Şimdi Ara

İŞTE BUDA BENİM EZİK YENİ LWL KASIYORUM SS Lİ CAR :::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaslar carı yeni kasmaya basladım Adream kasıyorum 1 haftaya kadar bronzda olsa premium 59 olabilirim diye düşünüyorum sizce carım nasıl bide eksik olarak ne gösrüyorsunuz yazarsanız sevinirim....
    http://img239.imageshack.us/img239/1521/7sherionwx4.png
    http://img239.imageshack.us/img239/32/8shartlb0.png
    http://img220.imageshack.us/img220/1267/skebeltde4.png
    http://img228.imageshack.us/img228/2930/1kekuriringpm2.png
    http://img245.imageshack.us/img245/1443/5rebchinxq5.png
    http://img220.imageshack.us/img220/3533/pp1ry4.png

Şuan Elimde Olan İtemler:

+8 shart
    +7 sherion
    +1 pp
    +0 rogue erening +6 dex küpe
    +1 dual kekuri ring
    +0 ske belt
    4 parca +5 rebit chin
    +7 kafalık dd
    +1 rebit raptor
    +5 rebit 3 parca warior chin
    +3 lupus pendat
    +0 lupus pendat
    +10 set str takılar
    3 parca +8 fp rogue
    son olarakta +1 rebit 2 h giga var

Eksik olanları yazarsanız sevinirim adream car olcak lwl için kusura bakmayın en yakın zamanda 59 olcak

server:beramus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D__D -- 28 Mayıs 2008; 12:30:43 >

• sherionu sat kesinlikle +8 md felan al alabilirsen +9 clever felan al
    küpeyi bn silver tercih ediyorum yaparsan daha iyi olur ama rogue earningde fena deil
    pp weya pp al bnce wp al
    yüzükleri rol yapabilirsen yap çok pahalı rolun tanesi 6gb maneste
    gerisi güzel çar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lev@ -- 28 Mayıs 2008; 10:30:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lev@

sherionu sat kesinlikle +8 md felan al alabilirsen +9 clever felan al
    küpeyi bn silver tercih ediyorum yaparsan daha iyi olur ama rogue earningde fena deil
    pp weya pp al bnce wp al
    yüzükleri rol yapabilirsen yap çok pahalı rolun tanesi 6gb maneste
    gerisi güzel çar
    pp +1 i satıp wp almaya bak. Ayrıca sherionu da satıp +8 shard almaya çalış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RSnazdrovia

Alıntıları Göster
    BASKA YORUM YOKMU BERAMUS ADREAMINDA İŞ YAPARMIYIM ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D__D

BASKA YORUM YOKMU BERAMUS ADREAMINDA İŞ YAPARMIYIM ...

Alıntıları Göster
    +1 rebit kafalık dd
    dd rebith olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MavimsiDünya

+1 rebit kafalık dd
    dd rebith olmaz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MavimsiDünya

+1 rebit kafalık dd
    dd rebith olmaz

ewt soory
  • quote:

Orijinalden alıntı: RSnazdrovia

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ArkandayIM

Arkadaş çok iyi söylemiş.Öyle yap

• quote:

Orijinalden alıntı: G-MoDe

quote:

Orjinalden alıntı: ArkandayIM

Arkadaş çok iyi söylemiş.Öyle yap

Alıntıları Göster
    Char güzelde , Öyle İtemlerede Bronze Premium alınmazki..
    Dikkatli ol ve hemen Gold Premium Çekmeye bak. İtemlerini Kilitle..

• quote:

Orijinalden alıntı: M®t

Alıntıları Göster
    sherion , hb ve bunun gibi resis dmg vurnlara

yüzükle desteklemelisin ozaman +8 in açığın kapatabilirsin

favorindi galiba gla dmg olan +1 ini alırsan hoş bi def dex ve gla dmg ile sharion u tammlarsın

diğerinede rol taktınmi güzel olur

yüzük tavsiyem budur

• quote:

Orijinalden alıntı: M®t

Alıntıları Göster
    Dual +8 Shard yap. Dual Rol. +1 Wp bak derim +0 larına bakma. DD yi salla +8 Chitin bak ona. Sonra Kupeler SilverEarring miydi hatırlamıom onlardan +1 dual bak. Valla Ske belt i değiştirebiliryorsan İron Belt ile takas yap

• quote:

Orijinalden alıntı: pardus34

Dual +8 Shard yap. Dual Rol. +1 Wp bak derim +0 larına bakma. DD yi salla +8 Chitin bak ona. Sonra Kupeler SilverEarring miydi hatırlamıom onlardan +1 dual bak. Valla Ske belt i değiştirebiliryorsan İron Belt ile takas yap

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pardus34

hocam kimse çıkıpta ske belte iron belt vermez hele beramus gibi bi serverda hiç vermez nese
    sana tavsiyem şudur
    +9 Dual Cleaver
    +8 chitn set (kafalık olmasada olur)
    +6 half plate dd 25
    ske dursun
    yüzüklerini dual rol yapmaya çalış
    pendant olarak ya +1 wp seç yada +2 pp
    küpelerinide dual dex 16 hp 3
    yaptın mı
    beramusta iş yapıcak türden bi charın olur dediklerimi dikkate al yüzükleri dual rol yapamazsan görev yüzğü kullan hem hp hem mp hemde resistleri ii sayılır +1 kekodan ii dir hiç olmazsa

• quote:

Orijinalden alıntı: 0Mæ®

quote:

