tekrar bakarmısınız Müslümanlara küfür ettigini görn rezilin
YA KARDES BISEY DIYECEM FORUMDAN BANLANMAK ISTEMIYORUM YINE...BU TARZ ... ...... KALKMIS...BIRAKIN ABI ADAM DEGIL BUNLAR...SURDA BU ADAM ICIN TOPIC BILE ACMANIZ GEREKSIZ ...HA SUNA SOZUM YOK..BELKI KOPSLA KASMISTIR...BELKI BILEGININ HAKKIYLA ORASINA KARISAMAM HELAL OLSUN.70 OLMUS.. AMA 70 OLUPTA ADAMLIGINI KAYBETMIS..SALLAYIN YA DEGMEZ BOLE UCUBE TIPLERE
rezil herif yaw sizde içine düşüyosunuz adamın adam müslümanlara küfür ediyo artık ne diyelim bea bırakı artık şu 0000000 hastalığını bu herif tam bi ŞEREFSİZ
bu adam zero ( 0000000 ) ve f9devil turklere acayip kufur ediyolar diyordum kimse takmiyordu hala bunlara ozeniyorlardi yuh diyorum size burada dinimize bile laf atmis adam resmen ya kafir hemde kafirin en alasi hala bu adamlara ozenip ikide bir onlardan ornekler verip onlari destekleyip hattaaaa !!! kral yapanlara yaziklar olsun diyorum daha anlamadiysaniz orada yazdigi kelime > fu..king muslims yazmi$ ya
Ceek Senle Aynı Fikirdeyim Ares İlk Açıldığı Zmn Kasmış Ve Şimdi Türk Ve Müslüman Düşmanı Bi Herifi Savunanları Anlamış Değilim Sanki Burda Onu Savunanlara Areste İtem Vercek Zero...
Ceek takılıyorum sana millet hala onu destekliyor
ya ben en basından beri diodum bu 0000000 ezik die bırakın onu adam 70 olmus ama adam olamamıs
yeni idolum CeeK
garda$ orc olmu$sun aramıza ho$ geldin öyle ise :) videonu izliorum da aresle aram pek yok
Ceek Çok Harbi Adamsında Şu Clan Kurup Dağıtmaların Filan Yoqmu Onlar Fitil Edio
lol :P Suanda yine humanım xD
ceek benim üye olduğum bi yere koywww.ko4life.com **** yerlere k-o-4-l-i-f-e koyun _ olmadan orda 000 ve f9 nychırs da üye
lol
sanal ortamda 2. karikatür krizi. o adam oyunda güçlü die müslümanlara küfür etme hakkına sahip deil. yapcak bişey yoq.
Beyler bu gereksiz ve ŞEREFSİZ insan dememek lazım ama neyse topic açmayın çok ta bişey deil bize küfür edenleri övüyorsunuz yeter artık aaaa