Şimdi Ara

İstanbul Üniversitesi RTS ve HİT yazanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu okul ve bolumlerı tercıhınde bulunduranlar var mı? varsa gelın konusalım, tartısalım, olanaklarını, meslekte gelısme ımkanlarını , ıyı bır karıyer yapmaının puf noktalarını ve bu bolumler hakkında merak ettıgınız herseyı burada soralım öğrenelım tartısalım

• Ben Marmara-İst. Gazetecilik ve RTS (İÖ) ayrıca bazı özel üniv.lerde tam burslu HİT kazandım.Ama Rehber öğretmenim göndermedi.Nedenini soruduğumda iş olanaklarının yetersizliğini söyledi(Bu mesleklerden birisini yapan bi tanıdığım olmadığı için yazdım bunu).
  • quote:

Orijinalden alıntı: RenJian

Ben Marmara-İst. Gazetecilik ve RTS (İÖ) ayrıca bazı özel üniv.lerde tam burslu HİT kazandım.Ama Rehber öğretmenim göndermedi.Nedenini soruduğumda iş olanaklarının yetersizliğini söyledi(Bu mesleklerden birisini yapan bi tanıdığım olmadığı için yazdım bunu).

hacım o rehber oğretmenlerıne cok fazla guvenme bence sımdıye kadar cok kısının canını yaktılar

rekor puan alan adamları fatıh unısıne fılan yollamıslar gecen sene yorumun ıcın tesekkurler ben marmara anadolu ıst gıbı okullarda bu bolumelrı okuyanın ve yanına aöf +dil gıbı artıları koymanın cok ıyı bır karıyer getırecegıne ınanıyorum ama gazetecılık ıcın pek bılgım yok yazmadım bende

• quote:

Orijinalden alıntı: go to target

quote:

Orijinalden alıntı: RenJian

Ben Marmara-İst. Gazetecilik ve RTS (İÖ) ayrıca bazı özel üniv.lerde tam burslu HİT kazandım.Ama Rehber öğretmenim göndermedi.Nedenini soruduğumda iş olanaklarının yetersizliğini söyledi(Bu mesleklerden birisini yapan bi tanıdığım olmadığı için yazdım bunu).

hacım o rehber oğretmenlerıne cok fazla guvenme bence sımdıye kadar cok kısının canını yaktılar

rekor puan alan adamları fatıh unısıne fılan yollamıslar gecen sene yorumun ıcın tesekkurler ben marmara anadolu ıst gıbı okullarda bu bolumelrı okuyanın ve yanına aöf +dil gıbı artıları koymanın cok ıyı bır karıyer getırecegıne ınanıyorum ama gazetecılık ıcın pek bılgım yok yazmadım bende

Artık geçti.Zaten ben RTS-Gazetecilik-HİT-Reklamcılık gibi bölümler istemiyordum.Bana göre değil.Eğitim Fak.-Fen-Edebiyat Fak.(Coğ-Tarih) yazdım.Umarım herkesin istediği yerler gelir.

• aynen bu bolumler zaten ıstenmeden okunmaz en ıyısını yapmıssın yalnız bende egıtım fak. dusunmedım değil ama olumsuz bırcok sey duydum gerı adım attım kpss atama fılan herseyın hayırlısı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kocaeli ve ytü bedava içerik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.