lol wordmdan giga düserse attiladan SS hiç şaşırma
quote:
Orjinalden alıntı: SYuNDeR
quote:
Orjinalden alıntı: tugberk94
NE itemi aldi adam BEnim en iyi dostumun değerini Atilla keserken anladım ben onu healliyordum buf flanda verdim bp yim bende kesebilirdim ama o kesmek istedi ben ona hep yardım ediyordum 40 leveldan 58e benim sayemde geldi Atillayı kesiyorduk adama deddim ki sadece str bonuslu takı çıkarsa ben alırım diğerleri senin dedim adam kesti lak die disband çekti bende kutuyu önce açtım ss çıktı çektim ve adam ne biççim arkadaşmış gerçek yüzünü gördüm sonra adama ss yi verdim artık benle görüşme dedim defol git hayatımdan . Böyle farkında oldum ne biçim arkadaşmış bence tanımadğınız birine güvenmeyin. Danger::: HARPY e 62 LEVEL DAN AZ ADAM ALMAYIN !!!! MD ÇIKINCA DİSBANDCI HEPSİ
Atilla ve SS ilginç
sinirlenme degmez bole adi ınsanlar heryerde var kfana takma
ßöLeLeri Çok. Bu aRaDa aTiLLaDan SS DüŞmes Die BiLİoRm
Gerçektende yaptığı çok ayıp.
aynen
warriorun biri atilla kesmek için yardım istedi gelmeyecem dedim çünkü ne yapcağı belliydi yalvardı şerefsizlik yapmayacağım diye söz verdi adı da jilet3 (edana da) gibi bişeydi atillanın ölmesine az kala partyi disbandladı sonra bende dalmaya başladım ama kutuyu aldı wp çıktı bide artis artis merchanda koydu para olsa çekerdim sırf ona şerefsizliğine şimdi tanımadığım kimseye yardım etmiyorum böyle adamlar yüzünden oyundan soğudum iyice böylelerini sallandıracan
quote:
Orjinalden alıntı: Pessimist !
Sinirlenmene değmez !
Böyle insanlar heryerde var. Gerçek hayatta bile kendi çıkarı için ortağını dispand edenler falan !
+1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme