Şimdi Ara

İŞTE BUDUR AMD 64 2800+ İLE 300 FSB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sözüm sana brandy benim bahsettiğim s754 içini winchhesterla mukayese edecek kadar aptal değilim ayriyetten anakart 300 fsb den fazlasına izin veremiyo izin verse on a da yaparız problem değil ben eldeki imkankarın en iyisini yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAPTAN54 -- 22 Temmuz 2005, 17:41:16 >
  • anakart ne? diye bi soru sorsam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: UcAN the teKMe

anakart ne? diye bi soru sorsam...

kardeş iyi okumuyosun galiba sistemi yazdım zaten
  • tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

Sadece windows un açılması bence birşey ifade etmiyor. CPU zaten 32m Pi de stok fanla ulaşabileceği en üst sıcaklığa erişir 1.75volt ile. Voltaj çok fazla 32M Pi almaya kalkarken dikkat edin bence. Ben 295*9 1.525v ile su soğutmada fanı seviye 2 veya 3 e yükselterek testlerde ısı sorunu yaşamıyorum diğer türlü işlemci 35 dereceyi aşıp yukarı doğru tırmanıyor.

Eğer 32m Pi veya 30 dakikada olsa Prime95 alabilirseniz ne güzel o değerlerde stok fanla...

buyur kardeş zamanın fazla yok ama istersen 32 m de yaparım şimdilik 16 m işlemci 43 derece

• benim anlamadığım bilmar pc ne yapmış, stock fana sponsor mu olmuş?

kahramanlardan bazıları 330 MHz'e kadar yolumuz var diyor, ama esas kahraman anakart zaten 300 MHz diyor.

anlayamadığım bir diğer nokta olayımız 300 fsb mi, yoksa nc ile 2550 MHz yapmak mı? olay 300 MHz fsb ise sorun değil, çarpan küçüldükçe zaten fsb limite gider, nedir yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoL--E 2½ -- 22 Temmuz 2005, 20:38:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PoL--E 2½

benim anlamadığım bilmar pc ne yapmış, stock fana sponsor mu olmuş?

kahramanlardan bazıları 330 MHz'e kadar yolumuz var diyor, ama esas kahraman anakart zaten 300 MHz diyor.

anlayamadığım bir diğer nokta olayımız 300 fsb mi, yoksa nc ile 2550 MHz yapmak mı? olay 300 MHz fsb ise sorun değil, çarpan küçüldükçe zaten fsb limite gider, nedir yani?

+1

aynen katılıyorum... 300fsb diye başlık açıyosanız işlemcinin default çarpanı x300 yani 2700mhz anlaşılır.. yoksa 300 fsb yi getirin en takoz işlemciyi onada yaptırayım ben..
  • quote:

öncelikle bilmar pc nini ne ettiğine gelelim böyle güzel kodlu işlemci getirdiği için ve bu o.c. denemesinde ki sitem bilmar pc nini buna olanak sağladığı için ayriyetten teknik konulularda yetersiz kaldığımda destek olduğu için
    gelelim overclock olayıına senin kabullenemediğin nedir ben çarpanla pek oynamadım sadece 9 dan 8.5 e düşürdüm yoksa bu sistem 2.6 ghz de de çalışltı olay tabiki fsb söyle söylim 290 fsb de 2.6 Ghz iken işlemci performansı daha düşüktü fakat 300 fsb de 2.55 Ghz de performans daha yüksekti eğer olay salt cpu frekansı olsaydı bugün celeronların hatrı sayılır bi değeri olurdu
    daha yükseğe çıkarız diye benimazımdan bişey çıkmadı kim sölediyse ona sor anakart 300 fsb den fazlasına izin vermiyo ama belki bios modla olabilir
    senin rahatsız olduğun konu nedir açık ve net söylüyorum bu değerler çıkan varsa bu platformda gelsin öle extreme şeylere ihtiyaç duymadan ha yoksa kimse bu başaruyı gölgelemeye kalkmasın bu emeklere saygısızlık olur
    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ.....