Orjinalden alıntı: pardus34

hocam kimse çıkıpta ske belte iron belt vermez hele beramus gibi bi serverda hiç vermez nese
    sana tavsiyem şudur
    +9 Dual Cleaver
    +8 chitn set (kafalık olmasada olur)
    +6 half plate dd 25
    ske dursun
    yüzüklerini dual rol yapmaya çalış
    pendant olarak ya +1 wp seç yada +2 pp
    küpelerinide dual dex 16 hp 3
    yaptın mı
    beramusta iş yapıcak türden bi charın olur dediklerimi dikkate al yüzükleri dual rol yapamazsan görev yüzğü kullan hem hp hem mp hemde resistleri ii sayılır +1 kekodan ii dir hiç olmazsa

Alıntıları Göster
    ewt ya pp iyi dex veriyo ama hp yönünden cok düsük oluyo +1 wp almaya calısyorum ayrıca 59 lwle kadar sherion satmıyacam +8 shart almayıpda sherion yerine +9 claver almayı düşünüyorum aslında cünkü takıları +1 +2 almak istiyorum sizce kötü bi fikirmi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D__D -- 28 Mayıs 2008; 17:43:58 >

• quote:

ewt ya pp iyi dex veriyo ama hp yönünden cok düsük oluyo +1 wp almaya calısyorum ayrıca 59 lwle kadar sherion satmıyacam +8 shart almayıpda sherion yerine +9 claver almayı düşünüyorum aslında cünkü takıları +1 +2 almak istiyorum sizce kötü bi fikirmi ??

Alıntıları Göster
    warıor char açmıcaksan sat hepsini warıor itemlerin. pp+1 ide sat. wp al bi tane bi tane silver earring+1 yada dex16 küpe al .sherion u salla shard8 yap onuda..yüzükleri kesinlikle şutla rol almaya çalış

• quote:

Orijinalden alıntı: TexasRanger

warıor char açmıcaksan sat hepsini warıor itemlerin. pp+1 ide sat. wp al bi tane bi tane silver earring+1 yada dex16 küpe al .sherion u salla shard8 yap onuda..yüzükleri kesinlikle şutla rol almaya çalış

Alıntıları Göster
    shard ı sağ eline sherion u sol eline tak. ap si fazla olan dagger sağ ele takılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: vormound

shard ı sağ eline sherion u sol eline tak. ap si fazla olan dagger sağ ele takılır

Alıntıları Göster
    Sherion u Satıp +9 Cleaver Al PP yi WP e Çevirirsen İyi Olur Ve Kekuri Ring +1 Fazla İşe Yaramaz Onun İçin Dual Rol Yapman Çok Daha Güzel Olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: vormound

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: vormound

Doğru sölüo

Valla +3 kekuri bile olsa ben görev yüzüklerini takarım çünkü hp ve mp verio kekurileri sat dual rol yap bide eme vea bi tane daha r.e alırsan iyi olur eğer alamıosan görev küpeside iyidir alırsan süper olur ama yüzükleri kesinlikle rol yap He bu arada sherionu satma derim çünkü skiller %18 daha hızlı vuruyor atakta düşük deil sherion kalsın derim hemde çok şekil yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeRVouS_BoY -- 28 Mayıs 2008; 18:56:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NeRVouS_BoY

quote:

Orjinalden alıntı: vormound

Doğru sölüo

Valla +3 kekuri bile olsa ben görev yüzüklerini takarım çünkü hp ve mp verio kekurileri sat dual rol yap bide eme vea bi tane daha r.e alırsan iyi olur eğer alamıosan görev küpeside iyidir alırsan süper olur ama yüzükleri kesinlikle rol yap He bu arada sherionu satma derim çünkü skiller %18 daha hızlı vuruyor atakta düşük deil sherion kalsın derim hemde çok şekil yani

Alıntıları Göster
    YORUMLARINIZ İÇİN COK SAGOLUN ARKADASLAR DİKKATE ALCAM SİMDİLİK SHART VE SHERİON DURCAK TAKI YAPCAM HP VEREN ÖZELLİKLE NE KADAR İYİ VURARSAN VUR HP OLMAYINCA YATARSIN EXE DALARSIN SEXE

• quote:

YORUMLARINIZ İÇİN COK SAGOLUN ARKADASLAR DİKKATE ALCAM SİMDİLİK SHART VE SHERİON DURCAK TAKI YAPCAM HP VEREN ÖZELLİKLE NE KADAR İYİ VURARSAN VUR HP OLMAYINCA YATARSIN EXE DALARSIN SEXE

Alıntıları Göster
    dual we +1, dual +9 cleaver, iron set, chitin +8 set (zaten varmış)dual silver erarring dual rol olmazsa dual +2 kekuri yapabilirsen yap süper olur(biraz fazla uçtum galiba)

• quote:

Orijinalden alıntı: EXIST

dual we +1, dual +9 cleaver, iron set, chitin +8 set (zaten varmış)dual silver erarring dual rol olmazsa dual +2 kekuri yapabilirsen yap süper olur(biraz fazla uçtum galiba)

Alıntıları Göster
    Gercekten carın cok güzel takılarda fena degil +1 kekuring degiştir re al bide wp alsan bence daha güzel olur shard ve sherion dursun ben olsam kullanırdım bu arada bronz pre bitince plat al kilitle derim soyulursan üzülürsün adreamda basarılar daha iyi olunca carı ss le bizimle paylas sevincine ortak olalım ...

• quote:

Orijinalden alıntı: EXIST

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: EXIST

we ??? re dicektin galiba :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.