Şimdi Ara

İstanbul Varoş Semtler (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
17.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostlar bu yaz üsküdara gidicem orası nasıldır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool As Always

dostlar bu yaz üsküdara gidicem orası nasıldır acaba?

Güzel yerleri de var, pis yerleri de var. Genel itibariyle bağnazdır biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

teşekkürler, az kalıcağım için umarım bir sorun yaşamam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

teşekkürler, az kalıcağım için umarım bir sorun yaşamam

Sorun yaşancak tarzda da bir yer değil

Varoşla tehlikeli yerleri karıştırmayalım. Bağcılar varoştur fakat tehlikeli olduğunu düşünmüyorum; Kuştepe varoştur ve tehlikelidir gibi vs...

• quote:

Orijinalden alıntı: ERROR !

Siz bi bayrampaşaya gidin sonra konuşursunuz.

Bayrampaşanın nesi var kardeşim o kısmı anlıyamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TıB

İstanbulu bilmediğimden ve Bayrampaşa'yı listede gördüğümden yazıyorum;

Bayrampaşa'da çok fazla Boşnak varmış. Kötü derken bu vatandaşlar olay mı çıkarıyor yani orada?
    Nasıl bir kötü yönü var Bayrampaşa'nın?

Bir de hangi İstanbulluya sorsam bu soruyu ilk olarak Dolapdere der, sonra diğerlerini saymaya başlar.

Bayrampaşanın alakası yok kardeşim, geneli göçmen kesim. Bende Bayrampaşa'lıyım alakası yok söylenenlerle. Tamam bazı bölgeleri pis ama söylenildiği kadar değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERROR !

Maltepe, Gülsuyu.

Ümraniye, Mustafa Kemal.

Çekmeköy, Sarıgazi.

Göztepe, Fikirtepe.

Edit: Bunlar anadolu yakasinda ama en kotu yer.

Bayrampasa

mustafa kemal ve Sarıgazi gibi yerler siyasi olaylar yüzünden tehlikeli bölgelerdir. Bende bir Sarıgazi'liyim ama durumdan memnunum yabancı biri gelse buraya yerleşse belki ilk başta yadırgayabilir ama alışır fakat Maltepe ve Göztepe ne alaka orasını anlayamadım ? Neresi fakir neresi varoş hepsinin maşallahı var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: comm

@delgado.11 senin İstanbul'un nüfusundan haberin yok heralde tek tük haberleri koymuşsun İstanbul nüfusuna göre suç oranı düşük bile sayılır 2011'de sadece 244 cinayet işlenmiş bırakta o kadar olsun.Öyle abartıyorsunuz ki İstanbul'a hiç gitmemiş birisi gerçek sanacak.Bu arada 93 yılından beri İstanbul'da yaşıyorum birçok ilçeye en arka mahallelerine kadar girmişimdir daha başıma hiçbir şey gelmedi iki kez yakınımda pkk'nın bıraktığı bomba patladı o kadar onunda varoşla şehir insanıyla alakası yok Avrupa'da Abd'de de terör saldırısı oluyor.

Al sana varoş İstanbul kadar bile nüfusu olmayan şehirlerde suç oranı.Özetle İstanbul'un ilçelerini abartmayın

Baltimore’un nüfusu yaklaşık 650 bin. Suç oranındaki artış, yüzde 14.6 civarında. 2010’da 223 cinayet işlendi.

Suç oranının en yüksek olduğu Michigan eyaletinin Detroit kentinde nüfus 899 bin. Suç oranındaki artış yüzde 18.9 civarında. 2010’da cinayet sayısı 310.

Baltimore Michael Phelps'in memleketi. Semih Erden ve Arda Turandan sonra söyleme ihtiyacı hissime karşı koyamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Siz hiç Hacıhüsrev'e gittiniz mi? Gitmediyseniz de gitmeyin. Çıkamazsınız.

Hacıhüsrev'in bir de baskını meşhurdur.Hani "Okuyom ben yaaaa" lafının söylendiği baskın , aklıma geldi yine güldüm

• 15.seneden fazladir goztepede oturuyorum :) hani ilginc geldi yazman fikirtepe ile ayri bir yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

Ayık olun yenibosna çocuğuyum ama seneye başakşehire göçüyorum

Başakşehir iyidir

Esenler- bağcılar benim gördüğüm yerler.
  • peki varostan kastin nedir? burda fakir insanlari kucumseme, bir kibir sezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airsilver960

Anadolu yakasinda: gulsuyu,hasircibasi,fikirtepe,tuzla icmeler

ümraniye değilmi ?
  • beylikdüzünde yaşanır
  • Gençler, Şirinevler gayet iyi bir semttir. Ben orada oturuyorum 16 yıldır, Yenibosna da aynı şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogitech

Gençler, Şirinevler gayet iyi bir semttir. Ben orada oturuyorum 16 yıldır, Yenibosna da aynı şekilde.

peki bahcelievler ?
  • Esenyurta hiç uğramamışsınız heralde

ek olarak taksimin arka sokakları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, Gaziosmanpaşa, Yenidoğan Mahallesi civarına taşınacağım, Ordu cad. civarı. Acaba bu semtin sosyo-ekonomik-kültürel düzeyi ne durumda? Gaziosmanpaşa deyince millet 5 adım uzaklaşıyor, bu civarda da durum böyle mi?
  • Yok mu bu çevre hakkında bilgisi olan?
  • tabiki de oturduğum yer gaziosmanpaşa.Kültürel düzey berbat eğitim de iyi değil
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.