sabahtan beri bakıyorum ama içimden gelmiyor bir türlü .kusura bakma
kusura sünnetçiler bakarmış
quote:
Orjinalden alıntı: Dj AnGeL Of AnGeL 99
quote:
sabahtan beri bakıyorum ama içimden gelmiyor bir türlü .kusura bakma
kusura sünnetçiler bakarmış
açık sözLüsün muahaha :)))))
ozaman kızLar kusursuz mu oLuo :))))
valla sende çok zekisin
Ma goddness who in this Pic.
delirdi gene....
DElirttin beni
aski portofino'da buldum çünkü hala hayallere inaniyorum kaderin tuhaf oyunu portofino'da kalbimi aldi sabahin tatli büyüsünde deniz seni bana getirdi gözlerimi hafifçe kapiyorum ve yanimda portofino'da seni yeniden görüyorum seni beklemekte oldugum gökyüzünün bir kösesini hatirliyorum o kadar sevdigim yüzünü hatirliyorum ve öpülesi dudaklarini aski portofino'da buldum o öpücükleri bir daha asla unutmayacagim yolum artik hüzünlü degil portofino'da aski buldum ama o ilahi geceden sonra gündüz vakti çan çalarken duydular onu bizim askimiz için çaliyordu, portofino'nun komsu köylerinde bile duyulan o çani
çok sevdiğim portofino şarkısının sözleri.. paylaşmak istedim.. mutlu yıllar...
Çok Seferim bende...Teşekkür ederim...
BirDe My Way hastasıyımdır...
Ya Ben sana inanamamaya başladım....Şaşırtıyosun beni....
quote:
Orjinalden alıntı: Dj AnGeL Of AnGeL 99
Çok Seferim bende...Teşekkür ederim...
BirDe My Way hastasıyımdır...
Ya Ben sana inanamamaya başladım....Şaşırtıyosun beni....
bende inanmıorım :)))
ona sen nesine inanmıosun.. :)
Gece Çok Kaşırmışız valla...
iyide benim doğum günüm zaten 14 martta ki....
Gelenekseldir benim doğum günlerim...Tam 24 saat sürer
tarih ve saat mefumu yok galiba sende.. bugün hala ayın 14 dü
Doğum günün kutlu olsun
Dogum gunun kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kus yaptım konacak pencerene. Karakollar benı alır sorgular gecelerce hıc bekleme belkı gelmem gelemem senelerce
ALSANA BİR MART KEDİSİ DAHA HEYO HEYO PASTA GELMEDİ..
quote:
Orjinalden alıntı: guide
Doğum günün kutlu olsun
teşekkür ederim
Dün Gece saat 00:00 de başlayan parti bugün boyunca yine devam edicek...Çalışan arkadaşlar ofislerinden katılabilirler
quote:
Orjinalden alıntı: ZoGeL®
Dogum gunun kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kus yaptım konacak pencerene. Karakollar benı alır sorgular gecelerce hıc bekleme belkı gelmem gelemem senelerce
1 tane daha doğum günü şarkısı vardı ...aklıma gelmedi şimdi ..Bülent Ersoy mu söylüodu?
heh buldummmmm..Doğum günüm banaaaaaaa geldiğin gündürrrrrrrr içimdeki özleeeeeeeeeemm ateşi söndürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....bilmemne bilmemne Ben doğdummm doğalıııııııııı şimdi mutluyuuuuuuuuuummmmmmmmmm
teşekkür ederim ZoGeL® Doğum günü anca bu kadar güzel kutlnırdı
quote:
Orjinalden alıntı: aSiKaN
bende inanmıorım :)))
ona sen nesine inanmıosun.. :)
Fazla iç gıcıklayıcı bi hali var bi kaç gündür...dikkatimi çekio...Zıpır bişe die düşündüğüm zamanlarda ağı abi cevaplarla beni şoka sokuoo
MUTLU YILLAR
@kan34 Çok teşekkür ederim....Nice yıllara hep birlikte...
Parti kaldığı yerden devam bu akşam saat 22 den sonra Doğum günümün son saatlerinde yine burlarda oluciiiz...şimdi oldugu gibi