Bildirim
İstanbul Üniversitesi RTS ve HİT yazanlar
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben Marmara-İst. Gazetecilik ve RTS (İÖ) ayrıca bazı özel üniv.lerde tam burslu HİT kazandım.Ama Rehber öğretmenim göndermedi.Nedenini soruduğumda iş olanaklarının yetersizliğini söyledi(Bu mesleklerden birisini yapan bi tanıdığım olmadığı için yazdım bunu). -
quote:
Orijinalden alıntı: RenJian
Ben Marmara-İst. Gazetecilik ve RTS (İÖ) ayrıca bazı özel üniv.lerde tam burslu HİT kazandım.Ama Rehber öğretmenim göndermedi.Nedenini soruduğumda iş olanaklarının yetersizliğini söyledi(Bu mesleklerden birisini yapan bi tanıdığım olmadığı için yazdım bunu).
hacım o rehber oğretmenlerıne cok fazla guvenme bence sımdıye kadar cok kısının canını yaktılar
rekor puan alan adamları fatıh unısıne fılan yollamıslar gecen sene yorumun ıcın tesekkurler ben marmara anadolu ıst gıbı okullarda bu bolumelrı okuyanın ve yanına aöf +dil gıbı artıları koymanın cok ıyı bır karıyer getırecegıne ınanıyorum ama gazetecılık ıcın pek bılgım yok yazmadım bende
-
quote:
Orijinalden alıntı: go to target
quote:
Orijinalden alıntı: RenJian
Ben Marmara-İst. Gazetecilik ve RTS (İÖ) ayrıca bazı özel üniv.lerde tam burslu HİT kazandım.Ama Rehber öğretmenim göndermedi.Nedenini soruduğumda iş olanaklarının yetersizliğini söyledi(Bu mesleklerden birisini yapan bi tanıdığım olmadığı için yazdım bunu).
hacım o rehber oğretmenlerıne cok fazla guvenme bence sımdıye kadar cok kısının canını yaktılar
rekor puan alan adamları fatıh unısıne fılan yollamıslar gecen sene yorumun ıcın tesekkurler ben marmara anadolu ıst gıbı okullarda bu bolumelrı okuyanın ve yanına aöf +dil gıbı artıları koymanın cok ıyı bır karıyer getırecegıne ınanıyorum ama gazetecılık ıcın pek bılgım yok yazmadım bende
Artık geçti.Zaten ben RTS-Gazetecilik-HİT-Reklamcılık gibi bölümler istemiyordum.Bana göre değil.Eğitim Fak.-Fen-Edebiyat Fak.(Coğ-Tarih) yazdım.Umarım herkesin istediği yerler gelir.
-
aynen bu bolumler zaten ıstenmeden okunmaz en ıyısını yapmıssın yalnız bende egıtım fak. dusunmedım değil ama olumsuz bırcok sey duydum gerı adım attım kpss atama fılan herseyın hayırlısı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X