Şimdi Ara

İşte büyük bir terbiyesizlik!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan insanlarda kutsal kalmamıs !!! insan demey 1000 sahit ister böle serefsizler oldugu surece ıslah olmaz bu dünya !!!adi köpekler hepsinin tuttugu mausu klavyeyi monte edecen bi yerlerine bak bakalım sesleri solukları cıkıomu !!
  • Yapılan Hiçbirşey Karşılıksız Kalmıyacaktır..
  • Orjinalden alıntı: __ExTaZiMeN__

BEN SİZE 1 SS LER KOYARDIM AMA KONU KAPANACAK DİYE KOYMUYORUM ALLAHA KİTABA KÜFREDEN SADECE YABANCILARMII HAYIR TÜRKLERDE ALLAHA KİTABA KÜFREDİYOR TÜRKLER DE EDİYOR YABANCILARA KIZIONUZ İLK ÖNCE TÜRKLERİ ADAM EDİN SORA YABANCILARA KIZIN BELKİ AÇDIM KONUYU GÖREN ARKADAŞLAR VARDIR NUM@N SAOLSUN SANKİ 1 ŞE VARMIŞ GİBİ KAPADI KONUYU
    +++++++++
  • quote:

Orjinalden alıntı: Efsane34

miiZah pek doğru biri değil , ReGroup un slotu Paramun1 ve bende onlarla takılırken gece gündüz kasardık bi ara boss düştü slota boşlandı , o arada miizah slotu beklio ya direk slota geçmiş ondan sonra 3 gün ks yaptılar clanı bozuldu adamın , İnşallah burdada miiZah KS e gitmemiştir ..!

Olayları Biliyonda Pek Doğru Bilmiyon. Herkez Bişi Der Herkez Bişi yazar Cizer. Sen Bildiğini Yazmışsın Elbette Fakat. miZah pek Doğru biri değil Derken. Kendi Fikrini Düşünceni Atmışsın ortaya.
    Herkezin Vardir Bi düzgün yeri.
    He Diyosan ki Olayi Bilmiyorum. Anlatalım da Bil madem.
    Bahsettiğin Olay Günü Trol Berserker Kesiyoduk Biz Clanla.
    O Ara Gidenler oLdu Buna istinaden Paramunda Doğru gittik.
    Slot Boştu. ReGroup Tan bi Kac Kişi Slotta Takla Atmiş Fakat Slotta incin Top oynuyo
    Yani Sıra. Slot Kimsenin Tapulu malı elbette Deyil.
    Herkez Kasacak Herkez Ex Yapacak. Ama Bu paramunda Olur Yada Bi başka Yerde olur.
    ReGroup Namı Diğer Adıyla KsGRoup Clanı Beramusun Hiçbir Hicra Köşesinde Adam gibi işler yapmamıştır.
    Zaten Dünde Bugunde Görüyoruz ki shaqun Tüm Clanını Satıp. Adamların itemlerini Droplarını Alıp Orc olarak Elmoradı Terk etmiş bi insan.
    Ben o gun o Slota girip Parti Kurduğumda. KsGroup Clanı Gelip Yavaş Yavaş Toplanmaya başladı.
    Akabinde Bu slot bizim Deyip Burdan Cekin Gidin deyip Ks yapmaya başladılar.
    Ben Kuru Gürültüye. Papuc Bırakacak Adamda Deyilim. Kaldi ki 3 Gün deyil Sonuna Kadarda Orda Direnirdim
    Ama 3 Gün sonunda Cektim gittim. Clanım dağılmadı. Ben Kendim Bozdum.
    O olay Sırasında Elbetteki Adamlar Kasıyor Ve aynı Clanda olduklarından. Kendi Clanlarını Korumak Zorunda.
    Fakat Tüm Beramus Bilir ki Orda miiZah haklıydı.
    Ben bugun Dönüp Arkama Baktığımda. o KsGroup Clanındaki inSanlar. Bugun Route66 Clanında.
    Kin Tutmadı miiZah. Tutsaydı orda Saygısızlık edenleri Bugun Kendi Clanında Barındırmazdı.
    inSan oğLudur Herzaman Bir yerlerde Bişeyler Söyler.
    Ama inSan biLdiği Şeyleri Emin olDuğu Şeyleri Söylemeli Her Daim.
    Buna istinaden Bilmediğin Şeyleri Önce Sor. Sonra öğRen Sonra Cık burda Demeçler ver.
    Bana Hakaret Ettin. Genede Kızmıyorum sana. Neden ? Cünkü Bilmediğin Şeyleri Cıkıp yazıyosun.
    Senden Ricamdir bu. Emin olduğun. Gerçekten bildiğin şeyleri Kalk Yaz.
    Başarılar dilerim.

