Şimdi Ara

İstanbulda Genelev Varmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
4.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tipsizim kizlar bana bakmiyor su ana 1 tane sevgilim oldu oda zaten vermeyen tiplerdendi o yuzden su ana kadar hic yapamadim tipsiz oldugum icin kizlar bana bakmadigindan mutevellit cinsel yasamim sifir bundan sonrada olacagini sanmam (Daha once sevgilin olmus diyecekler icin milyonda bir sansima bir tane zevksize denk gelmisim yoksa tipsizim kizlar bana bakmiyor)
    Geneleve gitmek istiyorum.Siz deneyimli abilerim ablalarim su garibana yardimci olun istanbulda genelev nerede bulabilirim.Zurafa sokak var diyorlar ama bazi yerlerde kapandi diyenler var.Zurafa sokakta hala genelev varmi.Gitsem orada basima birsey gelirmi.Telefon cuzdan falan gotureyimmi yanima.Ne kadar nakit para gotureyim yanima giderken.Birazda korkuyorum yani daha once boyle ortamlarda bulunmadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUSR-ET -- 2 Kasım 2017; 0:5:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İstanbul'da Genel Evler

İstanbul'da yasal genelev bulunmamaktadır. Fuhuş, Türkiye Cumhuriyeti kanunları kapsamında yasa dışıdır. Bu nedenle İstanbul'da genel ev adresi aramanın bir anlamı yoktur.

Fuhuş, genellikle insanların sosyal ve ekonomik olarak dezavantajlı olduğu bölgelerde ortaya çıkan bir sorundur. Bu sorunun çözümü için sosyal yardım programları, eğitim ve istihdam fırsatlarının artırılması gibi kapsamlı tedbirler alınması gerekmektedir.

Eğer birisi İstanbul'da fuhuş faaliyetlerine maruz kalıyorsa veya şahit oluyorsa, durumu yetkililere bildirmelidir. Fuhuşla mücadele etmek, güvenli ve sağlıklı bir toplum yaratmak için herkesin sorumluluğundadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Patlat bi osbir boşver.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yokmu diye sorsaydın

• Kardeşim 5 dklık zevk için değmez, evlen bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HY Gaming -- 2 Kasım 2017; 0:9:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oymakus

Patlat bi osbir boşver.

Osbir cekmekten cildirdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.