ODTÜ'de okuyanların ciddi bir kısmı ASELSAN gibi firmaların kapısının eşiğine bile yaklastirilmaz askeri sırların korunabilmesi için.
Kaynak alt tarafın galiba Çünkü ben ODTÜ mezunuyum (teröristim yani) bilmem sen nerenin teröristisin ama ASELSAN'ın beni ve arkadaşlarımı birden fazla kez arayıp iş görüşmesi için çağırdığını biliyorum. ASELSAN'ı da teröristler ele geçirmiş desene.
quote:
Orijinalden alıntı: drejtc
S.a öyle uyduruk şeyler yazan arkadaşlara huyumdur cevap vermem sen vermişsin yerime. Ek olarak ODTÜ'de sadece aselsana girecek mühendislerin okuduğu bölümler yok, çok sayıda pkk sempatizanı var orada onların aselsana girdiğini düşünsenize
Alıntıları Göster
Cevap vermem değil cevap veremem demek istemiştin galiba ama olur böyle şeyler üzülme, klavyeler haindir (onlar da ODTÜ'lü olabilir mi acaba).
AsasinoDePulgas
kullanıcısına yanıt
Dikkat ettiysen hepsi demedim. Mide bulandıran pkklı komünist fanatikleri kastediyorum.
Stalin hayranı humanistlerdir kendileri.
Malesef Odtü gibi güzel bir üniversitenin saçmasapan şeylerle anılmasına yol açıyorlar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme