Şimdi Ara

İşte Antika Laptobum(Herkes Baksın Bir Hikaye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle laptobumu satmak gibi birşey için açmadım konuyu yanlış anlaşılmasın o yüzden :) (zaten satmaya çalışsam alan anca hurdacı olur ) neyse sadece bu kara kaderimi sizde paylaşmak istedim arkadaşlar. Ben bu laptobu 2009da aldım ve hala kullanmaktayım ve o laptopla konuyu paylaşıyorum şuan :D Bu emektar laptopla çok anımız oldu çok güzel vakit geçirdik tabiki 4 yıl boyunca. Ne takılmalar durdurabildi bizi ne de sıcaktan kapanmalar :D Götürebildiğim kadar götürdüm 4 seneyi aşıyoruz artık. Ve artık sevgimiz yavaş yavaş bitiyor zorlanmaya başladık artık hemde fazlasıyla. Ne yeni nesil oyunları kaldırabiliyor ne de bazı oyunlarda 800x600 e getirmeden akıcı oynayabiliyoruz. Yeni bir laptop/masaüstü gerekiyor artık. Ben oyuncu bir kişiliğim ve beni karşılamamaya çoktandır başladı zaten. Banada artık gına geldi ailemi birazda iteleyerek yeni birşeyler almaya zorluycam ama şimdilik alttan alttan sübliminal mesajlar veriyorum :D (baba laptobum çöktü şimdi format atıyorum, sıcaktan kapandı, fanı bozuldu ,mavi ekran verdi vs.vs. gibi :D:D ) Onları hazırlıyorum işte şu aralar onlar yola girince alırız umarım Şimdide sizinle o emektar laptobumu payşalıyım içeriğini bilmeden görmeden olmaz tabi :D Laptobun asıl ismi Packard Bell EasyNote TJ65 diye geçiyor. Piyasa olcağını sanmıyorum. Ben liseye başlarken almıştık şimdi üniye gidiyorum yani düşünün :D Sistem özelliklerinide ss alarak aşağıya koydum ordan bakabilirsiniz eminim bazılarını bu ekrankartını duymamıştır görmemiştir bile Ayrıca bana yeni laptop önerileri olan varsa yorumlarda bekliyorum lütfen. 1.800e kadar sınır lütfen :D Neyse iyi forumlar arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StWavin -- 2 Aralık 2013; 17:39:10 >

• ekran kartı kartı hariç o kadar da kötü bilgisayar değil.
  • O zaman bunlar giriş seviyesi makinelerdi g105 ekran kartı var arkadaşımın compag bilgisayarında da bu karttan var online oyunları oynuyor counter filan yeter o zaman bile oyun ağırlıklı değil normal kullanım için yapılmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.