Şimdi Ara

İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Tanıtım [Çapa DİŞ Hekimliği] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
2
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar Çapa size sadece akademik bilgi vs değil vizyon da katar bunu unutmayın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • korkmazharun K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim değerli yorumunuz için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vezneciler Metro İstasyonu veya Vezneciler Otobüs Durağı’nda indiğinizde ek binamıza ulaşabilirsiniz. ✌🏻

İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Tanıtım [Çapa DİŞ Hekimliği]

• Hocam öncelikle tanıtımınız için teşekkürler. Yeni binanın tam olarak nerede olacağı, ne zaman kullanıma açılacağı ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Diş Hekimliği Fakültesi de Tıp Fakültesi gibi Hasdal'a taşınacak mı?

• Alnstrkv0 A kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam, ne yazık ki bu konuyla alakalı muallak süreç devam ediyor.

Şu anda Çapa Otopark girişinin orada Diş binasının da yıkıldığı arsayı da içine alacak şekilde büyük bir arazide yapım devam ediyor. Burası Dahiliye binası olacak diyen var, diş hastanesi olacak diyen var ikisine bir arada yer verilecek diyen var fakat şu an temel atma çalışmaları devam ediyor ne zaman tamamlanacak bilmiyorum, iyimser bi tahminle seneye bu zamanlar diyebiliriz.

İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Tanıtım [Çapa DİŞ Hekimliği]www.capahasdal.com
    Çapa-Hasdal Projesi – İstanbul Üniversitesi Çapa-Hasdal Projesi Bilgilendirme Websayfası
    http://www.capahasdal.com

Hasdal Projesi gerçekleştirilirse vaat edilen bu yerleşkede "Diş Hekimliği" de olacak. Dekanın bizzat açıklaması bu yöndeydi, Çapa Tıp neredeyse Çapa Diş de orada olacaktır.

2021/2022 dönemi için gelecekseniz Vezneciler'deki yeni binamızda eğitim göreceğinizi söylemeliyim hocam.

Burası daha önce Fen Fakültesi Biyoloji bölümünündü yeni bina yapılıyordu onlara fakat onlar çıkartıldı yeni bina bize verildi. Baya bir tepki çekildi ama yapacak başka bir çare yok :(

• 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı içerisinde "İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Vezneciler Ek Bina" da eğitim alacağımız kesinleşti.

• Forumun önemli isimlerinden Ribas hocamın açtığı güzel konu,bir up çekilir.

Ea'yım ama elinize sağlık hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=HvPkh3BIhIc&feature=youtu.be

• Teşekkür ederim hocam güzel yorumların için

• Afrocu Diş Tabipleri Odası İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Tanıtım [Çapa DİŞ Hekimliği] 

• Kaliteli konu teşekkürler.

• MeriCT kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam

• Kız öğrenciler için kyk çıkma olasılığı nedir? Yurtlarda ortam nasıl bilginiz var mı maddi durumumu çok iyi değil özelde kalamam? Ders çalışmaya uygun mudur?

• axenrot A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Veznecilerde ve Çemberlitaş’ta okula yürüme mesafesinde 2 adet KYK Kız Yurdu var. Onun dışında epey büyük KYK Cevizlibağ Atatürk Öğrenci yurdu var. Kızlara kyk çıkma olasılığı daha fazla erkeklere göre. Ders çalışırsınız, 4 kişilik odalar çalışma masanız vs var.

• Çünkü ayrılık da sevdaya dahil,
    Çünkü ayrılanlar hâlâ sevgili..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribas0 -- 15 Ağustos 2021; 11:8:45 >
  • Hocam bir sorum var fakülteyi ortalama üstü yakışıklı ve güzel olmayan kişiler yazamıyor mu instagramda bakınırken bu kanıya vardım ?

• Türkois T kullanıcısına yanıt

Bir kehanete göre burayı yazdıktan sonra güzelleşmeyen ve yakışıklılaşmayan olmamış..

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten öyle duruyor işe alırken instagrama fln bakıyorlar heralde herkes çok güzel profiller yapmış

• Türkois T kullanıcısına yanıt

Devir instagram devri hocam. Berika'dan sonra herkes instacılığa soyundu. İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Tanıtım [Çapa DİŞ Hekimliği] 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.