Şimdi Ara

Istanbulda Dis mi Anadoluda Tipmi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hande_yıldız

bu nasıl bir mantık yapmayın lütfen sırf şehirden dolayı bölümü istemeyerek yazmak olur mu tıp istiyorsan git neresi olursa oku ne olacak gerekirse aileni de al yanında tıp kazanmışsın seni el üstünde tutmaları gerekir.

bence şehir çok önemli çünkü ben şehir için bıraktım üniversiteyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mippo

arkadaslar siralamam bi aksilik cikmassa 8-9k arasi gelecek mf3
    bu puana bolu antep aydin gibi yerlerde tip fakultesi geliyor
    fakat ben istanbulda okumak istiyorum yillardir onun hayaliyle ders calisiyorum
    sizce sehirimi bolumumu secmeliyim
    tipda bide tus olayi var onu kazanmakda baya zor en az bi sene de sanirsam ygs-lys hazirlandigin kadar onada calismak gerekiyormus
    sizce napmam gerek

not : pc yurtdisindan geldigi icin turkce karakter yok o yuzden elestirmeyin .

sakın istanbulda okumak gibi bir hata yapma anladığım kadarıyla istanbulda oturmuyorsu burası öyle kafanda tasarladığn gibi bir yer değil hayatta sadece burda akmıyor senin gibi yapıp sonra pişman olan cok arkadasım var git tıp oku dağ başıda olsa oku
  • İstediğini yaz yoksa okulu bırakıp tekrar hazırlanabilirsin.İnsanların gazına gelme.
  • 25yaşında işe başlamak istersen diş hekimligi oku
    ama adam gibi para kazanacagın yaş 34-35 olacak bu bana farketmez dersen tıp oku
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitin

25yaşında işe başlamak istersen diş hekimligi oku
    ama adam gibi para kazanacagın yaş 34-35 olacak bu bana farketmez dersen tıp oku

böyle bir dünya yok yanlış yöneltme adamı bir pratisyen hekimin maaşından haberin yok heralde senin dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hücreçeperi

quote:

Orijinalden alıntı: ornitin

25yaşında işe başlamak istersen diş hekimligi oku

böyle bir dünya yok yanlış yöneltme adamı bir pratisyen hekimin maaşından haberin yok heralde senin dostum

evet 2bin lira
  • Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.