-------------------------------------------------------------------------------- istanbul sonunda ardığını buldu.
istanbul büyükşehir belediyesi avrudan asyaya tünel çalışması sonunda yenikapı istasyon çalışması sırasında 1400 yıllık surları buldu tarihi surlar nedeni ile çalışmalar durduruldu.
bir ata sözü:istanbulun taşı toprağı altındır.
bu söze göre senelerdir istanbulda yapılan kazı çalışmaları şimdiki yönetim ile son bulacak . yönetimimiz hızlı bir şekilde istanbulun her yerinde birden yaptığı kazı çalışmaları sonunda nihayet arkologların ve eski yönetimlerin yapamadığını yaparak amacına ulaşmıştır.
umarım aranan tarihi surlardır'da istanbul kazı çalışmalrından kurtulur.
I dont understand because I dont know im from oldcity
dostum ne yazdığını anlamadım.biliyorsan türkçe yaz,eğer türkçe bilmiyorsan,bir bilene çeviri yaptır.
anlamadım çünkü ben eskişehirdenim yada şehirde eskiden yaşardım şimdiki halini bilmiyorum
aradığın cvp bunlardan biri
ben cevap aramıyorumki,konunun içeriğini okudun ise yazılanın küçük bir şaka ile istanbulun durumunu kendimce anlatmaya çalıştım.
sizin son durumunuzu merak ettim,eski şehirdemi yaşıyorsun yoksa yeni şehirdemi.her ikiside değilsede nerden?
Bu kadar kolaymı bu yaa!!! Bu olay bu kadar kolaymı.. Neyse bi şi demicem..
açıklamalı yazarsanız konuyu nereye doğru gideceğini görebiliriz. aklınızdan geçenleri tam yazın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme