Halk umursamiyor devlet bir sey yapmiyor. Kaliyor öyle < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstanbulda okumak (2. sayfa)
-
-
60k çok iyi maaş başlangıç için bu arada, bir tıp doktoru yüksek maaşla başlayabilir fakat ortalamanın üstündeki bir mühendis gibi asla maaşı katlanarak artmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
"Hocam bu ortalamanın üstündeki mühendis" ' ten kastınız nedir? Bugün bir Asistan doktorun geliri +100k.
Benim kendi sektörlerinde ciddi anlamda 15-20 yıldır emek veren ve iyi yerlere gelmiş mühendis tanıdıklarım var; kendileri anca bu parayı alıyorlar bir çoğu da alamıyor.
Ben tamamen amatör gözlemim: kendi işini çok güzel şekilde kurup girişimcilik yapmış ya da bir şirkette en üst pozisyonda çalışmadıkça Tıp doktoru kadar alamıyorlar.
Çok iyi doktorlar da aynı bu girişimciler gibi kazanıyorlar. ( Şirket bazında girişim kuran mühendisler zaten milyarderliğe gidiyor onları saymıyorum. )
-
hocam yeni mezun kuzenim ki mezun olduğu okul ortalama bir üniversiteydi girdiğinde 50-60k gibi bir sıralamayla alıyordu okul, şu anda bahsettiğiniz maaştan daha yüksek bir maaş alıyor
ya da çok fazla savunma sanayisine giren insan 4 senelik bir süreyi doldurduktan sonra bir doktor maaşından fazlasına erişiyor
Bilmiyorum hocam realist değil gibi. Ayriyeten büyük şirketlerde yükselmekte çok zor, çoğu kişi yatay yükselme yapıyor. Bir işi bırakıp diğerine geçiyor gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kesinlikle dediğiniz konuda haklısınız zaten sabit bir şirkette kalma olayı özel sektörde olmaz, ayrıca bahsettiğim kişi remote kanada abd merkezli bir şirkete çalışıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X