Şimdi Ara

İstanbulda İyi Bir Psikiyatr Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
15.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler esenlerde oturuyorum da öğrenciyim bildiğiniz iyi bir psikiyatr var mıdır? Ben psikoloğa gitmeyi düşünüyordum da mevzu derinse psikiyatra git dediler. Hem tedavi olmak için hem de rapor almak için gideceğim fakat o kadar seansı karşılayacak durumum yok ne tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _THANOS_ -- 14 Aralık 2016; 14:06:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkisinden birine git.Zaten ilaçla tedavi edilecek bir durumun var ise psikolog seni pskiyatriye yönlendiriyor veya tam tersi.İstanbul'da oturmadığım için yardımcı olamayacağım malesef.Geçmiş olsun.
  • Beyler durumum ciddi kayıt dondurup dönmeyi düşünüyorum devlete gitsem rapor verirler mi? Up

• bildiğim kadarıyla psikiyatrist sadece ilaç yazıyor, yani pek konuşmuyor seninle. dertleşme manasına ihtiyacın varsa psikolog daha iyi olur. ama onlarında seans ücretleri tuzlu, birkaç seans gideceksen tuzlu olur

bu arada ben de merak ediyorum, devlet hastanelerinde ya da üniversite hastanelerinde psikoloğa gidebiliyor muyuz ? filmlerdeki gibi oturup konuşuyorlar mı ?
  • _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt
    geç kalma. en kısa nerede muayene oluyorsan oraya git. rapor içinse özel hastaneler de olabilir. psikiyatri kliniği de. madalyon vardı ankarada. istanbulda nerede bilmiyorum.
  • Up beyler hadi
  • Beni daha da batırdı o psikiyatristler. dikkatli olun. kullandığınız ilaçlara dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thisisgonnahurt 100 -- 14 Aralık 2016; 16:52:6 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bakırköy mazhar osman ruh ve sinir. Uğrayın. Yalnız ilk etapta e-devletten randevu alamayabilirsiniz geçmişiniz olmadığı için. Bizzar sabah 7 gibi orda olmaya çalışın, ilk sıralardan randevu alın.
  • Okmeydanı eğitim araştırmadan randevu aldım yarına bakalım ne olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: thisisgonnahurt 100

Beni daha da batırdı o psikiyatristler. dikkatli olun. kullandığınız ilaçlara dikkat edin.

Nasil batirdi aciklar misin?

Yanlış teşhisler koydu çok ağır, zararlı ve pahalı ilaçlar yazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thisisgonnahurt 100

Yanlış teşhisler koydu çok ağır, zararlı ve pahalı ilaçlar yazdı.

Hangi ilaclardan sakinmaliyiz peki?

hocam o kadar basit bir konu olsa kısaca açıklarım ama basit değil. siz tedavi olun ama tedavi olurken de dikkatli olun
  • DH varken ne gerek var psikiyatriste

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarackimirPutina

DH varken ne gerek var psikiyatriste

Buraya yazmayi istedim aslinda ama sorunun boyutu cok buyuk ve sorun benim. Ama surekli sorunu disarida arayarak hakli ya da haksiz bir sekilde baska seyleri suclayip bahane ederek olaylara kotu yonden bakiyorum. İlac tedavisi sart

• psikologların çok tuzlu olması benimde derdim bazen gitmeyi düşünüyorum fakat sgk falan yok

yok mudur öğrenci adamın harçlığıyla gidebileceği bir psikolog
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.