< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Tanıtım [Çapa DİŞ Hekimliği] (2. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Hocam öncelikle tanıtımınız için teşekkürler. Yeni binanın tam olarak nerede olacağı, ne zaman kullanıma açılacağı ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Diş Hekimliği Fakültesi de Tıp Fakültesi gibi Hasdal'a taşınacak mı?
-
Merhaba hocam, ne yazık ki bu konuyla alakalı muallak süreç devam ediyor.
Şu anda Çapa Otopark girişinin orada Diş binasının da yıkıldığı arsayı da içine alacak şekilde büyük bir arazide yapım devam ediyor. Burası Dahiliye binası olacak diyen var, diş hastanesi olacak diyen var ikisine bir arada yer verilecek diyen var fakat şu an temel atma çalışmaları devam ediyor ne zaman tamamlanacak bilmiyorum, iyimser bi tahminle seneye bu zamanlar diyebiliriz.
www.capahasdal.comÇapa-Hasdal Projesi – İstanbul Üniversitesi Çapa-Hasdal Projesi Bilgilendirme Websayfasıhttp://www.capahasdal.comHasdal Projesi gerçekleştirilirse vaat edilen bu yerleşkede "Diş Hekimliği" de olacak. Dekanın bizzat açıklaması bu yöndeydi, Çapa Tıp neredeyse Çapa Diş de orada olacaktır.
2021/2022 dönemi için gelecekseniz Vezneciler'deki yeni binamızda eğitim göreceğinizi söylemeliyim hocam.
Burası daha önce Fen Fakültesi Biyoloji bölümünündü yeni bina yapılıyordu onlara fakat onlar çıkartıldı yeni bina bize verildi. Baya bir tepki çekildi ama yapacak başka bir çare yok :(
-
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı içerisinde "İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Vezneciler Ek Bina" da eğitim alacağımız kesinleşti.
-
Forumun önemli isimlerinden Ribas hocamın açtığı güzel konu,bir up çekilir.
Ea'yım ama elinize sağlık hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.youtube.com/watch?v=HvPkh3BIhIc&feature=youtu.be
Teşekkür ederim hocam güzel yorumların için
Afrocu Diş Tabipleri Odası
-
Kaliteli konu teşekkürler.
-
Sağ olun hocam
Kız öğrenciler için kyk çıkma olasılığı nedir? Yurtlarda ortam nasıl bilginiz var mı maddi durumumu çok iyi değil özelde kalamam? Ders çalışmaya uygun mudur?
-
Merhaba, Veznecilerde ve Çemberlitaş’ta okula yürüme mesafesinde 2 adet KYK Kız Yurdu var. Onun dışında epey büyük KYK Cevizlibağ Atatürk Öğrenci yurdu var. Kızlara kyk çıkma olasılığı daha fazla erkeklere göre. Ders çalışırsınız, 4 kişilik odalar çalışma masanız vs var.
-
Hocam bir sorum var fakülteyi ortalama üstü yakışıklı ve güzel olmayan kişiler yazamıyor mu instagramda bakınırken bu kanıya vardım ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir kehanete göre burayı yazdıktan sonra güzelleşmeyen ve yakışıklılaşmayan olmamış..
-
Gerçekten öyle duruyor işe alırken instagrama fln bakıyorlar heralde herkes çok güzel profiller yapmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Devir instagram devri hocam. Berika'dan sonra herkes instacılığa soyundu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X