• quote:

Orjinalden alıntı: KAPTAN54

quote:

öncelikle bilmar pc nini ne ettiğine gelelim böyle güzel kodlu işlemci getirdiği için ve bu o.c. denemesinde ki sitem bilmar pc nini buna olanak sağladığı için ayriyetten teknik konulularda yetersiz kaldığımda destek olduğu için
    gelelim overclock olayıına senin kabullenemediğin nedir ben çarpanla pek oynamadım sadece 9 dan 8.5 e düşürdüm yoksa bu sistem 2.6 ghz de de çalışltı olay tabiki fsb söyle söylim 290 fsb de 2.6 Ghz iken işlemci performansı daha düşüktü fakat 300 fsb de 2.55 Ghz de performans daha yüksekti eğer olay salt cpu frekansı olsaydı bugün celeronların hatrı sayılır bi değeri olurdu
    daha yükseğe çıkarız diye benimazımdan bişey çıkmadı kim sölediyse ona sor anakart 300 fsb den fazlasına izin vermiyo ama belki bios modla olabilir
    senin rahatsız olduğun konu nedir açık ve net söylüyorum bu değerler çıkan varsa bu platformda gelsin öle extreme şeylere ihtiyaç duymadan ha yoksa kimse bu başaruyı gölgelemeye kalkmasın bu emeklere saygısızlık olur
    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ.....

evet şimdi anlıyorum. stock fanla, stock anakartla, 3-5 bios ayarıyla çeşmi-cihan skor yakalamışsın, ben de zannettim ki extreme soğutmalar, riskler aldın da baya uğraştın da yaptın, meğerse sen 2 voltaj, 1 fan 300 fsb yapmışsın. hem öyle extreme soğutmalar, şeylerle uğraşıp da alınan skorlar nedir ki, dimi. başarılarının devamını dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoL--E 2½ -- 22 Temmuz 2005, 21:22:03 >

• tebrikler hayırlı olsun güzel skor elde etmişsiniz birde bizim işlemciler ısınmasa biz bundan şikayetçiyiz vay anasını be amd ne işlemci yapıyor...
  • Kaptan helal olsun kardeşim valla dün denicem demiştin 300 ü bende merak ettim eli öpülecek adamsın helal olsun
  • quote:

EVET EN SONUNDA BAŞARDIM 2 GÜNLÜK ÇALIŞMALARIM SONUCUNDA 300 FSB YAPTIM BANA MADDİ VE MANEVİ DESTEĞİNİ ESİRGEMEYEN
    BİLMAR PC EKİBİNE (www.bilmarpc.com) özelliklede SAYIN BAHATTİN BEY'e vede Nuri kardeşime(exo1905) teşekkür ediyorum

bu arada hepsi stock soğutma

Kaptan hll olsun. bu işlemcinin kodu ne ?
  • benim anlamadığım pol arkadaş neden herşeye içgüdüsel muhalefet ediyorsun daha okumadan adam. asılmış işte dahane olsun zaten okumuşun sonra hallolmuş neyse
    garfieldde ona uymuş

bende kaptana özendim

http://img326.imageshack.us/my.php?image=sandra5ug.jpg

http://img348.imageshack.us/my.php?image=2565mhz0em.jpg

ben çarpanı 9 yapıp 280 fsb ye dayadım ama remleri çok geri aldım

bu arada patronun baba adammış valla sistem yansa külliyen zarar

işlemci ne işlemci be 43 derece bendeki 52 derece oluyo ama kasa dandik üflemesi yok fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkercom -- 23 Temmuz 2005, 3:23:14 >

• quote:

quote:

Sadece windows un açılması bence birşey ifade etmiyor. CPU zaten 32m Pi de stok fanla ulaşabileceği en üst sıcaklığa erişir 1.75volt ile. Voltaj çok fazla 32M Pi almaya kalkarken dikkat edin bence. Ben 295*9 1.525v ile su soğutmada fanı seviye 2 veya 3 e yükselterek testlerde ısı sorunu yaşamıyorum diğer türlü işlemci 35 dereceyi aşıp yukarı doğru tırmanıyor.