• Yuh Var Böyleleri. Geçenlerde Areste bir Türkte Allaha Küfür ediyordu
  • beyin yıkıyorlar kardesim adamları değiştiriyorlar benim arkadaslarımda vardı oturum konustum ve düzeldiler biz elimizden geleni yapalım da gerisi boş
  • quote:

Orjinalden alıntı: OrQuN

Yapılan Hiçbirşey Karşılıksız Kalmıyacaktır..
  • herkesin inançlarına saygı duymak gerek doğru veya yanlış yolda olsunlar bunlar haddini aşmış cezasını allah vericek tabikide...
  • greenster ile konuşuldu bu resim sanırım yarın ticket atılcak yada bulundukları clana girip gm bizzat yazıcak bunu üzücü durum ...
  • bunun gibileri insanlıktan men edecen varmı ötesi öldürecen ineler
  • bu nun gibilere slot yok beylerr...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Master_Star

BunLarın KafaLarını Tutup Tokuşturacaksın KırıLana Kadar ŞrfsizLer.

hyr bu iyi bişi olmas .
    duvara sürttürüp çınkı çıkartacaksın :P
  • boss keserken exp e yatar inş tek bir humanı kesemeden kızarır ölür inş böle ş.refsizlik olmas ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: miizah

quote:

Orjinalden alıntı: Efsane34

miiZah pek doğru biri değil , ReGroup un slotu Paramun1 ve bende onlarla takılırken gece gündüz kasardık bi ara boss düştü slota boşlandı , o arada miizah slotu beklio ya direk slota geçmiş ondan sonra 3 gün ks yaptılar clanı bozuldu adamın , İnşallah burdada miiZah KS e gitmemiştir ..!

Olayları Biliyonda Pek Doğru Bilmiyon. Herkez Bişi Der Herkez Bişi yazar Cizer. Sen Bildiğini Yazmışsın Elbette Fakat. miZah pek Doğru biri değil Derken. Kendi Fikrini Düşünceni Atmışsın ortaya.
    Herkezin Vardir Bi düzgün yeri.
    He Diyosan ki Olayi Bilmiyorum. Anlatalım da Bil madem.
    Bahsettiğin Olay Günü Trol Berserker Kesiyoduk Biz Clanla.
    O Ara Gidenler oLdu Buna istinaden Paramunda Doğru gittik.
    Slot Boştu. ReGroup Tan bi Kac Kişi Slotta Takla Atmiş Fakat Slotta incin Top oynuyo
    Yani Sıra. Slot Kimsenin Tapulu malı elbette Deyil.
    Herkez Kasacak Herkez Ex Yapacak. Ama Bu paramunda Olur Yada Bi başka Yerde olur.
    ReGroup Namı Diğer Adıyla KsGRoup Clanı Beramusun Hiçbir Hicra Köşesinde Adam gibi işler yapmamıştır.
    Zaten Dünde Bugunde Görüyoruz ki shaqun Tüm Clanını Satıp. Adamların itemlerini Droplarını Alıp Orc olarak Elmoradı Terk etmiş bi insan.
    Ben o gun o Slota girip Parti Kurduğumda. KsGroup Clanı Gelip Yavaş Yavaş Toplanmaya başladı.
    Akabinde Bu slot bizim Deyip Burdan Cekin Gidin deyip Ks yapmaya başladılar.
    Ben Kuru Gürültüye. Papuc Bırakacak Adamda Deyilim. Kaldi ki 3 Gün deyil Sonuna Kadarda Orda Direnirdim
    Ama 3 Gün sonunda Cektim gittim. Clanım dağılmadı. Ben Kendim Bozdum.
    O olay Sırasında Elbetteki Adamlar Kasıyor Ve aynı Clanda olduklarından. Kendi Clanlarını Korumak Zorunda.
    Fakat Tüm Beramus Bilir ki Orda miiZah haklıydı.
    Ben bugun Dönüp Arkama Baktığımda. o KsGroup Clanındaki inSanlar. Bugun Route66 Clanında.
    Kin Tutmadı miiZah. Tutsaydı orda Saygısızlık edenleri Bugun Kendi Clanında Barındırmazdı.
    inSan oğLudur Herzaman Bir yerlerde Bişeyler Söyler.
    Ama inSan biLdiği Şeyleri Emin olDuğu Şeyleri Söylemeli Her Daim.
    Buna istinaden Bilmediğin Şeyleri Önce Sor. Sonra öğRen Sonra Cık burda Demeçler ver.
    Bana Hakaret Ettin. Genede Kızmıyorum sana. Neden ? Cünkü Bilmediğin Şeyleri Cıkıp yazıyosun.
    Senden Ricamdir bu. Emin olduğun. Gerçekten bildiğin şeyleri Kalk Yaz.
    Başarılar dilerim.

huh salı akşamı ds lerde de söyleyebilseydin keşke bunu.....2 saat kenarda bekledin ve sonra burası bizim gidin demedinmi....gezegeninin adamı ol biraz...bişe savunuosan oyunda da aynısını yap..yapmıosan da
    traş yapma....

• alayının a.q pustları serefsiz bunlar zaten serefli olan biri böle sözcük kullanmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalstroke -- 2 Mayıs 2007; 8:35:44 >
  • ŞEREFSİZ BUNLAR MİLLET TÜRKLERİ HACKLEMEYİN BÖYLE ŞEREFSİZLERİ HACKLEYİN
  • menthalion dogru söylüyor biraz dürüst ol miizah sen hep clan kurunca ağa baba oluyorsun nedense womanizerdeykende pek bi ağır abiydin ama ben sesimi çıkarmıyorum GraveYard a gelince alayı polonyalı gavur ne beklicenki dinimizi kitabımızı bilmez onlar ama anlatabilsen hepimizin Rabbi bir diye gelde anlat işte gavur bunlar
  • beyinlerini dagıtcan bunların kafataslarını kırp beyınlerını köpeklere kedılere yem olarak dagıtcan
  • Ulen hepsi elime bi düşecek war yaa ....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.