Harbimi kardeş şarkıyı upload edermisin. Hiç biyerde bulamadıkta. Forumdakilerde merak ediyor.
quote:
Orjinalden alıntı: NuriAlço_Jr
Server Oly RMTEAM'den bir elemanmış.Shelleri +8,+2 Dual roc,+1 İron Set,+1 Dual W.E varmış.Scorpion Scyhte ise +8 miş.Ayrıca arasıra taktığı Raptor ise +9 imiş.
Kulaktan dolma bilgileri hiç sevmem.
logosta bunu 78-79 lvlde yapan descanso var ...
quote:
Orjinalden alıntı: SoSoRYs
quote:
Server Oly RMTEAM'den bir elemanmış.Shelleri +8,+2 Dual roc,+1 İron Set,+1 Dual W.E varmış.Scorpion Scyhte ise +8 miş.Ayrıca arasıra taktığı Raptor ise +9 imiş.
senle her iddasına girebilirim server dies warrior Neojima mage theStrom clan simgesine bakarsan kb kb nin kendi sitesinde yayınlandı ilk
ßu Charın Nickni sölermisin Mage nin KillerS diilmi nicki ? ßenim Tanıdğım Ark ßu bea rm teamdan the stormu tanırım ama o mage the storm mu ßea ?
Cidden Süper Video Şarkılarda Süper. Paylaştığın İçin Tşk
Süperr Videoo Paylaştığın için Teşekkürlerr
TK nın asaleti yerlerde
@Premus @TrFuRKaN
Videoyi izlediğiniz için asıl ben teşekkür ederim.
Videoya çok şaşırdım ve koymak istedim
Up maksat herkez izlesin
server oly felan deil server dies killedbydan thestrom mage olan ve neojima tk kesen adamın nick başta yazıo ztane yalan yanlış konuşmayın bu adamdan czde yediğim damagelerden bıktım artık çok sağlam bi arkadaş gzl video
quote:
bide invertory'sinde fpler fln var büyük ihtimal anti def rare'ler olyde zaten yok onlar
video güzel şarkıları daha bi güzel hemen dowlander programıyla şarkıyı indirdim ordandan cep. tel yolladım :) güzel çalışma tbkler..
scorpion scytche hp recover doğal bişi fakat +8 galiba
durarak talosu kesen gordum de
bu hayvanı solo kesen ılk
ama 80 lw hıkmetı ve uzerındekı ıtemlerle normal
bıde ılındekı +9 mu su canı dolduran ben ole gordum
nerden bulmusa onu
adam 80 lvl ama 75 yazıyo.sanırım tk i kesecem diye 75e kadar düşmüş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme