Şimdi Ara

işte bu kadar hayvanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne biçim şey bu? adam kırmızı ışıkta geçiyor ve bir öğrenciye çarpıyor hemde benim yakın arkadaşıma sonrada kendini haklı buluyor yok ışığı görmemiş. Allah Allah arkadaşımın beli boynu hiç de ii değil eğer birşey olursa vallahi yaşatmam. insan diil sanki hayvan..

• büyük geçmiş olsun
  • Çekicen o adamı kenara ağzını yüzünü gözünü dağıtcan itin bak bakalım bidaha görmemezlikten geliyomu.
    Arkadaşına Allahtan aci şifalar diliyorum.
  • çok saol..
  • Çok büyük geçmiş olsun ,Allah tez zamanda şifa versin arkadaşına
  • geçmiş olsun catdreams...arkadaşın şuan hastanede mi??
  • çok saolun arkdaşlar kız için dua edelim arkdaşım iileşsin birazn önce zaten anneside ii değil onun iileşmesi gerek... evet hastanede offf offf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catsdreams -- 3 Mart 2006; 17:39:25 >
  • şimdi daha ii ama işte umarım ileşir..
  • Allaha Şükürler olsun çok daha iyi hastaneden çıkarttılar evde dinleniyor..
  • Sevindim bir şey olmamasına .

Beyin özürlü şoför noldu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaaari -- 4 Mart 2006; 18:11:06 >
  • saolasın. dışarda aylak aylak geziodur hangi kişiye çarpiim die düşünüodur heralde ben olcaktım ki ahh ahh yaşatmazdım valla..
  • geçen gün davarın biride motosikletle yola ters taraftan girip bir kız ilkokul öğrencisine çarptı.

davar herife iyi bir dayak atacaktık ya ...

neyse yalnızca yırtılan çorap parasını ödettirdim ama yinede hala kızgınım.
    motorla da çuval taşıyordu üstelik.

bu davarların ehliyetleri iptal ettirilmeli
  • İnsanlıq dışı bişi..
  • Trafik kurallarını bilmeden ehliyet alırlar , araba sürmeyi bilmeden araba sürerlerse böyle olur.Bugün de ışıklarda bi kadın şoför beni eziyordu.Benim bildiğim sağa dönüşte yol hakkı yayanındır ki yayaya yeşil yanıyordu .Ama gel görki yol veren ben oldum.Ne diyim Allah(c.c.) akıl fikir versin insanlarımıza.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZoGeL

Trafik kurallarını bilmeden ehliyet alırlar , araba sürmeyi bilmeden araba sürerlerse böyle olur.Bugün de ışıklarda bi kadın şoför beni eziyordu.Benim bildiğim sağa dönüşte yol hakkı yayanındır ki yayaya yeşil yanıyordu .Ama gel görki yol veren ben oldum.Ne diyim Allah(c.c.) akıl fikir versin insanlarımıza.

amin
  • önemli olan kurallar zaten yoksa arabayı bende sürüyorum..
    geçmiş olsun arkadaşım..
    ne yapalım katlancaz yengemlerde ölümden döndü...
    sen bişi yapmazsın şerefsizin nin teki hata yapar boşuna ölürsün insanında ağırına gider haa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicMerth -- 5 Mart 2006; 2:57:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.