Şimdi Ara

İstanbulda Deri Direksiyon Kaplayan yer tavsiyesi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
23.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş meydandan taksime doğru giderken maçka ya doğru çıkılır , ARTCAR tabelası görülür ve içeri dalınır. Emin olun verdiğiniz paraya değer kaldı ki 206 nın direksiyonu öyle çok girintili çıkıntılı uğraştıracak bi direksiyon değil.

1) Derili olup derisi eskimis veya sadece renk uygulamasi yapilan direksiyonlar ....................................................................130 YTL

2) Kauçuk derisiz olup derili direksiyon haline getirilecek direksiyon........................................................................150 YTL

3) Gerçek Ahsap Ile Yenileme Sistemi...........................................................................350 EURO

4) Alcantara-Deri veya Full Alcantara direksiyon kaplama...........................................................................250 TL

Artcar ın sitesinden alıntıdır
  • Kesinlikle ARTCAR...Bazı şeyler bir defa yaptırılır,bu da onlardan biri...
  • DERi DİREKSİYON İŞLERİNDE YARDIMCI OLABİLİRİM.BU KONUYU BU GECE GÖRÜNCE DONANIM HABERE ÜYE OLDUM.BİLEMMİYORUM BURADA HERHANGİ BİR E MAİL ADRESİ FİLAN YAZABİLİYORMUYUZ ZAMANLA ANLAYACAĞIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Kesinlikle ARTCAR...Bazı şeyler bir defa yaptırılır,bu da onlardan biri...

niye hocam yıpranınca bir daha yaptırırsın nolcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Kesinlikle ARTCAR...Bazı şeyler bir defa yaptırılır,bu da onlardan biri...

niye hocam yıpranınca bir daha yaptırırsın nolcak

Bence öyle olmamalı...Kaliteli yaptırıp yıllarca kullanmalı...
  • Bu işin ilk moda olduğu yıllarda hakiki deri ile yarım ahşap tam deri yarım deri,yarı plastik o zamanların kalite firması ( PAKO ) na binlerce direksiyon kapladım.Direksiyona takılan deri kesinlikle sürüş sırasında esneme'meli oynamamalıdır.ÖNCE GÜVENLİK DİYORUM
  • bursa da tavsiye edebileceğim yer gama döşeme,
    arkadaşımın deri direksiyon kaplama yaptırdığı yer diye yanlışlıkla gittim. deri direksiyon kaplama yaptırdım. zamanımda az olmasına rağmen hızlı bir şekilde çok güzel bir işçilik çıkardı. daha önce neden yaptırmadığıma pişman oldum. 130 tl ücret aldı. orjinalinden deri direksiyonlu olan aracımdan daha güzel oldu. 1 hafta sonra vites topuzunada yaptırdım.
    yanlız renk seçenekleri kısıtlı, siyah, gri ve bej renk derileri var. malzemenin bizon derisi olduğunu söyledi. yapılan işleri kolay beğenen birisi değilimdir. adresi. yalova yolu bursa ya doğru beşyol lambalarını geçtikten sonra 500-600 m. sonra
  • istanbul Bostancı oto sanayi Bosch oto servisi karşısında esmer ve genç bir döşemeci arkadaş var, (Huzur Hoca Caddesi No:15 karşısı) 120 TL ye iyi işçilik çıkardı,
    direksiyon sökülüyor, işlem 2 saat süren bir işlem,
    korna çalmak için biraz daha fazla bastırmak gerekiyor ama olsun gayet memnunum..

İstanbulda Deri Direksiyon Kaplayan yer tavsiyesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyigun -- 17 Haziran 2013; 17:36:05 >
  • keçe kaplat

• quote:

Orijinalden alıntı: iyigun

istanbul Bostancı oto sanayi Bosch oto servisi karşısında esmer ve genç bir döşemeci arkadaş var, (Huzur Hoca Caddesi No:15 karşısı) 120 TL ye iyi işçilik çıkardı,
    direksiyon sökülüyor, işlem 2 saat süren bir işlem,
    korna çalmak için biraz daha fazla bastırmak gerekiyor ama olsun gayet memnunum..