Eğer 32m Pi veya 30 dakikada olsa Prime95 alabilirseniz ne güzel o değerlerde stok fanla...

buyur kardeş zamanın fazla yok ama istersen 32 m de yaparım şimdilik 16 m işlemci 43 derece

yaw bu ne?

16m i 23 dakika 45 sn de almışsın bumudur performans bi aşağıya bak bakalım bu benim sistemden bir görüntü 32m i kaç dk da almış...

http://image.donanimhaber.com/upfiles/11126/7AA2B4C1F6FD44319DA41537FBE8FC3F.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed-Step -- 23 Temmuz 2005, 10:45:51 >

• @exo1905

Banada yarım edermisin anakartta cold boot sorunu var bir türlü halledemiyorum
  • quote:

quote:

quote:

yaw bu ne?

16m i 23 dakika 45 sn de almışsın bumudur performans bi aşağıya bak bakalım bu benim sistemden bir görüntü 32m i kaç dk da almış...

http://image.donanimhaber.com/upfiles/11126/7AA2B4C1F6FD44319DA41537FBE8FC3F.jpg

SEN ARKA PLANDA ÇALİŞAN PROGRAMLARIN FARKINDA DEĞİLSİN HERHALDE........AYRICA SENİN İŞLEMCİN FARKLI YAPABİLİYORSAN BU İŞLEMCİYLE YAP ......O ZAMAN SENİN AÇTİĞİN TOPİC E BEN FX57 İLE DALAYİM.....AYRICA ONUN KONULUŞ AMACI STABİL Mİ- SICAKLIKLAR NASILDIR DİYE.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybera -- 23 Temmuz 2005, 10:55:49 >

• Bu arada şunu eklim tamam 300 fsb senin için yüksek bi değer olabilir ama rami böl bölebildiğin kadar, çarpanı düşür vurdur FSB yi bu OC de ne amlam taşıdı. Genel olarak sistemin bütün bileşenlerini eş değer arttırmazsan zaten işlemcinin performansı artsa bellekler yetişemeyeceğinden dar boğaz oluşacak.

Burda senin şevkini kırmak istemiyoruz yada yaptığın olayı kıskanmış çekemiyorda değiliz ne güzel elindeki olanaklarla birşeyler yapıyorsun ama olayı dünyayı kurtaran adam mantığında lanse etmek yanlış sadece burada eleştiri yapan kişiler buraya takılmış durumdalar. Bence haklılar.
  • quote:

SEN ARKA PLANDA ÇALİŞAN PROGRAMLARIN FARKINDA DEĞİLSİN HERHALDE........AYRICA SENİN İŞLEMCİN FARKLI YAPABİLİYORSAN BU İŞLEMCİYLE YAP ......O ZAMAN SENİN AÇTİĞİN TOPİC E BEN FX57 İLE DALAYİM.....AYRICA ONUN KONULUŞ AMACI STABİL Mİ- SICAKLIKLAR NASILDIR DİYE.....

Dal kardeş sen Fx57 ile gel performans farkına bakarız bu OC bana bişiler katmışmı katmamışmı öğreniriz. Stabilite için ilk başta yaparsın hatta ben ilk testde arkada nette gezme msnde chat yapma ve benzeri ne varsa yaparımki sorun çıkacakmı bakarım. Ama sadece Super pi ise olay burada rakama bakmak hakkımız diye düşünüyorum çünkü çok ciddi bir fark var.

• işlemci düşük bir işlemci olduğu için sadece 1m de fark ediyor
  • Doğrusunu söylemek gerekirse müdahaleye gerek olmuyor gibi görünse de; belki biraz reklam amaçlı açılmış hiçbir farklı niteliği bulunmayan çok standart değerler verilerek büyük işler başarılmış gibi oluşturulmuş bir topiğin ötesine geçilememiş...

Ayrıca kişisel tartışma olmasın lütfen... Burası konu dışı değil ve herkesin çok daha seviyeli olmasını gerektiğini düşünüyorum...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.