Şimdi Ara

İstanbulda gezilip görünecek 5 yer/mekan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dangerousman

1- Galata Kulesi
    2- Yerebatan Sarnıcı
    3- Rahmi Koç Müzesi
    4- İstiklal Caddesi
    5- Pierre Loti

En güzel tavsiye senden geldi şu ana kadar
  • ortakoy, sariyer, uskudar, hisarlar, kadikoy, komple tarihi yarimada, bide taksim civarina git yeter. iste galat kulesi cart curt falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallaha kımse kusura bakmasın ama Istanbul'da bı b*k yok.Tası toprağı altın dıye mılletı kandırdılar göç ettirdiler.3km lık mesafeyı araçla 2 saatte yerı gelıyo 4 saatte gıdemıyorsun.Herkes Istanbul'a geliyo.Yazları Alamancılar gelıyo gorgusuz Arap trustler gelıyo, her mahallede saat satean zencıler dolanıyo.Artık Istanbul yaslandı. Sokakları gece tınercıden geçılmıyo.Onceden basında ragbet görduğunden kapkac olayları yayınlanırdı şımdı ınsanları urkutmuyolar ama gasp kapkaç aldı basını gıdıyo.Istanbul da bizim gibi genç arkadasların ailesi ve arkadasları dısında bağlayıcı bı yanı bulunması bana çok anormal gelıyo.Gelışmekte olan sehırlerde bağ var bahce var millet yoldan geçene çay ıkram edıyo. gençler aksama kadar ruh gıbı pc basına cokup durmuyo.

Özet: Aklın varsa gezme senıde kandırır ISTANBUL
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatanga.1988

Vallaha kımse kusura bakmasın ama Istanbul'da bı b*k yok.Tası toprağı altın dıye mılletı kandırdılar göç ettirdiler.3km lık mesafeyı araçla 2 saatte yerı gelıyo 4 saatte gıdemıyorsun.Herkes Istanbul'a geliyo.Yazları Alamancılar gelıyo gorgusuz Arap trustler gelıyo, her mahallede saat satean zencıler dolanıyo.Artık Istanbul yaslandı. Sokakları gece tınercıden geçılmıyo.Onceden basında ragbet görduğunden kapkac olayları yayınlanırdı şımdı ınsanları urkutmuyolar ama gasp kapkaç aldı basını gıdıyo.Istanbul da bizim gibi genç arkadasların ailesi ve arkadasları dısında bağlayıcı bı yanı bulunması bana çok anormal gelıyo.Gelışmekte olan sehırlerde bağ var bahce var millet yoldan geçene çay ıkram edıyo. gençler aksama kadar ruh gıbı pc basına cokup durmuyo.

Özet: Aklın varsa gezme senıde kandırır ISTANBUL

Sanırım İstanbul seni biraz fazla üzmüş :)

• Yok arkadaş ben gamsızım o dediğini kimse basramaz ama bi filmi kalmadı artık ıstanbulun. Kaldığım yerde hava alanı 30 dk. denız yolu tukursem balkondan denıze gıder 5 dk. 6 tane halı saha 3 tane havuz kapının onunde stadyumlara ulaşum 30 dk. tren, denız yolu, karayolu her turlu ımkan var. ama İstanbulda birşey yok kı kapının önunde bunlar olsa ne olur.Bana bırınız bı ornek versın ıstanbulun nesı güzel.nesı farklı nesı değişik.Şimdi dersin paran varsa ıstanbul güzel. bunlar hep dumen.
  • İşte benim amacım da illa ki güzel bir yer var belki çok az kişinin bildiği. Burda ortaya çıkar belki :)
  • kasımpaşa tarlabaşı gazi mahallesi karagümrük sulukule kadırga girdin mi çıkamıyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Kuştepe, Edirnekapı, Çarşamba, Dolapdere, Çukurcuma, Ateştuğla

İstanbul'a gelip de bi bıçak yemeden gidilmez

puahhhhahhahhh :D :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThimoThy

kasımpaşa tarlabaşı gazi mahallesi karagümrük sulukule kadırga girdin mi çıkamıyon

Kasımpaşa ya bir kez girip çıkabilmişliğim vardır. :)
  • Bağcılar

İstanbulda gezilip görünecek 5 yer/mekan
  • Bu da mantıklıymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: *REALIST*

quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

istikal caddesinde ne var anlamış değilim neden bu kadar kişi bu cadeye aşık bildiğin sağlı sollu dizili mağazaların olduğu bi caddeden ibaret benim için :D
    belkide istiklal cadeesinde çalıştığımdan dolayı olabilir

çünkü Türkiye'nin her açıdan en değerli caddesi

değerli olması oranın güzel olduğu anlamına gelmezki istedğini kadar değerli olsun güzel olmadıktan sonra neye yararki orayı değerli yapan en büyük etkenlerden birisi yabancıların gelmesidir
  • quote:

çarşamba oraya yakışmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 377

quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

istikal caddesinde ne var anlamış değilim neden bu kadar kişi bu cadeye aşık bildiğin sağlı sollu dizili mağazaların olduğu bi caddeden ibaret benim için :D
    belkide istiklal cadeesinde çalıştığımdan dolayı olabilir

Al benden de o kadar.

benim gibi düşünen birinin çıkmasına sevindim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makre

quote:

çarşamba oraya yakışmadı

şakaydı bence çünkü benim de edirnekapıda arkadaşım avr :)
  • Benim de Kuştepe'de arkadaşlarım oturuyo, bu orayı nezih biyer yapmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: qolpaa

quote:

Ağlıyorum şu an gülmekten

HAYKIRARAK GÜLDÜM

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.