Şimdi Ara

İşte en çok Bitcoin varlığına sahip 10 şirket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte en çok Bitcoin varlığına sahip 10 şirket

MicroStrategy tarafından son olarak 4200 civarında Bitcoin satın alınması ile bir kez daha kurumsalların kripto para piyasasına ilgisi öne çıktı. Peki kurumsal cephede en çok Bitcoin barındıran şirketler hangileri? Coingecko veri tabanına göre işte o şirketler:

En çok Bitcoin bulunduran şirketler:

• MicroStrategy – 129128 BTC (Yazılım ve bulut şirketi)/5.5 milyar dolar

• Tesla – 48000 BTC (Otomotiv)/2 milyar dolar

• Galaxy Digital – 16402 BTC (Kripto odaklı banka)/700 milyon dolar

• Block – 8027 BTC  (Eski adıyla Square, ödeme sistemleri)/343 milyon dolar

• Marathon Grup – 4813 BTC (Bitcoin madenciliği)/205 milyon dolar

• Hut 8 Mining – 4724 BTC (Bitcoin madenciliği, tamamen kazılmış miktar)/202 milyon dolar

• Coinbase – 4483 BTC (Borsa)/191 milyon dolar

• NEXON – 1717 BTC (Oyun şirketi)/73 milyon dolar

• Voyager Digital – 1239 BTC (Kripto komisyoncusu)/53 milyon dolar

• Riot Blockchain – 1175 BTC (Bitcoin madenciliği)/50 milyon dolar

Ayrıca Bkz.Elon Musk ve Jack Dorsey’in firmaları güneş enerjili Bitcoin çiftliği kuracak

Listede ilk 4 firmanın madenci çiftliği harici firmalar olması dikkat çekiyor. Bu firmalar farklı gelir yöntemlerine sahip olduğu için genelde ellerinde uzun süre BTC tutabiliyor. Piyasayı da çok fazla etkilemiyor. 

Büyük madencilerin kâr realize etmek için zaman zaman BTC satışı yapması piyasayı da derinden etkiliyor. Halka açık sadece Coinbase olduğu için kripto para borsalarının ellerindeki Bitcoin rezervi hakkında bir bilgi yok. 

Kaynak:https://www.coingecko.com/en/public-companies-bitcoin

• İkinci sırada Elon Musk Tesla – 48000 BTC 2 milyar dolar!!!!
    Bu adam bitcoin zirvede iken çevreyi kirletiyor bitcoine hayır deyip bir haftada bitcoini alaşağı eden adam değil mi? Şaka coini Dogecoini'de ateşleyip milletin eline milyar dolarlardan verip yine çaktıran değil mi.
    Düşmüş coine gaz verip kar ediyor kar etmiş coini batırıp alttan alıyor. Bütün bunları rahat rahat yapabilmek için de twittera ortak oluyor. Kusura bakmayın yeni bir Trump geliyor, hatta geldi de başkanlık için sıra bekliyor.
  • Anlaşılan ekrem'de iyi bitcoin var.

• Çevreye verdiği zarar ortada ne ürettiği belli olmayan bir mekanizma umarım çok uzakta olmayan bir gelecekte fişini çekerler.

• İkinci sırada Elon Musk Tesla – 48000 BTC 2 milyar dolar!!!!
    Bu adam bitcoin zirvede iken çevreyi kirletiyor bitcoine hayır deyip bir haftada bitcoini alaşağı eden adam değil mi? Şaka coini Dogecoini'de ateşleyip milletin eline milyar dolarlardan verip yine çaktıran değil mi.
    Düşmüş coine gaz verip kar ediyor kar etmiş coini batırıp alttan alıyor. Bütün bunları rahat rahat yapabilmek için de twittera ortak oluyor. Kusura bakmayın yeni bir Trump geliyor, hatta geldi de başkanlık için sıra bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 10 Nisan 2022; 14:04:38 >
  • bitcoin çöp, bitcoin ponzi, bitcoin çiftlikbank... yersen...

dünyanın sayılı şirketleri milyar dolarlarını bitcoine yatırıyor ama bizim kykda akşam yemeğine 5 lira fazla vermekten kaçınan dh tayfası daha iyi biliyor.

• Lfg.org Luna Foundation Guard ı atlamışsınız 3. Sırada 35,767.98 adet BTC $1.5milyar değerinde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Adamın suçu yok. Bunu anlamayacak kadar cahil olan halk suçlu. Adamda da iş insanı zekası var. Helal olsun diyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jowiyaga kullanıcısına yanıt

İş insanı zekası olmasa nasıl milyarder olur ki parayı sevmeyen biri bu kadar para kazanamaz zaten. Ama her tilkiye, çakala ve kurda da piyasayı çok iyi dolandırıyor, çok iyi para kazanıyor diye helal olsun denmez. O zaman mafya ve uyuşturucu baronlarını iş başına getirip patron yapalım. Bizi çalıştırıp sömürüp kendileri zengin olsun.

