[CENTER][B][COLOR="DarkOrange"] 1,Çhar [COLOR="Red"]77% 80 Warrior[/COLOR] +3 kalkan 180k np [COLOR="Red"]Fiyat 549 ytl.[/COLOR] -------------------------------------------------------------------------- 2. Çhar [COLOR="Red"]73 lvl %40[/COLOR] +3 fs np si yoq. [COLOR="Red"]249 ytl yada +75 warriorla takas olur (kalkanlı)[/COLOR] -------------------------------------------------------------------------- 3. Çhar [COLOR="Red"]76 % 12 Asasian[/COLOR] 90 k np 4x+7 Çhitin 1x+7 Şhel(gögüslük) +7dual md +8 +9 Dex takılar. +7 hp str elbise. [COLOR="Red"]İtemsiz 275 ytl İtemli Fiyatı 299 ytl dir[/COLOR][/COLOR]. -------------------------------------------------------------------------- [COLOR="Black"](Asaslar arkadaşlarıma ait onların wakti olmadıgı için satışı ben yapacagım) Fiyatlar bunlardır ucuz/pahalı gelebilir. Bütçesine uyan msn bıraksın ben eklerim.Gereksiz yorum istemiyorum. Çharlar istanbul (avcılar çevresi) Diyarbakır (baglar çevresi) Sakarya(adapazarı merkez)dan yüz yüze satılacak. Havale isterseniz bilindigi üzere önce para sonra çhar. Uplayanların elleri dert görmesin[/COLOR][/COLOR][/B][/CENTER]