|
İşte Game Pass'e gelecek olan tüm oyunlar ve tarihleri
-
-
game pass büyük nimet -
Bu assassins creed series ne zaman gelecek pass e -
Oyun fiyatları 1.200 den başlıyorken gamepass bedavaya bu oyunları oynatacak bize harika -
33 Immortals hades çakması olmuş, bazısı ciddi çöp oyunların.
Payday 3, Cities Skylines efsanelerinin olması mükemmel.
Forza, Flight Simulator zaten efsane. -
Bu sefer güzel oyunlar veriyor her ay çöp indie oyunlardan sıkılanlar için iyi -
Ya arkadaşlar bırakın artık şu çöp laflarını. Şu oyunlardan sadece 1 tanesini satın almaya kalksanız aynı paraya 24 ay gamepass alabiliyorsunuz. -
Bizim onu prime gaming e de anlatmamız lazım adamlar yılda 1 kez AAA oyun veriyor -
sadece stafield için gamepass alınır. yakında diablo’lar cod’lar da gelecek. ingiltere reddine sevinenler otursun izlesinler. -
Starfield, Forza, MFS bu üçü zaten nerdeyse 3bin lira değerinde. Bunun 10'da 1'ine 1 yıllık Game Pass Ultimate alınıyor. Çöp zart zurt diye zırvalamayı bırakın artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizcan44 -- 13 Haziran 2023; 23:12:23 > -
Call of duty ler gelirse o zaman ortalık şenlenecek -
Çöpe çöp demek mi suç kaç aydır inde oyun veriyor savunulcak bi tarafı yok fiyatları alakasız saçma sapan fiyatları alan yoktur bile güzel oyun veriyorsa seviniyoruz. -
Lies of P de gelecek -
Alma kardesim o zaman?
Begenmedigin seyi kullanma, protesto et.
Git PS al mesela oyun basi 1000 lira ver.
Bir AAA oyun ne kadar butceyle yapiliyor haberin var mi? Ne yapacak her ay AAA kalitesinde oyun mu verecek.
Verdigin 30 liraya karsilik alamiyorsan iptal et. Ama etmeyeceksin.
-
Sana mı sorucam? Keyfimin kahyasımısın psde deluxe var öğren sonra yorum yap -
Ne oldugunu cok iyi biliyorum. Tamam iste sen ps delux'te 2 yillik oyunlardan oyna, birde ps kardeslikten korsan olarak hesap alisverisi yap. Tam senlik. Bosver gamepass cop. Ver spiderman 2'ye 1000 lira rahatla. sonra onu bozdurur bozdurur satarsin.
-
Deluxeden oynuyorum kafam rahat orasında çöp veriyor arada babamın şirketi değil senin gibi fanboyluk yapayım -
Fanboyluk yapan sensin iste. PS fanboy oldugun icin cop diyosun zaten. Sadece bu yil ilk gunden verdigi buyuk oyunlara bak; atomic heart, wo long vs. bi tanesi yillik ucretinin 3 katina satiliyo ps 'de.
Hadi iptal et goreyim gamepass'ini. Git delux'den oyna iste 2 yillik eski oyunlari.
-
Güzel. PS cephesinden de güzel bir atak bekliyorum.
Bu arada Cyberpunk 2077: Phantom Liberty (26 Eylül) demişler. E bu DLC. Ana oyunu vermeyip DLC mi verecekler sadece? O zaman oynamak için ana oyunu satın alman gerecek. Saçma. Tersi olsa yine kabul edilebilirdi. Belki de ek paketiyle birlikte verirler yani umarım. -
çöp diyen arkadaşları seviyorum inşallah gamepass almıyorsunuzdur. Çok talep olursa zam yemesi kaçınılmaz olur.
Starfield, Forza, MFS bu üçü zaten nerdeyse 3bin lira değerinde. Bunun 10'da 1'ine 1 yıllık Game Pass Ultimate alınıyor. Çöp zart zurt diye zırvalamayı bırakın artık.
|
Ya arkadaşlar bırakın artık şu çöp laflarını. Şu oyunlardan sadece 1 tanesini satın almaya kalksanız aynı paraya 24 ay gamepass alabiliyorsunuz.
|
sadece stafield için gamepass alınır. yakında diablo’lar cod’lar da gelecek. ingiltere reddine sevinenler otursun izlesinler.
|
Oyun fiyatları 1.200 den başlıyorken gamepass bedavaya bu oyunları oynatacak bize harika
|
Torrentçiler gelmiş mis gibi servise çöp diyorlar.
|
aylık 30 liraya aldığın üyelik sistemine çöp demek nankörlüktür birader. Şikayet ettiğin ürünü niye kullanıyorsun ? Kullanma kafan rahatlasın... Şaka gibi ya 30 lira dediğin para bi cips bi gofret parası olmuş sen çöp oyun veriyorlar diye şikayetçisin. Komple indie çöplerini versinler ( indie çöplerini veriyorlar zaten ona hayır demiyorum ) yine 30 liradan fazla eder o çöp indieler. Day one muhabbetine girmedim daha. Gamepass in bu sene verdiği day one oyunların ps ve steamdeki fiyatlarına bak sonra gel derdini anlat. --- Bizim millete iyilik yaramıyor arkadaş. Bu tipler yüzünden olan bize olacak ona üzülüyorum, umarım xbox türkiye çalışanları bu yorumları görüp de geri bildirim yapmıyorlardır xbox abd ye. |
Fanboyluk yapan sensin iste. PS fanboy oldugun icin cop diyosun zaten. Sadece bu yil ilk gunden verdigi buyuk oyunlara bak; atomic heart, wo long vs. bi tanesi yillik ucretinin 3 katina satiliyo ps 'de. Hadi iptal et goreyim gamepass'ini. Git delux'den oyna iste 2 yillik eski oyunlari. |
Call of duty ler gelirse o zaman ortalık şenlenecek
|
çöp diyen arkadaşları seviyorum inşallah gamepass almıyorsunuzdur. Çok talep olursa zam yemesi kaçınılmaz olur. |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X