|
İSTANBUL YDS KURSU TAVSİYESİ (REKLAM YAPANLAR UZAK DURSUN) (2. sayfa)
-
-
özel bir havayolu şirketinde kabin memuru olarak çalışıyorum. dil tazminatı için bakırköy beşiktaş kadıköy civarlarında yds kursu araştırması yaptım. beşiktaşta kendi yayınları ile eğitim veren akademik yabancı dil kursuna kayıt oldum. altyapısı olmayanları önce genel ingilizce gruplarına dahil ediyorlar. seviyem yeterli diye direk yds grubuna dahil oldum. nisan ayındaki sınava hazırlanıyorum. çok memnunum. özellikle kursun vocabulary kitabı kelime eksikliğimi kapatmamda çok faydalı oluyor.
-
Daha önce ingilizce eğitimi aldığım Akademik Yabancı Dil Okulunun beşiktaşta başlayacak yds grubuna kayıt oldum. Kuruma ait Londra merkezli The Academic yayınlarına ait yds ye özel hazırlanmış 5 setlik kaynaklar ile ilerliyorlar. İngilizce eğitimindeki özgün müfredatlarından memnun kalmıştım. Yds eğitimlerinin de verimli olacağını düşünüyorum. Araştıranlar bi uğrasın derim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X