Şimdi Ara

İŞTE İLK VİDEOM :d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.youtube.com/watch?v=CqanbS6PzAY

• Şarkıyı çok mu aradın

Şarkı bozmuş biraz....Bence teriyaki boyz u koycaktın süper olurdu..
  • combo ögrenmen lzım
  • keske kendini biraz daha geliştirdikten sonra koysaydın wideo nu eğer bole oynamaya dewam edıceksen asas ı bıraz cunku combo yapmıyorsun yada yapamıyorsun
  • comba yapman gerekıo asasın varsa bu olaylar sart ama muzıge dıkkat etmedım kulaklıgım bozuktu :) ama anımasyon fılan hos
  • daha ilk videom combo yapıomda o zaman bilgisayar donup res çekiyor onun için yapmadım
  • geçişleri uyumlu yaparsan güzel olur.
  • ama ilk deneyımın oldugu ıcın alısırsın
  • dedim ya bilgisayar res çekiyor biliyorum comboyu w+r+spike w+r+ trust w+r+ prise
  • şarkının adı ne sölermisin lütfen he bide curede kullan git arenaya bi arkadaşın tank olsun combo çalışın kötü oldugundan deil dahada ilerletmen icin
  • bom boş .. cure kullan.... combo öğren...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AgentSimit

şarkının adı ne sölermisin lütfen he bide curede kullan git arenaya bi arkadaşın tank olsun combo çalışın kötü oldugundan deil dahada ilerletmen icin

al şarkıyı senin için upload ettim

http://rapid share.com/files/15477258/Smooth_Criminal.mp3

aradaki boşluğu silerek link e tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceworlD -- 8 Şubat 2007; 11:45:44 >

• üstü okusanıza biliyorummmmmmmmmmmmmmm comboyu ama bilgisayar res çekio donup onun için basmıorum
  • bi tek birine tek atmışın başka bişey yok
    ben bile 2 gündür asas kullanmama rağmen arenada takılıp combo ve minor combo yapmayı öğrendim ama bi ardreama çıkamadım
    beramustaysan vs yaparız benim pm CeZa8
  • ewt beramus beklerim
  • ?
  • kardeş suan b3deyim eğer sende b3e gelebilirsen şimdi vs yapabiliriz
    pm CeZa8 eğer girersen pm at
  • ComboBilmekSHARD
  • kardeş skıllerı acayıp hızlı wuruyosun boyle combo yapamassın bana comboyu edanadakı physcosexy ogrettı ondan ders al ıstersen ama sarkı cok guzel olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiSystem -- 28 Şubat 2007; 21:34:15 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.