba eksik varmı diye dört kere kontrol ettim
  • Fre4Mee F kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun umarım hedefinize ulaşırsınız.
  • Arkadaslar belki yeri değil ama sormak istedim ben de istanbul hukuk iö kazandım. E kayıt yaptırdım çıktımı aldım fakat Edevletten öğrenci belgesi sorgulama kısmına girdiğimde aktif bir öğrencilik bilgisi bulunamadı diyor. Sizde de var mı böyle bir durum.

Not: belgeleri doğrulama işlemini de yaptım

• Arkadaslar ben normal kayit yaptirmak istiyorum okula gidip benim osym sonuc sayfamda kayit tarihi olarak 18.08 18.08 yaziyo ben simdi belgelerimi alip 18.08 de mi gidicem okula ve teknik bilimler myo ekstra bi evrak belge lazimmi kayit icin ygs ile yerlestim anadolu lisesi mezunuyum

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.