Aynı yere ben de yaptırdım. Dükkanın adı Lüx Oto Döşeme 2165757904 Mehmet ismi.
    Yaparken izledim hayran kaldım. 130 ile 150 tl arası bir şey tutuyor, istediğinizden daha güzel yapıyor, işçiliği çok güzel. Tavsiye ederim.

• bostancı oto sanayi sitesi huzur hoca cad. no : 15 boch car servis karşısı TUFAN OTO DÖŞEME ( tufan usta 0535 774 80 57 ) bende oraya yaptırdım işçik süper kesinlikle tavsiye ederim. tufan usta garantide veriyor bir sorun olursa her zaman gelebilirsin dedi 6 ay oldu hiç sorun yok olacak gibide değil.
     İstanbulda Deri Direksiyon Kaplayan yer tavsiyesi. İstanbulda Deri Direksiyon Kaplayan yer tavsiyesi.

• hondacım H kullanıcısına yanıt
    Fiyat nedir?
  • nastyman N kullanıcısına yanıt
    130-170 TL arası direksiyon kaplama. Sırf el işçiliği.
    Lüx Oto'yu arayın bulun. Mehmet usta çok kibar ve yetenekli adamdır.
    Ben arabamı sattım, alan adam direksiyonuna hayran kaldı alırken.
  • altınuç deri döşeme var, içerenköy carefoura yakın. acıbadem üniv yanında. ben vites topuzu kaplattım memnunum.

www.altinuc.com.tr
    İLETİŞİM | Oto Deri Döşeme ALTINUÇ A.Ş.
    http://www.altinuc.com.tr/pages.asp?SID=97

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuisance -- 15 Eylül 2014; 9:58:08 >
  • Hersey güzel de bu direksiyonun sökülmesi olayı hoş değil. Yamuk takılır vs uğraş dur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Hersey güzel de bu direksiyonun sökülmesi olayı hoş değil. Yamuk takılır vs uğraş dur.

Yamuk nasıl takılır anlamadım? Öyle bir yuvası var ki sadece tek şekilde takılıyordu benim 206.
  • K.B.R.O kullanıcısına yanıt
    Direksiyonun takıldığı yer iki tarafı düz bir yer yuvarlak olsa yolda giderken bile açılabilir ona bakarsan.
  • Bostancı oto sanayi sitesinde tufan usta temiz iş çıkarıyor. İstanbulda Deri Direksiyon Kaplayan yer tavsiyesi.
    TUFAN OTO DÖŞEME
    Huzurhoca Cad. İnci sokak No:1 İçerenköy-İST ( Bostancı Oto san. Sit. )
    0216 575 79 63 - 0535 774 80 57

• 2013 yılı Kurban bayramı arefesinde direksiyonumu bende deri kaplattım. Hakiki deri olup BMW ve Mercedes arabalarda kullanılan deridir. Yapımı gözümün önünde tam 4.5 saat sürdü. Direksiyon söküldü ve çok da güzel kapladı. Daha sonra direksiyon deri olunca vites sırıttı. Onu da Renault Symbol Expression pakette kullanılan deri topuz ve deri körük alıp serviste taktırdım. 170 lira tuttu deri kaplatmak direksiyonumu. Gayet sorunsuz güzel kullanıyorum. Güneş altında uzun süreli bırakırken bez ile sarıyorum direksiyonumu ki zarar görmesin diye. Bunu ben Yenisahra'da Metro Market'in arkasında Stil Oto Döşeme diye bir yere yaptırdım. İsteyen olursa telefonunu pm ile veririm.

• Maslak sanayi star oto döşeme. Egzotik araçlara deri döşeme yapan bir yer (eski ferrariler, porscheler, ve bol bol amerikanlar). 100-150 tl arası birşeydir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.