Şimdi Ara

İstanbulda okumak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Halk umursamiyor devlet bir sey yapmiyor. Kaliyor öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60k çok iyi maaş başlangıç için bu arada, bir tıp doktoru yüksek maaşla başlayabilir fakat ortalamanın üstündeki bir mühendis gibi asla maaşı katlanarak artmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mezun24 kullanıcısına yanıt

"Hocam bu ortalamanın üstündeki mühendis" ' ten kastınız nedir? Bugün bir Asistan doktorun geliri +100k.

Benim kendi sektörlerinde ciddi anlamda 15-20 yıldır emek veren ve iyi yerlere gelmiş mühendis tanıdıklarım var; kendileri anca bu parayı alıyorlar bir çoğu da alamıyor.

Ben tamamen amatör gözlemim: kendi işini çok güzel şekilde kurup girişimcilik yapmış ya da bir şirkette en üst pozisyonda çalışmadıkça Tıp doktoru kadar alamıyorlar.

Çok iyi doktorlar da aynı bu girişimciler gibi kazanıyorlar. ( Şirket bazında girişim kuran mühendisler zaten milyarderliğe gidiyor onları saymıyorum. )

• Sehoka kullanıcısına yanıt
    hocam yeni mezun kuzenim ki mezun olduğu okul ortalama bir üniversiteydi girdiğinde 50-60k gibi bir sıralamayla alıyordu okul, şu anda bahsettiğiniz maaştan daha yüksek bir maaş alıyor

• ya da çok fazla savunma sanayisine giren insan 4 senelik bir süreyi doldurduktan sonra bir doktor maaşından fazlasına erişiyor

• mezun24 kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum hocam realist değil gibi. Ayriyeten büyük şirketlerde yükselmekte çok zor, çoğu kişi yatay yükselme yapıyor. Bir işi bırakıp diğerine geçiyor gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sehoka kullanıcısına yanıt
    kesinlikle dediğiniz konuda haklısınız zaten sabit bir şirkette kalma olayı özel sektörde olmaz, ayrıca bahsettiğim kişi remote kanada abd merkezli bir şirkete çalışıyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.