Şimdi Ara

İşte DVD ve HDTV farkı tıkla ve gör... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Emin ol a zaman da bir 100 yıl sonra doğsaydım dersin.Bu işin bir sonu yok.Ya bide televizyonun yeni icat edildiği zamanda doğsaydın,Fenerbahçe-Galatasaray maçını nasıl izleyecektinOlaya bir de bu yönden bakmak gerekiyor bence.
    quote:

Orjinalden alıntı: channex

ulan bi 100 yıl sonra dogsaydım keske. teknolojiye bak bea..

• amerikada bazı kanallar bu teknoloji ile yayın yapiolar daha bizim kablo tv ye bakın allah aşkına,bırakın 1 seneyi 10senede zor gelir

tabi hddvd playerlar yakında çıkar ama tv HD desteklemiyorsa ne işe yarayacak
  • tek kelimeyle
  • Yaw, bırakın HD, Low Density'i...

Ne zaman çıkacak Hallographic 3D Laser Visualiser ( Kısacası H3DLV ) ? Bana onu haber verin

H3DLV 'yi de ben uydurdum. yarın öbürgün amerikalılar kopya ederse, biliyorum ben ne yapacağımı..!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi science_is_4_ever -- 4 Mart 2006; 0:09:57 >
  • ÜÇÜNCÜ RESİME MAUSE İMLECİNİ HIZLI HIZLI ÇEKİP BIRAKTIĞINIZDA GÜZEL GÖRÜNTÜ ORTAYA ÇIKIYOR

BU ARADA HDTV DENİLENLER DAHA KALİTELİ VE ÇOK DA GERÇEK RENKLER....
  • HD Teknolojisi ileride çok yayılacak.HD CAM ler de ortaya çıktı mesela bunlar küçük ve pratikler ve sinema kamerasının yaptığı işlevi yapıyorlar.Evet bana kalırsa yakında film kameraları tarihe karışacak.
  • 1080p video var elimde 10-15 tane. Sıkıldıkça izliyorum, kendime geliyorum ya.. Olamaz böyle bir kalite kardeşim...
  • hotbirdde hdforum var ss2 si olanlar bilir çözünürlüğü 1900x makina zor kaldırıyortenis maçını gösteriyor maçı izleyen adamlarrın yanında baban olsa anında tanırsın o kadar ayrıntılı ve kaliteli
  • hd ile de bitmicek ki bu teknolojiyi destekleyen tvler de lazım
    yoksa hikaye olur...
    + dvd kalitesi bu örneklerden daha iyi kalitede nerdeyse vcdye benzemiş örnekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 4 Mart 2006; 3:25:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.