Şimdi Ara

İşte beklenen mod -- Yeni resimler eklendi. Değişimler devam ediyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
11.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için. ferrari yapıştırması söküldü. ışıklandırma az olduğu için kasa plexy üzerindeki yapıştırmalar kaldırıldı ve kasa plexy si 4 cm daha öne doğru genişletildi. şimdi daha ferah bir görünüm kazandı. plexy i de keserken düz değilde eğimli kestim farklı olsun :) bu arada ingilizce öğretmeni ve kpss mağduru olarak iş arıyorum :D sıkıntıdan bu işleri yapıyorum :D

YORUMLARA DEVAM :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpboy -- 11 Ağustos 2008; 4:32:09 >

• Emeğine sağlık güzel görünüyor.
  • Harika olmuş dostum,iyi günlerde kullanman dileğiyle.
  • Gayet güzel olmuş
  • Çok teşekkürler arkadaşlar. bütün yorumlar dikkate alınmaktadır mod süresince.
  • Asus CASE den sonra yınede guzel olmus ama bı arkadas yapmıstı gormussundur o kasayı
  • Mavi renk yerine sarı yapsaydın neonları falan çok güzel olurdu.Forumda hiç sarı neon deneyen yok.(1-2 tane neon koyan var ama tamamını sarı deneyen yok)yinede güzel eline sağlık.İşlemci soğutucusu güzelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara -- 12 Ağustos 2008; 5:04:18 >
  • güzel olmuş
  • cok güzel olmus mavi ısık bence cok dogru bir secim.ama kasanın sade kalmasına dikkat et fazla seyler yapıstırırsan kasanı basitlestirir eline saglık bizim içinde bir fikir oldu
  • sizlerin de tavsiyeleriyle en güzelini bulmaya çalışıyorum. farklı fikirler ve yaklaşımlar ışığında bazı şeylerde karar kılmak ve uygulamak kadar güzel bir şey yok bence. hayatta her zaman sizin düşünmediğiniz bir ayrıntıyı arkadaşınız düşünebilir, ve o ufacık ayrıntıdan nice güzel şey yaratabilirsiniz.
    çok teşekkürler zaman ayırıp yorum yazan arkadaşlara.

( arkadaşımdan yazmışım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 12 Ağustos 2008; 3:33:47 >
  • arkadaşlar çok teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technologic

Asus CASE den sonra yınede guzel olmus ama bı arkadas yapmıstı gormussundur o kasayı

görmedim link atar mısın ?

bir de sistemini çok iyi toplamışsın maşallahı var valla :D tüm parçalar sınıfının en iyisi gibi görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpboy -- 13 Ağustos 2008; 20:44:42 >
  • Hocam elıne saglık guzel olmus
  • çok teşekkürler Ahmet cim
  • Çok Hoş Olmuş Tebrikler...
  • güzel çalışma ellerine sağlık
  • çok teşekkürler arkadaşlar
  • değişimlere ve yorumlara devam arkadaşlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpboy -- 18 Ağustos 2008; 22:23:07 >

• Sistem harika ama artıkın su soğutmaya geçmenin vakti geldi

bence en eğlenceli ve görsel olarak en göze hoş gelen modlar su soğutmalı sistemlerde oluyor.
  • O zaman kasayı da değişmem lazım. TT Armor almak lazım senin gibi :D Yorumun için çok teşekkürler Serdar cım :) senin sistem de özenle toplanmış valla :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpboy -- 19 Ağustos 2008; 0:08:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.