Şimdi Ara

İşte benim pk videom Pk show np time (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burdakilerin aksini soylemis olcam kusura bakma ama videonun %80 ininde ks ile adam almısın
    hep karambolde atmısın saga sola 54-51 leri son vurusu yapmısın
    kisisel olarak algılama herkes aynı seyi yapar bende yapardım hatta yaptım
    mage in gorevi asagı yukarı budur zaten o yuzden mage ile pk videosu cok nadir var
  • Orjinalden alıntı: unnamedhero

burdakilerin aksini soylemis olcam kusura bakma ama videonun %80 ininde ks ile adam almısın
    hep karambolde atmısın saga sola 54-51 leri son vurusu yapmısın
    kisisel olarak algılama herkes aynı seyi yapar bende yapardım hatta yaptım
    mage in gorevi asagı yukarı budur zaten o yuzden mage ile pk videosu cok nadir var
    [mage kullanmayı biliyo diyebiliriz çünkü başka türlü mage nasıl tek başına pk yapabilir ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: buff_tuff_cuff

bence ezik falan değilsin böyle np kasmak her magenin harcı değil oynamayı biliyorsun

Saol Sizleri de görmek isteriz böyle. Bir önceki arkadaşıma da cevap veriyorum Server ARES inferno ile 300 - 350- 400 vuruyorum.

• Ben bu çarı satmayı düşünüyorum almak isteyen olursa bildirin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::CaNeR::

helal kardes ezik demeyimde normal itemler le baya iyi is yapmısn tebrik ederim.

+1903 O itemler le onları yaptıysan itemli halini hayal edemiyorum...
  • Bana bi +8 hp set bi de mp set ayarlayın elimede bir wood +9 verin yeniden görüşelim
  • aynı mage bende de var ve herkes magelerin eziq olduunu düşünür aynı lwl warıor asas larla 1vs1 yapıorum ve ben alıorumm magler eziqq diil bu videoyu nasıl çektin bana da öret bende koyamm
  • çok güzel bi video
  • Videoyu game cam ile çekip windows movie makerda düzenledim
  • İşte benim erenos'danda böyle bir pk videosu beklenirdi . E tabi magei kullanmayı bilmiyorsanız ezik olur ama bu videodaki gibi yeteneğinizi konuşturursanız bir warrior kadar dayanıklı ve asas kadar güçlü olabilirsiniz . Aslında mage basit bir char değildir herşey zamanlama ve hıza bağlıdır
    Sonda yazan Magaton bizzat benim ve erende , kardeşim kadar sevdiğim bir dosttur . Kendisininde bana birçok yardımı olmuştur saolasın ,
    Biz ARES de oynuyoruz ben 65 mage flame/ice ( Hareketleri benden öğrendi aslında ( dermişimmm ) . Birkaç gün içinde 60 olacak ve size inş. güzel bi mage PK video çekeriz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dritter -- 18 Eylül 2006; 19:34:05 >

• LvL 59 galiba tam göremedim..video güzeL...ama şöyle yapsam orda çok işe yarardı...57 ye kadar flame ...gerisi Lr dağıtsan skill Leri ...42 Lr açık oLur ve kitleyemeyeceğin char nadir oLurdu daha ii bi pk oLurdu yinede güzeL
  • quote:

Orjinalden alıntı: aâmet

LvL 59 galiba tam göremedim..video güzeL...ama şöyle yapsam orda çok işe yarardı...57 ye kadar flame ...gerisi Lr dağıtsan skill Leri ...42 Lr açık oLur ve kitleyemeyeceğin char nadir oLurdu daha ii bi pk oLurdu yinede güzeL

Güzel fikir ama Ardreamda fazla takılmaz herhalde hedef cz

• izliyeceğim asasım ama mage izlemek hoşuma gidiyor
  • Güzelmiş
  • Güzel video
  • Mageyi iyi kullanıyorsun
  • daha izlemedim şu an izliorm ama rapid'den upload edermisin ko ile ilgili arşiv yapıorm dandik güzel süper farketmez her türlü video resim hepsini indirirm şaka bi yana sen up'layı ver
  • bu arada şarkıya bittim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dritter

İşte benim erenos'danda böyle bir pk videosu beklenirdi . E tabi magei kullanmayı bilmiyorsanız ezik olur ama bu videodaki gibi yeteneğinizi konuşturursanız bir warrior kadar dayanıklı ve asas kadar güçlü olabilirsiniz . Aslında mage basit bir char değildir herşey zamanlama ve hıza bağlıdır
    Sonda yazan Magaton bizzat benim ve erende , kardeşim kadar sevdiğim bir dosttur . Kendisininde bana birçok yardımı olmuştur saolasın ,
    Biz ARES de oynuyoruz ben 65 mage flame/ice ( Hareketleri benden öğrendi aslında ( dermişimmm ) . Birkaç gün içinde 60 olacak ve size inş. güzel bi mage PK video çekeriz ...

VAAAy KOÇÇUM BENİ MBE ÖZGÜR DE YAZMIŞ SAOL KOÇUM

İŞTE MAGATON AHANDA BU

BU ARADA RAİPDSHARE E UPLOAD EDEMEDİM HATA VERİYOR DENİYORUM MERKA ETMEYİN

• no baba items:P cok iyi kullanıyorsun mage ini
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.