Şimdi Ara

İşte Acı son.herkese ders olsun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • katılıorum.eskiden alt tarafta banned yazıları geçrken hiç korkmazdım yada forumlarda banlandım gitti charım vb yazılar gördüümde bişe olmaz der geçerdim başına gelince anlıo insan.pre mre boş hiç bişe dinlemio adamlar okadar goldum vardı nooldu?bide presizler düşünsün hallerini
    quote:

Orjinalden alıntı: :smeago:

quote:

Orjinalden alıntı: phantom

quote:

ya sen koxp kullanıyosun tmm

neden gelip de banlandığını yazıyosun buraya

burda adamlar basbas bağırdı lar
    koxp kullanmayın sonra banlanınca char ım gitti ib var dı
    daha yeni pre almıştım
    letter atsam geri gelir mi die sölemeyin
    burdaki arkadaşlar kullanmayın koxp da virüs var hacklenirsiniz ya dabanlanırsınız demediler mi ??
    demedilerse ben çok ciddi konuşuyorum ben bu forumdan giderim

arkadaş ibret olsun diye koymuş ve pişmanlığını anlatmaya çalışıyor ki bence böyle bi girişimde bulunması güzel bir olay.forumda bunu anlatması daha daha güzel.paylaşımın için saol umarım koxp kullanmayı düşünen arkadaşlara ders olur.

ya bu koxper lar ya da kullanmayı düşünenler bilmiyolar mı kötü bişey olduğunu koxp un ??

belki banlancaklar ve onlarda bunu biliyoooo
    senin banlanmandan onlar ders alamazlar
    ders alabilmeleri için kendi başına gelmesi lazım
    ben biliyorum johnnywalker whiskey kardeşimiz bir daha koxp kullanmıycak neden ??
    bi defa ban yedi dersini aldı kullansa bile o kadar cesur olamıycak

• quote:

Orjinalden alıntı: TombulAdam

elf ring die bişi var mı ki

var tabiki.
  • Seni;
    "Kosp kullandım ve banlandım, işte acı son. herkese ders olsun" anlamını taşıyan bu konuyu açtığın için,
    cesaretinden ve davranışından dolayı ayrıca tebrik ederim.
    Umarım bundan sonra hileye baş vurmaz kendi hakkınla, kendi çabanla bir yerlere gelip kendini kandırmaz, kendinle gurur duyarsın birşeyleri kendin başardığın için.
    Hilesiz oyunlar dilerim herkese.
  • quote:

quote:

quote:

daha yeni pre almıştım
    burdaki arkadaşlar kullanmayın koxp da virüs var hacklenirsiniz ya dabanlanırsınız demediler mi ??

arkadaş ibret olsun diye koymuş ve pişmanlığını anlatmaya çalışıyor ki bence böyle bi girişimde bulunması güzel bir olay.forumda bunu anlatması daha daha güzel.paylaşımın için saol umarım koxp kullanmayı düşünen arkadaşlara ders olur.

ya bu koxper lar ya da kullanmayı düşünenler bilmiyolar mı kötü bişey olduğunu koxp un ??

ben biliyorum johnnywalker whiskey kardeşimiz bir daha koxp kullanmıycak neden ??

aslını istersen koxp kullanmıyorum ama şunu söylemeliyim ki koxptan daha büyük buglar var ve bu kişileri arayıp banlamakla uğraşmıyor gm ler.mesela 64 bugu ile olan 80 oldu ve suan 80 warrior skillini 80 olupda kullan yok.adam seek bile acmıyor.1 ay sonra 80 skilleriyle cz dolup taşacak.coğu suan name change yaptı ve nation transfer aslında öncelikle bunları banlamaları gerekiyor.ama k2 hangi işi düzgün yaptı ki bunuda yapsın

• naber
  • Post Kasma sana hiçbişey getirmez
    quote:

Orjinalden alıntı: 4NO_oB

naber
  • bilader hepte humanlar ban yiyorya da bana humanlar denk geliyorşaka şaka geçmiş olsun..Acısını öğrende benim gibi hergün brahman paramunda kas ellerin nasır tutsun
  • valla koxp kullaniyorum cok mutluyum

yanliz bizim arakdas heyvan 2 gunde level 62 oldu datalardan caktilar

ben su anda level 61 %70 im chari acali 4. gun ama para bug i icin paso item kastim yoksa ucardim

daha hic exp veren quest yapmadim :D
  • aaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _NoFaith_ -- 30 Ocak 2007; 1:32:49 >
  • yazık güzel char gitmiş
    koxp yapma legal yolla ks illegal kasanları uyar
  • Nereler de kastın da banlandın ?

arcellhin72 lvl 65 oldu koxpla kasio hala banlan madı da
  • quote:

quote:

quote:

quote:

daha yeni pre almıştım

aslını istersen koxp kullanmıyorum ama şunu söylemeliyim ki koxptan daha büyük buglar var ve bu kişileri arayıp banlamakla uğraşmıyor gm ler.mesela 64 bugu ile olan 80 oldu ve suan 80 warrior skillini 80 olupda kullan yok.adam seek bile acmıyor.1 ay sonra 80 skilleriyle cz dolup taşacak.coğu suan name change yaptı ve nation transfer aslında öncelikle bunları banlamaları gerekiyor.ama k2 hangi işi düzgün yaptı ki bunuda yapsın

+1

valla on numara yazmıssın bu bugların sayesinde millet malı goturdu sırf bu yüzden 2.5 sene emek verdiğim charımı sattım ; sırf eziklerle aynı safhada olmamak için
    ayrıca forumdakilerinde %80 koxp kullandığını biliyorum ama koxp kullanıpta banlanan arkadaşlara ya bide burda bari koxp kulladığını anlatma burası temiz bir forum deyip ahkam kesmeleri özellikle uyuz oluyorum gıcık oluyorumm.....

• yaw gecmis olsun bilader ama basit bi program yüzünden ban yedim deme.sonuçta bu kadar itemi lvl i o basit dediğin program sayesinde yaptın bari nankörlük etme koxpa
  • Çok üzücü bir olay bende 3 kere ban yedim nasıl bir duygu olduğunu bilirim ama anlayamadığım taraf şu adamlar koxpla 70 - 80 oluyo biz 1 hafta kullanamadan banlanıyoruz
  • koxp kullanıp banlanırsan uzulme zaten sızın yuzunuzden bız bos slot bulamıyoruz
  • kardeş manese göre güzel itemlerin war 62 lwl sin ib ni sat git asas oL babalar gibi pk. yap koxpa ne gerek war
  • Kendin etmişsin kendin bulmussun..İtemlere yazık..Kim bilir o itemleride nasıl yaptın..

qecMiş olsun.
  • manes gm i önüne geleni balıyo aq benim priest vardı yeni başladığım bronz presi yeni bilmişti bi girdim ban!
    manes gm ine
  • gld pre var belki ticketle açarlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: grawpi

manes gm i önüne geleni balıyo aq benim priest vardı yeni başladığım bronz presi yeni bilmişti bi girdim ban!
    manes gm ine

Küfürü editle banlana bilirsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.