Şimdi Ara

istanbuldan bir görüntü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaf araba kesin clio olması lazım..dikiz aynası çok benzio..ama kaç motordur bilinmez tabi :\

ses çok iyi ama ya vites geçişlerindeki ses falann..bide araba sağlam basıo abi yere :\

bi kaç hareket dışında hepsi normal bişe abi..hiç mi yapmıoz (:

yanLız arka fon müziği bayılttı beni ne o oLe

bide en sondaki uno da iyi kaçıo ha..plakasını aldım..şikayet edicem gereksiz yere emniyet şeridini kullanıo die (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazarotti -- 22 Temmuz 2005, 19:24:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Can

eradnan
    206 larda aynalar elektrikli değilmiydi?Bunda aynalar elle ayarlanıyor.

elektrikli değil...daha doğrusu 2001 modellere kadar değildi.şimdikileri bilemiyorum...
  • O minicik yerlerin arasından geçtikçe arkasından edilen küfürleri duydum gibi sanki
  • reno clio (yan aynalar ve airbag ve tizlerin yerleşimi) hayatımda izlediğim en salak video böle acana eğleniyormu kendisi izlerken...

hiçbirşeye benzememiş yardıracaksa adam gibi yardırsın gitmeyi bilmiyor bu eleman habire arabaların kıçında yolda o kadar çok yer varki işte burda şöförlük devreye giriyor....

eleman sınıfta kaldı boşuna çıkıpta ben ortalığı karıştırıyorum demesin...

ben bu gibi olayları hoş görmüyorum ama arasıra yapmıyorda değilim ama basar giderim hertürlü milleti rahatsız etmeden bu videoda resmen araçların kıçına girip onların gitmesini bekliyor bir sürü küfür yiyor o kesiiiinnnnn halbuki yolda o kadar fazla boşluk varki kimseye rahatsızlık vermeden uzayıp gitmek lazım.......!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinite -- 23 Temmuz 2005, 19:04:47 >
  • Valla makasa girenler ana avrat küfür yiyor, ben alışığım bana bişi olmaz diyen yapsın hoca bişi diyemeyeceğim...
  • Walla ben arabayı öyle sürmem ki urfada böyle süren bitane vardı altındaki şahinle yapmadıgı b*k kalmadı sonunda bizim akrabaların arabasına çook yaklaşmış ve hafif vurmuş ki ondan sonra güzel bir dayak yedi 5 kişiden o da buna ders oldu . . .
  • Kendine, topluma, insana saygısız bir yurttaş.
    Allah ıslah etsin kimsenin canı yanmadan.
  • adam çok salak makas atıyo 4 dk da üç güsel makas attı diğerlerini minibüsçülerde yapıyo ve milletin götüne girmek marifet olsaydı bu adamın namıda fitil olurdu tek kelimeyle bir cacık yok bu videoda!!
  • niye ben indiremiyorum

download acceleletor var bende
  • bende indiremiyomdu geti yükledim yüklüyo ayrıca sesler güzel
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.