Bildirim
istanbulda eşya
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ne arıyorsun ? -
İstanbul olsun ,moskova olsun başka yer olsun ,internetten sıfırının fiyatına bakmadan ikinci el ucuz kaliteli olur,bu adam beni dolandırmaz deme.
Abim başka şehirde denizlide okuyor.Denizliden ikinci el eşya aldı geçen sene.Peki ne oldu sor bakalım?Kıçı kırık koltuğa 70 tl bayıldı ama ,satan beyler nedense koltuğu öve öve bitiremiyorlarmış,az kullanılmış bilmem ne ,yalanları sayamazsın çünkü o kadar fazlaymış ki.Yağlı kazı bulanlar yolmuş ,ama o kaz abim oluyor ,o yüzden sinirlendim.
İçimden Ulan dedim ,abim sıfır koltuk alsa bu kadar koymazdı bana,keşke sıfır alsaydı.Başka şehirde okuyan adam gözünü açsın ,karga ,çakal ,tilkiden geçilmiyor.70 tllik oltuğu satmak için 2 bin yalan uyduruyorlar 2 dakikada.
Gidin sıfır alın ,ya da eşyası içinde yerde.O da yoksa kykye girin.üniversite tatil olunca büyük ihtimal kykya girersiniz.Abimden biliyorum.
Para varsa kendinizde tutabilirsiniz bir yer.Bana kalırsa ikinci elde pazarlık yapın,iyice kontrol edin alacağınız şeyi.Satanları gezin ,iyice fiyatlara ve kaliteye bakın.
Ama önce tekzen ,koçtaş,bauhausa ,gittigidiyor vs. bakın.Sıfır fiyatlarını bilin hatta not edip cebinizde götürün 2. el almaya gittiğinizde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashouf eneky -- 24 Ağustos 2012; 2:18:49 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X