• 998 Bitcoini olan ben İşte en çok Bitcoin varlığına sahip 10 şirket 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • joven kullanıcısına yanıt

Ya 20 yıldır bu forumdasın. Burası zamanında sağlam bir teknoloji forumuydu. Sen nasıl bu kadar teknoloji fakiri olabildin? Ciddi soruyorum. Yazdıkların o kadar saçma ki doğrusunu anlatsam, "illa reyiz" diyecek akp seçmeni gibi olduğunu düşünüyorum.

Fazlasıyla yanlışsın. Doğruları dinlemek istersen, anlatırım. Grafik üzerinde de anlatırım.

• TechVET kullanıcısına yanıt

Savunanlar yatırım yapanlar haliyle savunacaklar bu işin doğasında bu var, olayı siyasete taşımanız beni yanlış anlamayın

kavgaya hazır sokak serserisi tiplerini anımsatıyor.

O zaman şöyle örnek vereyim, ne desem kabul etmeyeceksiniz. Argümanlar da hatalı. Dünya'ya zarar veriyor olayı tamamen komedi. Gittikçe yeşil enerjiye dönüyor zaten.

Yatırım yaptığım için savunmuyorum. Değerli gördüğüm için yatırım yaptım. Arada büyük fark var. Finans hakkında muazzam bir cahillik var. Bunu çok açık görüyorum.

Bende şöyle örnek vereyim bir elma üreticisi borsada işlem görüyor yani bu elma üreticisinin şirket olarak bir real değeri var ürettiği bir katkı var peki bu bitcoin ve türevlerinin üretime bir elma üreticisi kadar katkıları varmı real anlamda.

Klasik manada düşünmekle olmuyor artık. Her şey elektronik. Para da öyle. Dinazor ekonomistlerin anlamadığı o. Warren Buffett da böyle diyerek, Apple'a yatırım yapmamıştı. Yıllar sonra tepeden yaptı yatırımı.

Algoritması belli, arzı belli. Üretim sistemi ile güvenliği aşırı yüksek. Ben Bitcoin için konuşuyorum. Altcoinlerin %95'den fazlası çöp. O başka mesele.

Güvenlik hususunda dev markaların durumu ortada bitcoin belki bugün güvenli olabilir peki yarın?

Hayat gerçektir digital dünya sanaldır bu diigital para gerçek hayatın içerisinde sadece bir araçtır bugün belki birileri fişini çekecek Apple gerçek real bir şirket ürettikleri ortada yani mal satıyor para karşılığında bitcoin ne satıyor kağıdın alternatifiyim

diyor bence paranın alternatifi altındır herzaman real değeri vardır barışta ve savaşta.

Dijital dünya değil, kripto para işte bu. İşlemci gücüyle üretiliyor. Kimse fişini çekemez. Öyle bir fiş yok. Bitcoin sınırlı ve mükemmel bir algoritma ile üretiliyor. Ülkeler istedikleri kadar para basıp, enflasyona ve finansal krizlere yol açıyor. Buna karşı çıkartılmış bir para Bitcoin. Bence o klasik kafadan çıkıp, araştırmaya başla. Al diye demiyorum, klasik kafayı bir kenara bırakıp, anlamaya çalış.

• Bitcoin savunmasam klasik kafa savunursam modern kafa zaten bitcoin asla paranın yerini alamayacak bakın değer ölçümü dolar ile ölçülüyor neticede para olmadan bitcoin koskoca bir sıfır altın olsa bir değeri olur bitcoin bir değeri yoktur.

Savun diyen yokki. Argümanlarını düzelt. bugün dolarla ölçülüyor, yarın başka şeyle ölçülür. Dünya değişiyor.

O adam sayesinde 2 yıllık gelirimi 1 haftada aldım ben insanlar aç gözlü oldukları için kaybetti.Durmaları gereken noktayı adamın kalkıp söylemesini bekleyemezsiniz .Açık açık ben bump lıyorum trene binmek isteyen binsin dedi bizde bindik kendimize göre bir yerde de indik.İşte en çok Bitcoin varlığına sahip 10 şirket  Ha %477 yükselmiş bir coin den çıkmayıp daha da yükselmesini beklemeK kimse alınmasın ama manyaklık bende %300 küsür civarı çıkmıştım aynı mantıkla 4/1 kaybetmiş oluyorum. 2015 den beri çeşitli coinleri alır satarım 2012 ile 2015 arasında ki bitcoinlerimi mesela 3500 ile 7800 dolar arasına satmıştım.(Genel olarak elde tutmuş olsam sanırım başka bir ülkedeydim) Kimisi kupon yapar kimisi milli piyango bileti alır bende 50-100-200 dolar atar izlerim .Çok basit bir risk algı sistemim var biraz izler %15-20 düştümü bir miktar alır daha fazla düşerse ekleme yaparım.Toplam paramın %20 sine geldi mi çıkarım şapkamı alır çıkarım cebimdeki son para ile değil riske atılacak para ile yaparım .Zamanında çok para da aldım aldığımı da bıraktığım oldu genel toplamda şaka maka hayatımı güzelleştirdiği gerçek. Adettendir YTD İşte en çok Bitcoin varlığına sahip 10 şirket 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 12 Nisan 2022; 22:49:43 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.